ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΑΝ. ΑΤΙΚΗΣ : ΤΡΙΤΗ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΥΒΑΡΑ 3-2 ΤΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑ

2/02/2015 06:17:00 μ.μ.

Κουβαράς – Σταμάτα 3-2


Πρωτάθλημα ΕΠΣΑΝΑ
Α΄Κατ.-21η Αγων.
Μεγάλη ανατροπή και τρίτη εντός έδρας νίκη. Ματς γκραν γκινιόλ, που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των τριακοσίων φιλάθλων, μέχρι τέλους.
Ο Κουβαράς επανήλθε στις νίκες κερδίζοντας ένα ματς κατηγορίας. Ο κόσμος του, τον έσπρωχνε συνέχεια. Ζητούσε την νίκη και δε σταμάτησε ούτε όταν βρέθηκε να χάνει 2-0. Έχει μέταλλο η ομάδα και δείχνει ότι αποκτά χαρακτήρα.
Η Σταμάτα κατέβηκε με δεκατρείς νέες μεταγραφές αλλά το νεαρό της ηλικίας της στοίχησαν τους βαθμούς. Χαρακτηριστικό ούτε μια κόντρα δεν κέρδισαν. Τα γκολ ήταν δώρο του Αποστολίδη που βρέθηκε σε κακή μέρα.
Διαιτητής Κορδολαίμης ήταν πενηντάρης. Σωστοί και οι βοηθοί του. Παίζοντας γραμμή και ελέγχοντας τα οφσάιντ. Γιατρός του αγώνα ο Αργυρόπουλος, παρατηρητής διαιτησίας Χαρίσης.
Το φιλμ του αγώνα:
Στο 24΄ Ούτσικας μπέρδεψε κεφάλι με πόδια κι έχασε μια μοναδική ευκαιρία. Στο 32΄ δυνατό σουτ του Μπόρα στο Γ έδιωξε με υπερένταση και φοβερή εκτίναξη ο Αποστολίδης. Στο 38΄ χαμένο τετ α τετ του Πλάκα. Στο 65΄ δοκάρι ο Φειζούλα οριζόντιο. Στο 88΄ δοκάρι ο νεοεισελθής Δημητρόπουλος.
Τα γκολ:
Στο 35΄ το 0-1 ο Κουκάι. Εκμεταλλευόμενος τον δισταγμό του Αποστολίδη σε έξοδό του. Στο 49΄ το 0-2 ο Δημητρίου με ένα άψυχο σουτ αλλά η μπάλα πέρασε μέσα από τα χέρια του γκολκίπερ. Στο 50΄ όπως και στο 60΄ σε φάση καρμπόν, ο κάπτεν Δημητρακόπουλος πέτυχε την μείωση και την ισοφάριση. Στο 87΄ ο Πλάκα με σουτ το 3-2.
Κόκκινες (αποβολές):
Στο 83΄ Κουκάι με δεύτερη κίτρινη. Στο 89΄ Δημητρακόπουλος Θ. με δεύτερη κίτρινη. Στο 93΄ Τζανής και Πέππας με δεύτερη κίτρινη.
Συνθέσεις:
ΚΟΥΒΑΡΑΣ: Αποστολίδης, Φειζούλα, Βαγγέλι, Δημογιάννης, Θεοδωρίδης (82΄ Δημητρόπουλος), Δημητρακόπουλος Θ., Ούτσικας(46΄ Τζανής), Πλάκα, Σατζελάρι, Πίστας ( 72΄ Σύρος)
ΣΤΑΜΑΤΑ: Βλάχος, Δημούδης ( 85΄ Σμυρναίος), Παππάς, Μαγγίνας (46΄ Κούβαρης), Πέππας, Μητρόπουλος, Καμάρας, Σιαδήμας, Κουκάι, Δημητρίου, Μπόρας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top