ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ : ΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΕ Α' Β' ΚΑΙ Γ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

2/02/2015 09:23:00 μ.μ.
Α' Κατηγορία (19η αγωνιστική)

Συνεχίζει την τρομερή πορεία της στο πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας της Αθήνας η ΑΕ Ηράκλειο φτάνοντας πιο κοντά στην άνοδο, η οποία επικράτησε με 2-0 της ομάδας του Χαλανδρίου και πλήρως εκμεταλλεύτηκε την ήττα του Χαϊδαρίου. Πλέον η διαφορά των δύο ομάδων είναι στους δέκα πόντους στην κορυφή του πρώτου ομίλου, με το Ηράκλειο να κάνει όνειρα… Γ' Εθνικής.

Στον δεύτερο όμιλο της πρώτης κατηγορίας συνεχίζεται η μάχη της κορυφής όπου τρεις ομάδες βρίσκονται κοντά στην πρώτη θέση και την άνοδο στην τρίτη εθνική. Στην κορυφή βρίσκεται η Αργυρούπολη, η οποία έπεσε θύμα έκπληξης από τον Άγιο Ιερόθερο αφού δέχθηκε την ήττα με 1-0 και είδε το Αιγάλω και την Αγ. Παρασκευή να μειώνουν.

Το Αιγάλεω έχασε σημαντική ευκαιρία να πιάσει στην κορυφή την Αργυρούπολη αφού έμεινε στο 0-0 με την Θύελλα Αγ. Δημητρίου, με την μόνη κερδισμένη να είναι η Αγ. Παρασκευή που επικράτησε εύκολα με 3-0 του Κολωνού και ισόβαθμοι πλέον με το Αιγάλεω στην δεύτερη θέση.

Β' Κατηγορία (17η αγωνιστική)

Δύσκολη νίκη πήρε στον πρώτο όμιλο η Ειρήνη Πετρούπολης με 1-0 εντός έδρας εναντίον του Κένταυρου Βριλισσίων και κράτησε την διαφορά στους συν πέντε από τον δεύτερο Άφοβο που επικράτησε με 3-0 της Γλυφάδας.

Στον δεύτερο όμιλο της δεύτερης κατηγορίας, η Λυκοβρύση εκμεταλλεύτηκε τις γκέλες του Θρίαμβου Χαϊδαρίου και των Πετραλώνων, που κέρδισε "άνετα" του Απόλλωνα Χαλανδρίου με 3-0 και αύξησε την διαφορά στους πέντε πόντους. Ο Θρίαμβος παραμένει στην δεύτερη θέση παρότι έμεινε στο 1-1 με τον Άγιαξ Ταύρου και στην τρίτη θέση τα Πετράλωνα που… "αυτοκτόνησαν" με τον Γκυζιακό (1-1).

Στον τρίτο όμιλο, τρεις ομάδες διεκδικούν την άνοδο με μοναδική κερδισμένη την 17η αγωνιστική να είναι ο Μικρασιατικός που εκμεταλλεύτηκε την ισοπαλία (0-0) του Παπάγου με την Ένωση Βοτανικού. Ο Μικρασιατικός επικράτησε με 2-1 της Δάφνης Παλαιού Φαλήρου και αύξησε στους τρεις βαθμούς από τον δεύτερο Παπάγο.

Γ' Κατηγορία (14η αγωνιστική)

Το σκορ της αγωνιστικής έγινε στον Ταύρο και το… τρομερό 1-7 των Βριλλησίων επί της Δάφνης Αθηνών, με τα Βριλήσσια να πιάνουν στην δεύτερη θέση τον Πανιώνιο Καισαριανής που έχασε με 1-0 από τον Ηρακλή Πετρούπολης. Το πρωτοπόρο Πέρα Κλουμπ έμεινε στο 0-0 με τα Πατήσια που πλέον ισοβαθμεί με την ΑΟ Ιλίου που κέρδισε την ΑΕ Ιλίου με 1-0.

Στον δεύτερο όμιλο, ο πρωτοπόρος Τριφυλλιακός έπεσε θύμα έκπληξης από τον Νεοπεντελικό που έχασε με 4-1 εντός έδρας και παρά την ήττα παραμένουν στο συν πέντε από τους Αμπελόκηπους.

Στον τρίτο όμιλο, ο Άτταλος κέρδισε 2-1 του ΑΟ Κωφών και παρέμεινε στην κορυφή, ενώ στον τελευταίο και τέταρτο όμιλο το Γαλάτσι επικράτησε 2-0 του Πλάτων και αύξησε την διαφορά από την δεύτερη Κοψαχείλα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top