ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ : ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΣΤΟ ΠΥΛΙΟ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΟΤΙΔΑΣ , ΕΧΑΣΕ 3-1 ΑΠΟ ΤΟΝ Α.Ο. ΔΙΚΑΙΟΥ

2/14/2015 03:20:00 μ.μ.
Τον Αστέρα Παστίδας που καίγοταν για βαθμό η βαθμούς υποδέχτηκε  ο Α.Ο Δικαίου στο γήπεδο Πυλίου για την εξ αναβολής αναμέτρηση της 15ης αγωνιστικής.,  με τους φιλοξενούμενους  να μην καταφέρνουν το στόχο τους  και οι γηπεδούχοι με 3-1 να παίρνουν την νίκη και να παραμένουν στην 3η θέση .
Διαιτητές: Δημαράκης, Ατσαλάκης, Γιαμούζης. 
A.Ο Δικαίου: Ντιμιτρίεβιτς, Βακουφτσής (75' λ.τ. Κουρζής), Σωτίρι, Τριμμάτης, Μαριάς, Χατζησουλειμάν, Φυτάς, Βλαντιμίροφ (82' Τινιακός), Δρόσος (87' Πασενίδης), Μποϊλής, Οικονόμου.
Αστέρας Παστίδας: Παπαμιχαήλ, Ορφανίδης, Ζερβός, Χαριτάκης, Καλαϊτζίδης (59' λ.τ. Δραγάτης), Παπαστεφάνου (70' Κονόμη), Καλαγρής, Φτάκλας (46' Πάπα), Αεράκης, Λενιού, Τσαγγάρης.
Το φιλμ του αγώνα: 
5' ΓΚΟΛ!! Ο Φυτάς εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά, ο Μαριάς βρέθηκε στο πρώτο δοκάρι σηκώθηκε ψηλότερα όλων και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Παπαμιχαήλ για το 1-0.
8' ΓΚΟΛ!! Ο Φτάκλας εκτέλεσε το κόρνερ από τα αριστερά, με τον Ντιμιτρίεβιτς να κάνει άστοχη έξοδο και τον Καλαγρή με πλασέ να ισοφαρίζει κάνοντας το 1-1 για τον Αστέρα Παστίδας.
16' Κόρνερ του Αεράκη από τα αριστερά, κεφαλιά του Λενιού, η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Ντιμιτρίεβιτς.
17' Σέντρα του Φυτά από τα αριστερά, ο Μποϊλής έπιασε την κεφαλιά με την μπάλα να περνάει άουτ.
24' Κάθετη μπαλιά του Μποϊλή στον Τριμμάτη, το σουτ του οποίου από τα αριστερά πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Παπαμιχαήλ.
37' ΓΚΟΛ!! Ο Φυτάς εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά, ο Μποιλής κινήθηκε στο πρώτο δοκάρι, έπιασε την κεφαλιά, ο Παπαμιχαήλ απόκρουσε και στην επαναφορά ο Μποιλής έκανε το πλασέ για το 2-1.
Ημίχρονο 
60' Δυνατό σουτ του Αεράκη από τα δεξιά , η μπάλα πέρασε λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Ντιμιτρίεβιτς.
74' Σέντρα του Βλαντιμίροφ από τα δεξιά, ο Δρόσος πήρε την κεφαλιά με την μπάλα να καταλήγει στο δεξί δοκάρι του Παπαμιχαήλ και στην συνέχεια να στρώνεται στον Τριμμάτη ο οποίος έκανε το σουτ με τον τερματοφύλακα του Αστέρα Παστίδας να αποκρούει. 
79' Μακρινό σουτ του Λενιού, έδιωξε εντυπωσιακά στην δεξιά του γωνία ο Ντιμιτρίεβιτς.
83' ΓΚΟΛ!! Κάθετη του Τινιακού στον Δρόσο ο οποίος μπήκε από τα αριστερά, έκανε το σουτ, η μπάλα χτύπησε στο αριστερό δοκάρι του Παπαμιχαήλ, στρώθηκε στον Τινιακό ο οποίος έκανε το δυνατό σουτ με τον Παπαμιχαήλ να αποκρούει εντυπωσιακά, η μπάλα στρώθηκε στον Τριμμάτη ο οποίος βρήκε μόνο του τον Μποϊλη που από κοντά έκανε το 3-1. 
85' Δυνατό σουτ του Χατζησουλεϊμάν, έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Παπαμιχαήλ.
Τελικό

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top