ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ : ΝΙΚΗ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟ ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ ΣΤΟ ΑΔΕΝΔΡΟ

2/15/2015 01:32:00 μ.μ.
Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον πιτσιρικά Μάρκο Μίσκου, ο ΠΑΟ Κουφαλίων πέρασε νικηφόρα μέσα από το Άδενδρο, κερδίζοντας με 0-2 την τοπική Δόξα.
Ο 17χρονος μεσοεπιθετικός για ακόμα μια φορά ήταν από τους διακριθέντες του πρωτοπόρου ΠΑΟ Κουφαλίων, καθώς σημείωσε τα δύο γκολ της ομάδος του, βάζοντας το… χεράκι του για να έρθει το «τρίποντο».  Με αυτή τη νίκη, τα Κουφάλια διατήρησαν την απόσταση των οκτώ βαθμών από τον δεύτερο Αίαντα Ευόσμου, κάνοντας ακόμα ένα… βήμα προς την κατάκτηση του τίτλου.
Μετά το τέλος του αγώνα, ο γενικός αρχηγός των Κουφαλίων, Χρήστος Τζήκας είπε τα εξής: «Αρχικά, συγχαρητήρια στην διαιτησία του κυρίου Λυμπούδη. Πήραμε ένα διπλό σε μια δύσκολη έδρα. Η συνέχεια είναι ακόμα πιο δύσκολη και ελπίζουμε μέσα από τη δουλειά να εκπληρώσουμε τον στόχο της ανόδου. Τέλος, ευχαριστώ όλα τα παιδιά της ομάδας για την προσπάθεια τους.»
Από την άλλη, η Δόξα Αδένδρου γνώρισε την δεύτερη διαδοχική της ήττα και την επόμενη αγωνιστική θα επιδιώξει να επιστρέψει στις επιτυχίες, απέναντι στην ΑΕ Ευόσμου. Τέλος, η ομάδα του Ανέστη Τσιτενίδη υποδέχεται την ερχόμενη εβδομάδα, τον Αξιό Ανατολικού.

ΔΟΞΑ ΑΔΕΝΔΡΟΥ – ΠΑΟ ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ 0-2
Σκόρερ: Μίσκου 15΄, 85΄
Διαιτητής: Λυμπούδης
ΚΟΥΦΑΛΙΑ: Σαρηγιαννίδης,  Δρίτας, Γάκης, Χούτας, Κανίδης, Παπατζίκος, Τανταλίδη, Γιαννουπλάκης, Μίσκου, Πολύζος, Τζιβελέκης
Αγωνίστηκαν επίσης οι: Παπαεμανουήλ, Κοντσίδης και Καραγιάννης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top