ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015
0 σχόλια

ΝΕΟ ΘΥΜΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ Ο ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ

2/01/2015 05:49:00 μ.μ.


Ο Παναρκαδικός απέδειξε και πάλι πως δεν καταλαβαίνει από μπάτζετ και διάσημα ονόματα και μετά την Καλαμάτα έβαλε... στοπ και στον Παναργειακό με τον οποίο αναδείχθηκε ισόπαλος στην έδρα του με 1-1!

Ο Παναργειακός έχει το μπάτζετ, τα διάσημα ονόματα και παλεύει για την άνοδο, όμως ο Παναρκαδικός διαθέτει πίστη, θέληση, παίκτες μαχητές και δεν χαρίζεται σε κανέναν!
Μετά το μεγάλο αποτέλεσμα στην Καλαμάτα, ήρθε η σειρά του Παναργειακού να χάσει βαθμούς από τον ιστορικό Παναρκαδικό καθώς αν και προηγήθηκε με τον Μπελόν στο 58', ο Κώτσιρας στο 71' με γυριστό σουτ μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό σκορ.
Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να πάρουν και τους τρεις βαθμούς της νίκης καθώς στο τελευταίο δεκάλεπτο χάθηκε μεγάλη ευκαιρία με τον Αλπιν, ενώ κόπηκε λανθασμένα για επιθετικό φάουλ σε τετ α τετ ο Τριμπόνιας.
Σε ένα ματς με αρκετές στιγμές εντάσεων, των δύο αποβολών του Πούτσι για τον Παναργειακό, του Μπούτα για τον Παναρκαδικό και της επιστροφής του Νίκου Χατζόπουλου στην Τρίπολη, ο Παναρκαδικός πήρε ξανά το θετικό αποτέλεσμα που του δίνει φτερά παραμονής.

Πηγή: arcadiasports

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top