ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ : ΚΟΡΥΦΩΝΕΤΑΙ Η ΜΑΧΗ ΣΕ ΚΟΡΥΦΗ ΚΑΙ ΟΥΡΑ , ΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΤΗΣ 23ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ,ΣΑΒΒΑΤΟ 28/2

2/27/2015 06:01:00 μ.μ.
Τελευταία μέρα του «κουτσοφλέβαρου» η αυριανή και το πρωτάθλημα της Α1 Ερασιτεχνικής κορυφώνεται ως προς το ενδιαφέρον του καθώς και στην 23η αγωνιστική, οι αναμετρήσεις που περιλαμβάνει το πρόγραμμα είναι άκρως καθοριστικές. Κορυφή και ουρά παρουσιάζουν φέτος μία συγκεχυμένη εικόνα που σαφώς δίνει έξτρα κίνητρο σε όλους όσους αγαπούν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και αφετέρου κρατά σε εγρήγορση άπαντες κυρίως λόγω της ιδιαιτερότητας των πολλών ομάδων που υποβιβάζονται.
Από την 4η θέση στην οποία φιγουράρει ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας μέχρι και την 14η στην οποία βρίσκεται η ΑΕ Καψόχωρας, τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο καθώς το μεν γκρουπ των ομάδων στις θέσεις 4-8 έχουν ικανοποιητική συγκομιδή αλλά δεν έχουν εξασφαλίσει επ ουδενί την παραμονή τους, το δε γκρουπ των ομάδων στις υπόλοιπες θέσεις «καίγεται» στο έπακρο για βαθμούς.
Όσον αφορά τη μάχη της κορυφής, δύο είναι οι ομάδες που θα παλέψουν για τον τίτλο και την είσοδο στα μπαράζ με τον ΑΣ Ειρηνούπολης να έχει μεν το πάνω χέρι ωστόσο η διαφορά του ενός βαθμού από τον ΦΑΣ Νάουσα δεν μπορεί να θεωρηθεί ασφαλείας.
Ας δούμε όμως αναλυτικά το ρεπορτάζ των 16 «μονομάχων», 24 ώρες περίπου πριν τη σέντρα στην 23η αγωνιστική :
axilΑχιλλέας Νάουσας – ΑΣ Ειρηνούπολης : Μία ακόμη δύσκολη έξοδος για τους πρωτοπόρους, αυτή τη φορά στο γειτονικό Γιαννακοχώρι. Η ομάδα του Γιώργου Τυριακίδη, μετά την δύσκολη επικράτηση στο Διαβατό την προηγούμενη αγωνιστική, καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο του Αχιλλέα Νάουσας, που επίσης θέλει τους βαθμούς για να απομακρυνθεί ακόμη περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη. Εκτός των άλλων, για τους παίκτες του Τάσου Μπράτση αποτελεί μεγάλη πρόκληση ένα τέτοιο ματς, με τον έμπειρο προπονητή να μην αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών ή απουσιών. Από την άλλη πλευρά, οι «τζιαλορόσι» θα μεταβούν στο ορεινό Βέρμιο με αποκλειστικό στόχο τη νίκη και χωρίς αγωνιστικά προβλήματα, να διατηρήσουν τη διαφορά από τον ΦΑΣ Νάουσα.
δείτε εδώ το ρεπορτάζ της αναμέτρησης του πρώτου γύρουzer
Άτλας Ζερβοχωρίου – ΦΑΣ Νάουσα : Άκρως σημαντικό και για τις δύο ομάδες το αυριανό παιχνίδι, με τους μεν γηπεδούχους να βρίσκονται κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού και τους «κυανόλευκους» να θέλουν τους βαθμούς ώστε να παραμείνουν σε τροχιά τίτλου και να εκμεταλλευτούν τυχόν «στραβοπάτημα» του ΑΣ Ειρηνούπολης στο Γιαννακοχώρι. Ο Γιώργος Σπυριδωνίδης, που όπως γράψαμε χθες είναι πλέον προπονητής και του γυναικείου τμήματος του Άρη Θεσσαλονίκης, θα στερηθεί τις υπηρεσίες του γιου του Ανέστη, ο οποίος αποβλήθηκε στο παιχνίδι του Σαββάτου στην Αγία Βαρβάρα. Από την άλλη πλευρά, ο Γιώργος Σγούρδαςπροετοίμασε χωρίς προβλήματα την ομάδα ενόψει του αυριανού αγώνα, για τον οποίο συνέστησε ιδιαίτερη προσοχή, ειδικά από τη στιγμή που ο αγωνιστικός χώρος θα είναι ιδιαίτερα βαρύς μετά τις βροχοπτώσεις των τελευταίων 24ωρων.
