ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ : ΠΡΩΤΗ ΗΤΤΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΜΑΡΙ

2/08/2015 08:36:00 μ.μ.


Συντάχθηκε απο τον/την Καμπουράκης Μπάμπης   

Για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κυκλάδων, ο Πανθηραϊκός δεν τα κατάφερε και γνώρισε έτσι την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα, με σκορ 0-1 από τη Θύελλα Καμαρίου.
Η ομάδα μας παρατάχθηκε στον αγωνιστικό χώρο με πολλές απουσίες, καθώς λόγω τραυματισμού έμειναν εκτός αποστολής οι Ζώνας, Κοζανίδης, Παπασταθόπουλος και Lluka. Ωστόσο, παρά τις απουσίες ο Πανθηραϊκός στάθηκε καλά στον αγωνιστικό χώρο, και δημιούργησε κάποιες καλές φάσεις για γκολ, που προέρχονταν κυρίως από τις πλαγιοκοπήσεις του Τζωρμπατζάκη και του Παναγιωτίδη. Κορυφαία στιγμή για την ομάδα μας ήταν η κεφαλιά που έπιασε ο Κελίδης μετά από εκτέλεση κόρνερ του Τζωρμπατζάκη, με τη μπάλα να κτυπά στο κάθετο δοκάρι. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας μπήκε πιο δυναμικά στο παιχνίδι και έψαξε το γκολ, με κορυφαία ευκαιρία και πάλι μια κεφαλιά του Κελίδη που όμως πέρασε άουτ. Στο 64ο λεπτό ωστόσο και μετά από αντεπίθεση της ομάδας της Θύελλας από τη δεξιά πλευρά και γύρισμα προς την περιοχή, ο Φύτρος από κοντά σκόραρε γράφοντας έτσι το 0-1 που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης. Από εκείνο το σημείο και έπειτα ο Πανθηραϊκός πίεσε ακόμα περισσότερο και προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση, χωρίς όμως επιτυχία.
Για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική, η ατυχία χτύπησε την πόρτα της ομάδας μας, αφού μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Lluka στην αναμέτρηση με τον Καρτεράδο, ήταν η σειρά του Κολιούση να αποχωρήσει υποβασταζόμενος από τον αγωνιστικό χώρο, καθώς λίγα λεπτά πριν από τη λήξη του ματς δέχθηκε ένα σκληρό μαρκάρισμα και βρέθηκε στο έδαφος σφαδάζοντας από τους πόνους. Ευχόμαστε στους δύο άτυχους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας να ξεπεράσουν γρήγορα τον τραυματισμό τους και να επιστρέψουν σύντομα δυνατοί στους αγωνιστικούς χώρους.
Παρά την σημερινή ήττα, η ομάδα μας που την επόμενη αγωνιστική ταξιδεύει στη Νάξο, για την αναμέτρηση με τον Α.Μ.Σ Φιλωτίου, παρέμεινε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.


http://www.panthiraikos.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top