ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ : ΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΣΚΟΡΕΡ ΣΤΗΝ Γ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

2/02/2015 08:49:00 μ.μ.





Το ντέρμπι της 14ης αγωνιστικής ανάμεσα σε Δία Κορυδαλλού και ΑΕ Νεάπολης δέσποζε αυτή την αγωνιστική, όπου οι φιλοξενούμενοι απέδρασαν από το ΕΑΚ Κορυδαλλού με το τρίποντο, χάρις σε γκολ του Βασίλη Χαρίτου στο 92' διαμορφώνοντας το τελικό 0-1.

Με το ίδιο σκορ νίκησε και ο ΑΟ Ζέας το Σάββατο, τον ΑΣ Κωφών, και βρίσκεται πλέον ξανά στη 2η θέση της βαθμολογίας, με σκόρερ τον συνήθη ύποπτο, Αλιάγα.

Ήττα το πρωί της Κυριακής στο ΣΕΦ για το Χατζηκυριάκειο με 0-1 από τους Φιλάθλους οι οποίοι έβαλαν φωτιά στη βαθμολογία, για την είσοδο στα play off.

Το γεγονός της αγωνιστικής όμως σημειώθηκε στο Ένωση Καμινίων-Ολυμπιακός Περάματος 1-4, όπου πέρα από το ευρύ σκορ για τους φιλοξενούμενους, σκόραρε ο τερματοφύλακας Λάτσης με βολέ από την περιοχή του, με τη βοήθεια του αέρα.


3-0 νίκη για την Άνω Νεάπολη απέναντι στον ουραγό Πήγασο Αγίου Διονυσίου, πλησιάζοντας έτσι την 7η θέση, η οποία οδηγεί στα μπαράζ, στον 1 βαθμό.

Τέλος, 2-0 κατέβαλε τους Λέοντες Καμινίων ο Πυθαγόρας Περμάτος, με το νέο απόκτημά τους από τη Χαλκηδόνα, Λουκίδη Γιώργο, να ξεχωρίζει πετυχαίνοντας και τα 2 τέρματα.

Στους σκόρερ, ο Τάνκα με το γκολ που σημείωσε και αυτή την αγωνιστική, πλησιάζει την κορυφή σε απόσταση 4 τερμάτων από τον Σαλάμη:


1. Σαλάμης Κ.(ΑΕ Νέαπολης) 19 γκολ

2. Τάνκα Κ.(Ολυμπιακός Περάματος) 15 γκολ

3. Μαυρέλης Η.(Δίας Κορυδαλλού) 11 γκολ

4. Λουκάνι Ε.(Δάφνη Ταμπουρίων) 9 γκολ

5. Αλιάγας Σ.(ΑΟ Ζέας) 8 γκολ

6. Χαρίτος Β.(ΑΕ Νεάπολης) 8 γκολ

7. Αλιφραγκής Α.(Δάφνη Ταμπουρίων) 7 γκολ

8. Κουτρής Μ.(ΑΕ Νεάπολης) 7 γκολ

9. Παπακίτσος Δ.(Φίλαθλοι) 7 γκολ

10. Πληβούρης Δ.(Ένωση Καμινίων) 7 γκολ 


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top