ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ : ΚΛΗΡΩΝΕΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ , ΟΙ ΕΠΑΛΗΠΤΙΚΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΝΤΑΙ ΑΥΡΙΟ

2/24/2015 09:34:00 μ.μ.

την Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015 γίνονται  δεύτεροι ημιτελικοί αγώνες για το Κύπελλο Ερασιτεχνικών ομάδων: ΠΑΟ Ν. Επιβατών – ΓΣ Ηλιούπολης, Κεραυνός Ωραιοκάστρου – Νίκη Μεσημερίου

ΤΕΤΑΡΤΗ 25.02.2015
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ (8η αγωνιστική – ΔΕΥΤΕΡΟΙ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ)
---------------------------------
ΠΑΟΝ Επιβατών - ΓΣ Ηλιούπολης 
Γήπεδο: Νέων Επιβατών - ώρα: 15.00
Παρατηρητής: Βότσαρης Κων/νος - Α'Βοήθ.: 
Καραμπούτας Γεώργιος


Κεραυνός Ωραιοκάστρου - Νίκη Μεσημερίου 
Γήπεδο: Νεοχωρούδας - ώρα: 15.00
Παρατηρητής: Χάϊτας Γεώργιος - Α'Βοήθ.: 
Κελεσίδης Βίκτωρ


Ας  θυμηθούμε τι έγινε στους  πρώτους  αγώνες



Σπουδαία νίκη με 2-1 επί του ΠΑΟΝΕ και ένα σημαντικό βήμα για την πρόκρισή του για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά έκανε ο Γ.Σ. Ηλιούπολης.

Η ομάδα του Κώστα Τσαγκαλίδη κατάφερε να προηγηθεί μόλις στα πρώτα δευτερόλεπτα του αγώνα με γκολ του Μωυσίδη, με τον ΠΑΟΝΕ κατά διαστήματα να γίνεται απειλητικός και στο 15' να φτάνει κοντά στο γκολ, όταν ο Β. Πολιανίδης έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Παρ' όλα αυτά, το συγκρότημα του Βαγγέλη Κολώνη ισοφάρισε στο 69' όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Παπαποστόλου με πίσω πάσα έστρωσε την μπάλα στο Ματούλα κι αυτός με πλασέ την έστειλε στα δίχτυα του Νιάνιου.

Η τύχη όμως "χαμογέλασε" για τους γηπεδούχους, καθώς στις καθυστερήσεις του αγώνα κι ενώ όλα έδειχναν ότι το ματς θα λήξει ισόπαλο, μετά από μία άστοχη έξοδο του γκολκίπερ Αβραμίδη και μία σέντρα που έγινε από πλάγια για λογαριασμό της Ηλιούπολης, η μπάλα βρέθηκε μέσα στην περιοχή, με τον Γιώργο Τσεβρετζή ο οποίος λίγα λεπτά νωρίτερα μπήκε ως αλλαγή, να καταφέρνει να κερδίσει τη μοναμαχία στον αέρα και με κεφαλιά να τη στέλνει στα δίχτυα, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς. 

Σκόρερ: Μωυσίδης (1’), Ματούλας (69’), Τσεβρετζής Γ. (94’).

Διαιτησία: Παπαδόπουλος(Δημητριάδης, Πατσιάς).

Παρατηρητής: Ιγνατιάδης Θεοχάρης

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ(Τσαγκαλίδης): Νιάνιος, Γκουτζαμάνης Α., Αβαλιάν, Λιόντας, Γκουβάρας, Κοβλακάς, Κασέρης(69’ Καρανίκας), Τσεβρετζής Α.(75’ Τάτσιος), Μωυσίδης, Σταμάτης, Μπακαρόπουλος(86’ Τσεβρετζής Γ.)
ΠΑΟΝΕ(Κολώνης): Αβραμίδης, Παπαντωνίου, Καμπούρης, Πολιανίδης Π.(78’ Σταυρινόπουλος) , Εμμανουηλίδης, Μπέντερ(46’ Ματούλας), Χ΄΄Βλασίου, Πολιανίδης Β.(60’ Τάσος), Παπαποστόλου, Ναλμπάντης, Γιουλδούρης.

Αν και δεν έπεισε με την εμφάνισή της και με τον Κεραυνό Ωραικάστρου να δικαιούται κάτι περισσότερο από το σημερινό παιχνίδι, η Νίκη Μεσημερίου κατάφερε να επικρατήσει με 2-0 στον πρώτο ημιτελικό και να κάνει σπουδαίο βήμα για την πρόκριση στο μεγάλο τελικό του κυπέλλου της ΕΠΣΜ.

Το σκορ της συνάντησης άνοιξε στο 70' με ωραία κεφαλια ο έμπειρος Γιάννης Τσορακλίδης, ενώ το τελικό 2-0 διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις ο Ζαχαράκης, με ένα μακρινό σουτ έξω από την περιοχή, με τον γκολκίπερ όμως του Κεραυνού να έχει μερίδιο... ευθύνης στο γκολ.

Διαιτησία: Γκορτσίλας (Ντάβελας, Κ. Μερκενίδης)

Η σύνθεση των νικητών: Θέμελης, Ν. Δάλλας, Μυλωνάς, Κύρκος, Μπίκος, Μέμτσας, Γ. Δάλλας, Ζαχαράκης, Αθανασιάδης, Πανιτσίδης, Τσορακλίδης. 
Έπαιξαν και οι Στράντζαλης, Μπάρεϊ, Λάππας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top