ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ : ΝΙΚΗΦΟΡΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΛΓΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Α.Ο. ΜΕΣΗΜΒΡΙΑΣ

2/01/2015 01:41:00 μ.μ.


Σε… θρίλερ εξελίχθηκε η αναμέτρηση στα Μάλγαρα, με τον ΑΟ Μεσημβρίας να παίρνει τελικά τη νίκη με 3-2 κόντρα στον τοπικό Εθνικό, παρά το γεγονός ότι βρέθηκε από το 49' να κερδίζει με 3-0. 

Κάτω από συνεχόμενη βροχή και σε έναν λασπωμένο αγωνιστικό χώρο, οι ποδοσφαιριστές του ΑΟΜ έβγαλαν πάθος και δύναμη και κατάφεραν να πάρουν τους τρεις πολύτιμους βαθμούς, έχοντας όμως πολλά παράπονα από τη διαιτησία του κ. Βουρνέλη.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Στο 5' ο Εθνικός Μαλγάρων είχε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, όταν ο Μορφόπουλος βρέθηκε τετ α τετ με τον Καλίγγο, αλλά πλάσαρε άουτ. Στο 8' σουτ του Στουκογιάννη από πλεονεκτική θέση, με την μπάλα μετά από κόντρα να καταλήγει σε κόρνερ. Στο 9' ο Διαμαντής μετά από σύγχυση μέσα στην περιοχή του Εθνικού κατάφερε να κάνει το 0-1. Στο 16' σουτ του Χαριτίδη, η μπάλα χτύπησε στο δεξί κάθετο δοκάρι. Στο 27' ακυρώθηκε γκολ του Αρβανιτίδη, καθώς ο επόπτης υπέδειξε ότι βρισκόταν σε θέση οφσάιντ. Στο 36' ο Αρβανιτίδης με πλασέ μετά από σέντρα του Στουκογιάννη έκανε το 0-2. Στο 38' μετά από σέντρα του Στουκογιάννη, ο Κοσμίδης δεν πρόλαβε να σκοράρει, ενώ στο 49' ο Τσαρτσάρης με αριστερό πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-3. Στο 54' με απευθείας εκτέλεση φάουλ ο Τσιαούσης έστειλε την μπάλα στο "γάμα", αναγκάζοντας τον Καλίγγο να προβεί σε εντυπωσιακή απόκρουση. Στο 64' μετά από "γκελ" στον λασπωμένο αγωνιστικό χώρο, ο Καλίγγος έχασε την μπάλα και ο Ζάρκος την έστειλε στο δεξί κάθετο δοκάρι. Στο 65' ο Νικολούλης έχασε μεγάλη ευκαιρία, καθώς με ωραίο σουτ έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Λεφάκη. Στο 70' ο Τσιαούσης είχε δοκάρι, ενώ στο 71' ο Δίμτσης με πλασέ κατάφερε να μειώσει σε 1-3. Στο 76' αποβλήθηκε ο Κεσίδης με δεύτερη κίτρινη κάρτα, όπως επίσης στο 83' και ο Αρβανιτίδης, με αποτέλεσμα στα τελευταία λεπτά ο ΑΟ Μεσημβρίας να αγωνίζεται με εννέα παίκτες. Το τελικό 2-3 διαμόρφωσε στο 86' ο Μορφόπουλος με κεφαλιά.

Σκόρερ: Διαμαντής (9'), Αρβανιτίδης (36'), Τσαρτσάρης (49'), Δίμτσης (71'), Μορφόπουλος (86').

Διαιτητής: Βουρνέλης

ΜΑΛΓΑΡΑ: Λεφάκης, Παναγιωτόπουλος (85' Γιαπαντζής), Αραμπατζής, Γιάντσος, Δίμτσης, Παπάζογλου, Δούνας, Τσιαούσης (65' Θεοδοσίου), Λέκκας, Μ. Μορφόπουλος, Τσαπαρδάκης (46' Ζάρκος).
ΜΕΣΗΜΒΡΙΑ: Καλίγγος, Τάφα, Διαμαντής, Χαριτίδης (67' Μποσνιάκης), Πέτκος, Κεσίδης, Νικολούλης (90' Κυρλής), Κοσμίδης, Αρβανιτίδης (85' Hyske), Στουκογιάννης, Τσαρτσάρης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top