ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ : ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑΝ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΥΣ ΑΟΚ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΣΜΥΡΝΑΪΚΟΣ ΒΑΘΥΛΑΚΟΥ

2/14/2015 05:34:00 μ.μ.
Αλληλοεξουδετέρωση! ΑΟΚ Αγίου Αθανασίου και Σμυρναϊκός Βαθυλάκκου ήθελαν το τρίποντο σ' αυτή την 17η αγωνιστική της Α Ερασιτεχνικής ΕΠΣΜ (1ος όμιλος) ώστε να ανέβουν ακόμα περισσότερο βαθμολογικά ωστόσο κόλλησαν στην ισοπαλία. Το τελικό 1-1 στο γήπεδο του Αγίου Αθανασίου, πάντως, μπορεί να χαρακτηριστεί δίκαιο με δεδομένο πως το ματς ήταν μοιρασμένο, με εκατέρωθεν καλές στιγμές και κατά διαστήματα ωραίο ποδόσφαιρο.



Οι γηπεδούχοι του ΑΟΚ στο πρώτο μέρος ήταν ελαφρά καλύτεροι και απείλησαν περισσότερο χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες με ένα σουτ του Κωνσταντινίδη στο 15' όπου μπλόκαρε ο Μπαλάσκας και ένα πλασέ του Χατζημιχαήλ στο 28'. Τελικά η υπεροχή τους απέφερε καρπούς λίγο μετά την συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα όταν ο Καρπούζης εκτέλεσε το κόρνερ, ο Μπαλάσκας έκανε λάθος εκτίμηση μη μπορώντας να μπλοκάρει σταθερά την μπάλα και εκείνη κατέληξε στα δίχτυα για το 1-0.



Στην επανάληψη το σκηνικό άλλαξε κάπως με τον Σμυρναϊκό Βαθυλάκκου να παρουσιάζεται βελτιωμένος σε σχέση με το πρώτο μέρος, μετά και την είσοδο του Λιονταράκη ο οποίος έδωσε φρεσκάδα. Στο 58' οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με ένα σουτ του Γκιάτα αλλά ο Χατζόπουλος μπλόκαρε ενώ τρία λεπτά μετά ο ίδιος παίκτης πήγε να σκοράρει με σέντρα-σουτ. Η ισοφάριση, εν τέλει, ήρθε στο 68' με τον Μπάκα να πλασάρει ωραία τον αντίπαλο γκολκίπερ για το 1-1, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο Σμυρναϊκός έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω της αποβολής του Γιώργου Ζορμπά με δεύτερη κίτρινη.



Αυτή η αριθμητική ανισορροπία έφερε τον ΑΟΚ Αγίου Αθανασίου στην επίθεση αλλά... χωρίς αποτέλεσμα. Οι γηπεδούχοι ναι μεν, παίζοντας με παίκτη παραπάνω, πίεσαν ψάχνοντας το δεύτερο γκολ της νίκης, ωστόσο αυτό δεν ήρθε ποτέ και το 1-1 έμεινε μέχρι τέλους.



*Πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη τόσο του δημοσιογράφου Στέλιου Ζαφειρίου ο οποίος έφυγε πριν από μερικές ημέρες από την ζωή όσο και του γνωστού παράγοντα Λάκη Δεμερτζίδη.



ΑΟΚ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ: Χατζόπουλος, Αρβανίτης, Φιγκούρι, Γιαλοψός, Καραλιόλιος Σωτήρης, Βέλιος, Μπαρντούσι (72' Σπυριδόπουλος), Χατζημιχαήλ (78' Μιμικόπουλος), Μπιτσικόπουλος, Καρπούζης Γιάννης, Κωνσταντινίδης (88' Δημήτρης Καρπούζης).



ΣΜΥΡΝΑΪΚΟΣ ΒΑΘΥΛΑΚΚΟΥ: Μπαλάσκας, Ζορμπάς Δημήτρης, Εμανουηλίδης, Τεκελίδης, Νικολαΐδης, Μπάκας, Ζορμπάς Γιώργος, Χαραλαμπίδης, Γκιάτας, Γιλτίδης (85' Σαριγιάννης), Μπάλιος (60' Λιονταράκης).


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top