ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ : ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΕΡΧΟΜΕΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ, ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

2/12/2015 07:48:00 μ.μ.
Ας τα δούμε αναλυτικά…
     Α'κατηγορία(21η αγ.)
     1ος όμιλος
Η σχεδόν σίγουρη πρωταθλήτρια ομάδα του Ηρακλείου θα παίξει εκτός έδρας με τον Φωστήρα Ηλιούπολης,ενώ το 2ο Χαϊδάρι έχει πολύ δύσκολο εκτός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό Λιοσίων που καίγεται για βαθμούς.Ο ΑΟ Περιστερίου θα παίξει εκτός έδρας με τον Αγ.Δημήτριο που πολύ δύσκολα θα αποφύγει τον υποβιβασμό,ενώ η πολύ φορμαρισμένη Αγ.Ελεούσα θα παίξει στον Υμηττό με τον Θρίαμβο Αθηνών που δίνει μάχη για την παραμονή.

Πολύ σημαντικό,κυρίως για τους γηπεδούχους,παιχνίδι θα γίνει στο Περιστέρι μεταξύ Ηφαίστου και Καματερού, ενώ το Παλ.Φάληρο που είναι με το ένα πόδι στη Β'κατηγορία υποδέχεται το Χαλάνδρι.Ο Πανερυθραϊκός είναι το μεγάλο φαβορί απέναντι στον ουραγό Εθν.Αστέρα,ενώ στο πιό ενδιαφέρον ίσως ματς του ομίλου η Ηλιούπολη υποδέχεται τα Σούρμενα,με τις δυο ομάδες να δίνουν μάχη για την παραμονή.
     2ος όμιλος
Το πρωτοπόρο Αιγάλεω έχει τον πρώτο λόγο υποδεχόμενος τον Κολωνό που είναι σε πολύ δύσκολη θέση,ενώ ο συγκάτοικος στην κορυφή ΓΣ Αργυρούπολης υποδέχεται την πολύ επικίνδυνη Δόξα Βύρωνος.Η Αγ.Παρασκευή υποδέχεται τον Χαραυγιακό και θέλει τη νίκη για να διατηρήσει την επαφή με την κορυφή,ενώ ο Χολαργός υποδέχεται τη Διάνα Ηλιούπολης,με τις 2 ομάδες να είναι ουσιαστικά αδιάφορες.
Ο πολύ φορμαρισμένος Αγ.Ιερόθεος θα υποδεχτεί την Πεύκη που καίγεται για βαθμούς,ενώ ο ΠΑΟ Ρουφ θέλει οπωσδήποτε τη νίκη,υποδεχόμενος την σχετικά άνετη Θύελλα Αγ.Δημητρίου.Στο τοπικό ντέρμπι η Ελπίδα υποδέχεται τους Αγ.Αναργύρους,με τους τυπικά γηπεδούχους να είναι αυτοί που καίγονται περισσότερο για τους βαθμούς. Τέλος, τους 3 υπερπολύτιμους βαθμούς θα πάρει ξεκούραστα ο Ιάσονας,αφού βάσει προγράμματος παίζει με τον Ακαδημο.
     Β'κατηγορία(19η αγ.)
     1ος όμιλος
Η πρωτοπόρος Ειρήνη Πετρούπολης υποδέχεται τον Φοίνικα Περιστερίου και έχει τον πρώτο λόγο,ενώ ο Άφοβος που ακολουθεί υποδέχεται τον ΓΣ Καισαριανής. Στο μεγάλο τοπικό ντέρμπι ο Αγ.Θωμάς υποδέχεται τα Ιλίσσια 2004,με τις 2 ομάδες να μην έχουν περιθώρια για απώλειες, όπως και ο Αθηναϊκός που δίνει πολύ δύσκολο εκτός έδρας ματς με τον Κένταυρο Βριλησσίων που θέλει βαθμούς.
Σε πολύ ενδιαφέροντα ματς η Κορωνίδα υποδέχεται το Καλαμάκι και το Κουκάκι τη Χρυσούπολη,ενώ σε αγώνες-φωτιά για τη μάχη της παραμονής ο Ηρακλής Περιστερίου υποδέχεται τον ουραγό Πήγασο Πατησίων και ο εκπληκτικός τον τελευταίο καιρό Ατλας Κυψέλης που προέρχεται από 3 συνεχόμενες νίκες,θα παίξει με την ΑΕ Γλυφάδας.
     2ος όμιλος
Η Λυκόβρυση που προπορεύεται στη βαθμολογία υποδέχεται τον Γκυζιακό και έχει τον πρώτο λόγο,ενώ ο δεύτερος Θρίαμβος Χαϊδαρίου παίζει εκτός έδρας στο <<ουδέτερο>>Παλ.Φάληρο με τον Κεραυνό Αγ.Βαρβάρας.Στο γειτονικό ντέρμπι τα Πετράλωνα θα παίξουν εκτός έδρας με τον Αγιαξ Ταύρου,ενώ ο Αττικός θα παίξει στην Κυψέλη με τον Αστέρα Εξαρχείων και η Αλσούπολη θα υποδεχτεί τον Απόλλωνα Χαλανδρίου.
Τέλος,σε πολύ ενδιαφέροντα για τη μάχη της παραμονής παιχνίδια, ο Φωστήρας Καισαριανής υποδέχεται την Αρμενική,τα Μελίσσια τον Κρόνο Αθηνών,και ο ΑΟΝ Αργυρούπολης την ουραγό ΑΕ Περιστερίου.
     3ος όμιλος
Ο πρωτοπόρος Μικρασιατικός υποδέχεται τον Παράδεισο και είναι το μεγάλο φαβορί, όπως και ο Βοτανικός που υποδέχεται τη Λαύρα Αργυρούπολης,και ο Παπάγος που περιμένει την Τερψιθέα.
Ο Αρης Πετρούπολης παίζει στο Περιστέρι με την Άμιλλα,ενώ η Ανθούπολη παίζει εκτός έδρας με τον Ατρόμητο Χαλανδρίου. Το τελευταίο της χαρτί παίζει η ενισχυμένη Κηπούπολη που υποδέχεται τον Αστέρα Ζωγράφου,ο Ερμής Ηρακλείου παίζει με την  Ελευθερούπολη, ενώ ο ουραγός Αίμος Πετρούπολης υποδέχεται τη Δάφνη Παλ.Φαλήρου.
     Γ'κατηγορία(16η αγ.)
     1ος όμιλος
Η πρωτοπόρος Πέρα Κλούμπ υποδέχεται τον Κεραμεικό,ενώ τα Βριλήσσια παίζουν με τον Διαγόρα Αιγάλεω.Ο ΑΟ Ιλίου υποδέχεται τα Πατήσια,ενώ στο πιό ενδιαφέρον ματς της αγωνιστικής ο ΠΟΨ υποδέχεται τον Πανιώνιο Καισαριανής.
Ο Κεραυνός Πετρούπολης υποδέχεται την ΑΕ Ιλίου,ενώ το πρόγραμμα συμπληρώνουν οι αγώνες Ηρακλής Πετρ.-Δάσος Χαϊδαρίου και Δάφνη Αθηνών-Ολυμπιακός Κυψέλης.

