ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΠ ΑΟΡΙΣΤΟ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ

2/25/2015 04:47:00 μ.μ.
χρονιά με αναβολή των ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων χωρίς αναβολή γίνεται; Όχι ασφαλώς κι αυτό ανακοίνωσε ο Κοντονής μετά τη συνάντηση με Super League, Football League και ΕΠΟ! 

Στην απόφαση που αναμενόταν μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο του ποδοσφαίρου κατέληξε ο Σταύρος Κοντονής

Αφότου συναντήθηκε με τον Αλέξη Τσίπρα και πήρε τη συγκατάθεσή του για να προχωρήσει σε όσα θεωρεί απαραίτητα για να μπει ο χώρος σε διαδικασία κάθαρσης, ο υφυπουργός Αθλητισμού είχε την προγραμματισμένη συζήτηση με τους αρμόδιους φορείς. 

Παρουσία λοιπόν του γ’ αντιπροέδρου της ΕΠΟ, Βαγγέλη Τοπολιάτη, του προέδρου της Σούπερ Λίγκας, Γιώργου Μποροβήλου και του προέδρου της ΕΠΑΕ, Σπύρου Καλογιάννη, ο κ. Κοντονής ανακοίνωσε μέτρα που πρέπει να ληφθούν από ‘δω και πέρα, όπως το ηλεκτρονικό εισιτήριο, η τοποθέτηση καμερών ασφαλείας σε όλα τα γήπεδα και η μετατροπή των συνδέσμων σε λέσχες. 

Παράλληλα ξεκαθάρισε ότι θα υπάρξει διακοπή όλων των αγώνων στα επαγγελματικά πρωταθλήματα -όχι για συγκεκριμένο διάστημα- αλλά έως ότου επιβεβαιωθεί η πρόθεση των ομάδων να τηρήσουν τις σχετικές δεσμεύσεις. 

Βγαίνοντας πάντως απ' τη συνάντηση ο υφυπουργός απέφυγε να τοποθετηθεί συγκεκριμένα στο θέμα της αναστολής, αρκούμενος να πει τα εξής: «Εξέθεσα τα προβλήματα που έχουν προκύψει και το γεγονός ότι η κυβέρνηση είναι στη δυσάρεστη θέση να πάρει μέτρα για την πάταξη της βίας. Σε λίγο θα συναντήσω και το προεδρείο του ΠΣΑΠ και στις 18:00 τον πρωθυπουργό και κατόπιν θα κάνω ανακοινώσεις που θα είναι προϊόντα αυτών των συναντήσεων».
Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Football League Σπύρος Καλογιάννης είπε: "Έγινε μία συζήτηση με τον υφυπουργό. Καταθέσαμε τις θέσεις μας για τη Football League και μας μετέφερε ότι έχει διάθεση να ξεκινήσουν ξανά τα πρωταθλήματα όταν κρίνει ότι μερικά πράγματα θα αλλάξουν. Υπάρχουν πράγματα που μπορούν να διορθωθούν, αλλά με τις παρούσες συνθήκες δεν είναι σκόπιμο να μιλάμε για επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Δεν μας είπε για πόσο καιρό θα διακοπούν τα πρωταθλήματα. Μίλησε για επ' αόριστον διακοπή. Θα σας πει ο ίδιος περισσότερα. Εμείς θα κάνουμε ένα συμβούλιο για να βρούμε μία λύση στο θέμα των συνδέσμων, αν και εμείς στη Football League δεν έχουμε πολλούς. Οι δικές μας ημερομηνίες είναι περιορισμένες, γιατί έχουμε πλέι οφ και πλέι άουτ και θα αναγκαστούμε να παίζουμε ως τον Ιούλιο...".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top