δείτε εδώ το ρεπορτάζ του αγώνα του πρώτου γύρου και εδώ τα στιγμιότυπαkaps
ΑΕ Καψόχωρας – Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων : Μονόπλευρο το ενδιαφέρον στο Δημοτικό Γήπεδο της Καψόχωρας όπου η τοπική ομάδα θέλει μόνο τη νίκη ώστε να διατηρήσει τις λιγοστές ελπίδες που έχει για παραμονή. Η ομάδα του Κώστα Πιπιλιάρη (ο ίδιος επιστρέφει μετά από τιμωρία έξι αγωνιστικών, ωστόσο θα απουσιάσει ο γιος του Κώστας ο οποίος είναι τραυματίας) απέχει 10 βαθμούς από την 11η θέση που δίνει τη σωτηρία μέχρι στιγμής, ωστόσο άπαντες στο «κοκκινόμαυρο» στρατόπεδο είναι αποφασισμένοι να κυνηγήσουν το «θαύμα» μέχρις εσχάτων. Στην αντίπερα όχθη, οι «πράσινοι» έχασαν την επαφή από την πρώτη θέση (στο -9 οκτώ αγωνιστικές πριν το τέλος) και πλέον θα αγωνιστούν με στόχο το γόητρο και ταυτόχρονα ο Γιώργος Ντάμτσιος θα έχει την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει ποδοσφαιριστές που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα. Απόντες για τον νεαρό τεχνικό (ο ίδιος είναι αμφίβολος καθώς δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τις ενοχλήσεις) οι Σάββας Αθανασιάδης, Ούλι Ντόι, Βασίλης Ακρίβος και Γιώργος Παντριάς που είναι τραυματίες ενώ αμφίβολοι είναι οιΚώστας Καρβούνης και Ηρακλής Ελευθεριάδης.
δείτε εδώ το ρεπορτάζ της αναμέτρησης του πρώτου γύρου και εδώ τα στιγμιότυπα

paok
ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας – ΠΑΟΚ Κουλούρας : Την ευκαιρία για την 15η νίκη του στο πρωτάθλημα έχει αύριο ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, που υποδέχεται στο ΔΑΚ της πόλης τον συνονόματο της Κουλούρας. Εκ των πραγμάτων λοιπόν, αναμένεται ένα ανοιχτό παιχνίδι από πλευράς και των δύο αντιπάλων και όσοι βρεθούν στις εξέδρες του Δημοτικού Γηπέδου είναι πιθανό να απολαύσουν γκολ και θέαμα.
δείτε εδώ το ρεπορτάζ του αγώνα του πρώτου γύρουxarieΑΕ Χαρίεσσας – ΓΑΣ Ροδοχωρίου : Τοπικό ντέρμπι στη Χαρίεσσα, με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον και για τις δύο ομάδες. Οι «κιτρινόμαυροι» βρίσκονται μεν σε καλύτερη μοίρα σε σχέση με τους αντιπάλους της ωστόσο το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί, διατηρεί το κίνητρο για τον Δημήτρη Χαλκιά και τους παίκτες του. Στην αντίπερα όχθη, οι νεοφώτιστοι «τσίμπησαν» μερικές θέσεις μετά τη νίκη τους κόντρα στον Αχιλλέα Νάουσας, το αυριανό ματς όμως είναι αρκετά κομβικό κυρίως για το γεγονός πως και για το συγκρότημα του Σάκη Γλώσση ακολουθούν δύσκολα παιχνίδια. Ο Δημήτρης Χαλκιάς δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών για το αυριανό ματς, σε αντίθεση με τον ομόλογο του στον ΓΑΣ, που θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Νίκου Τσαγκερά που θα εκτίσει την τελευταία αγωνιστική τιμωρίας του ενώ αμφίβολοι είναι οι Βασίλης Δημητρίου και Νίκος Αλμαλιώτης, που προσβλήθηκαν από ίωση και δεν έδωσαν το παρόν στις προπονήσεις.
