ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015
0 σχόλια

ΠΑΡΑΝΟΜΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΒΑΘΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΥΖΑΝΤΑ ΜΕΓΑΡΩΝ

2/13/2015 04:42:00 μ.μ.
Παράνομη αφαίρεση βαθμών στον Βύζαντα Μεγάρων επέβαλε η Ομοσπονδία.  Διαβάστε στη mikriliga.com το… στόρι!

Τα δεδομένα:
Είχε επιβληθεί στην συγκεκριμένη ομάδα ποινή αφαίρεσης βαθμών για πλαστοπροσωπία όταν αυτή ήταν ΠΑΕ και αγωνιζόταν στην Football League.
Ο Βύζαντας υποβιβάστηκε στην Γ' Εθνική, άρα ερασιτεχνική κατηγορία, ξεκίνησε κανονικά το Πρωτάθλημα, όμως, μόλις πριν μερικά 24ωρα η ΕΠΟ κοινοποίησε απόφαση -5 για υπόθεση της περασμένης σεζόν. 
Δίχως να παραβιάζεται πειθαρχική διάταξη αλλά ούτε και η αθλητική νομοθεσία, η ΕΠΟ κοινοποίησε την σχετική απόφαση αγνοώντας προφανώς ότι όταν μια ΠΑΕ υποβιβάζεται και γίνεται ερασιτεχνικό σωματείο δεν κληρονομεί ενοχικές ή άλλες υποχρεώσεις που προυπήρχαν.
Το θέμα ανακινήθηκε από συγκεκριμένο πρόεδρο ΕΠΣ (Προύντζος, Ένωσης Αρκαδίας)  σε πρόσφατο ΔΣ της ΕΠΟ, παρουσία του προέδρου της Επιτροπής Γ' Εθνικής που τυγχάνει να είναι και πρόεδρος της ΕΠΣ Δυτικής Αττικής (Τζανόπουλος).
Ο τελευταίος δεν ενημέρωσε ως όφειλε το σωματείο, το οποίο έμαθε μέσω φαξ για την παράνομη απόφαση, αλλά ούτε και προστάτεψε το προϊόν.
Αν μη τι άλλο η σιωπή κρίνεται ύποπτη και για την οποία ο νομικός εκπρόσωπος του Βύζαντα, Κίμωνας Ευαγγελάτος άφησε αιχμές.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top