ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ : ΧΩΡΙΣ ΝΙΚΗΤΗ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΥΜΙΝΩΝ

2/15/2015 03:02:00 μ.μ.
Ένα πραγματικό ντέρμπι διεξήχθη σήμερα το πρωί στο γήπεδο του Πενταλόφου, με την τοπική Δόξα να υποδέχεται τον Ολυμπιακό Κυμίνων και να παραχωρεί λευκή ισοπαλία.

Σ' έναν σχετικά βαρύ αγωνιστικό χώρο, οι δύο ομάδες πάλεψαν για τη νίκη δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες, με τον Ολυμπιακό Κυμίνων να μπαίνει πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και στο πρώτο μέρος να έχει ελαφρά υπεροχή. Στην επανάληψη το σκηνικό άλλαξε, με τη Δόξα Πενταλόφου να ανεβάζει ρυθμούς και να γίνεται αρκετά απειλητική, δημιουργώντας ευκαιρίες τόσο με τους Τζαφάι, Ιβάνοφ και Αραμπατζούδη, όσο και με τον Μίλτο Σαπάνη.

Σε γενικές γραμμές το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο, ανάμεσα σε δύο από τις καλύτερες ομάδες του φετινού πρωταθλήματος της Α1' Κατηγορίας. 

Σκόρερ:-

Διαιτητής: Ζαχαριάδης (Λ. Δημητριάδης, Πάτρας).

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΔΟΞΑ: (Η. Σαπάνης) Φωτόπουλος, Σεΐζης (50' Βασιλείου), Γαβριηλίδης, Καραφυλίδης, Χατζηαποστόλου, Ταΐρης, Ιβάνοφ, Σαραμουρλής, Χατζηαγοράκης (70' Σαπάνης), Αραμπατζούδης, Τζαφάι. 
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: (Στ. Δημητριάδης) Μουρμούρας, Κιομιρτζόγλου, Χονουζίδης, Σιούνης (60' Μεσιάρης), Τσακίρης, Αυγέρος, Σαλακίδης, Σαββαΐδης, Παπαγαθονίκου, Τζίμας (75' Καμπάνης), Σοϊλεμεζίδης (64' Παντελίδης). 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top