     2ος όμιλος
Ο πρωτοπόρος Τριφυλλιακός υποδέχεται την Αναγέννηση Πετρούπολης,ενώ οι Αμπελόκηποι τον Ιπποκράτη.
Τα υπόλοιπα ματς είναι τα εξής:Αρίων-Ορφέας Αιγάλεω,Ταταύλα-Νεοπεντελικός,ΑΕ Αιγάλεω-Αετός Καλλιθέας και Γαλαξίας-Κρόνος Αιγάλεω,ενώ ρεπό έχει ο Αίας Αθηνών.
     3ος όμιλος
Ο πρωτοπόρος Αρης Χολαργού παίζει εκτός με τον ΑΟ Κωφών,ενώ ο συμπρωτοπόρος Άτταλος παίζει στο Βύρωνα με τον τοπικό Αρη,στο πιό ενδιαφέρον ματς της ημέρας.Ο εκπληκτικός Χαλκηδονικός που εκτός έδρας έχει μόνο νίκες θα φιλοξενηθεί από την Ιεράπολη,ενώ η Νέα Σμύρνη παίζει τυπικά εκτός έδρας με τη Νίκη Αλίμου.
Στα υπόλοιπα ματς θα παίξουν Φοίνικας Καλλιθέας-Βύρωνας,Κηφισιά 2010-Υμηττός και Μαρούσι-Θύελλα Περιστερίου.
     4ος όμιλος
Το Γαλάτσι υποδέχεται τον ουραγό Απόλλωνα Περιστερίου και δεν αναμένεται να δυσκολευτεί για να κάνει το 16 στα 16.Η Κοψαχείλα θα παίξει εκτός με τα Πράσινα Πουλιά,ενώ ο Λαρισαϊκός υποδέχεται την Αθηναΐδα.
Στα υπόλοιπα ματς θα παίξουν Πανθησειακός-Παγκράτι,Απόλλων 2006-Προμηθέας,Τόλμη Περ.-ΑΕ Μεταμόρφωσης και Νέα Ζωή-Πλάτωνας.
Θανάσης Ζαχάκης/http://www.topiko24.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top