ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ : ΣΕ ΡΥΘΜΟ ΡΕΛΑΝΤΙ Η ΡΟΔΟΣ 7-1 ΤΟΝ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΚΑΡΠΑΘΟΥ

2/25/2015 06:33:00 μ.μ.
Η Ρόδος συνέτριψε με 7-1 τον νεανικό και καταδικασμένο σε υποβιβασμό Ποσειδώνα Καρπάθου!
Σε ρυθμούς ρελαντί η Ρόδος κέρδισε με 7-1 τον Ποσειδώνα Καρπάθου με τον Τσιούνη να πετυχαίνει τέσσερα γκολ και τον Παυλίδη να προσθέτει άλλα δύο, ενώ οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν και αυτογκόλ. Το παιχνίδι δεν χρίζει ιδιαίτερης κριτικής, με τα «ελάφια» να κερδίζουν εύκολα τους Καρπάθιους, που κατέβηκαν με πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές στο δημοτικό στάδιο. Η ομάδα του Δημήτρη Σκούνα προηγήθηκε με 3-0 στο ημίχρονο με χατ-τρικ του Τσιούνη στο 15’, στο 32’ και στο 43’. Στο ξεκίνημα του β’ ημιχρόνου, οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 3-1 με τον Φουντή, αλλά στο 73’ το σκορ έγινε 4-1 με αυτογκόλ. Στο τελευταίο δεκάλεπτο, οι «πράσινοι» ανέβασαν την απόδοση τους και πέτυχαν τρία ακόμη γκολ, στο 81’ με τον Παυλίδη, στο 86’ με τον Τσιούνη και στην εκπνοή ξανά με τον Παυλίδη.
ΡΟΔΟΣ (Δημήτρης Σκούνας): Ψωμιάδης, Θεοδωρέλλης, Καντιμοίρης Σ., Καλημέρης, Δήμας (72’ Κουρέτας), Τρίγκας, Τσιούνης, Παυλίδης, Γεωργάς (62’ Σίμου), Ευγενικός (70’ Αλεξανδρίδης), Κακαζούκης.
ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΚΑΡΠΑΘΟΥ (Γιάννης Καραμηνάς): Γαλάνης Γ. (80' Γαλάνης Ν.), Χριστόπουλος, Μακρυμανώλης (65’ Κρητσιώτης), Φουντής, Βογιατζιδάκης, Κουλάι, Μπαρχαμάι, Τσιαβέλλης, Σπανός, Νασόπουλος, Μαντικός.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top