δείτε εδώ το ρεπορτάζ της αναμέτρησης του πρώτου γύρου

skyl
Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου –  Ατρόμητος Διαβατού : Ένα ακόμη πολύ σημαντικό παιχνίδι για την 23η αγωνιστική. «Κιτρινόμαυροι» και «κυανόλευκοι» τους χωρίζουν μόλις τρεις βαθμοί και η κατάκτηση της νίκης στο αυριανό ματς είναι επιτακτική για αμφοτέρους. Ο Δημήτρης Γιουρόπουλος, ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του στα τελευταία παιχνίδια, είδε με μεγάλη χαρά άπαντες να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό στις προπονήσεις και χωρίς προβλήματα της τελευταίας στιγμής, είναι απόλυτα έτοιμοι για το αυριανό κρίσιμο παιχνίδι. Από την άλλη πλευρά, ο Ατρόμητος προετοιμάστηκε έχοντας αμφίβολο τον Μάκη Σπανό που έγινε αλλαγή στο ματς με την Ειρηνούπολη καθώς ένιωσε τράβηγμα στο δικέφαλο, ενοχλήσεις που παρέμειναν και κατά τη διάρκεια της εβδομάδας.
δείτε εδώ το ρεπορτάζ του αγώνα του πρώτου γύρουvarv
Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας – Φίλιππος Μελίκης : Ματς αποδείξεων στην Αγία Βαρβάρα, ανάμεσα σε δύο ομάδες που θέλουν τους βαθμούς για διαφορετικούς λόγους. Οι «πράσινοι», μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα και τις τέσσερις σερί ήττες (εκτός των άλλων έχει πετύχει μόλις δύο τέρματα στον δεύτερο γύρο) αλλά και την…μπόρα που πέρασε με την παραίτηση (η οποία δεν έγινε αποδεκτή) του Σάββα Αβετίδη, καλούνται να επιστρέψουν στις νίκες αύριο, κόντρα σε έναν δυνατό ομολογουμένως αντίπαλο. Ο έμπειρος τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεση του τον Κώστα Χριστιά που συνεχίζει την αποθεραπεία του, ενώ αμφίβολος είναι ο Διονύσης Χειμωνίδης που θα δοκιμάσει την τελευταία στιγμή. Από την άλλη πλευρά, ο Γιάννης Κερλίδηςδεν αντιμετωπίζει προβλήματα ενόψει του αυριανού παιχνιδιού, για το οποίο συνέστησε ιδιαίτερη προσοχή στους παίκτες του καθώς μία νίκη θα δώσει μεγάλο βαθμολογικό αβαντάζ ενόψει της συνέχειας.
δείτε εδώ το ρεπορτάζ της αναμέτρησης του πρώτου γύρουkleid
Εθνικός Κλειδιού – Φίλιππος Μέσης : Μόνο νίκη για τον Εθνικό στο αυριανό παιχνίδι, κόντρα όμως σε έναν αντίπαλο που παρά το γεγονός πως είναι «καταδικασμένος» σε υποβιβασμό, παλεύει όλα τα παιχνίδια και δεν καταθέτει τα όπλα. Οι «κυανόλευκοι» ωστόσο έχουν την ευκαιρία να πάρουν τρεις πολύτιμους βαθμούς και την ίδια ώρα θα περιμένουν…χαρμόσυνα νέα από Ζερβοχώρι και Αγία Βαρβάρα ώστε να πλησιάσουν περισσότερο στην γραμμή του υποβιβασμού. Ο Γιάννης Κιρκιλιανίδης δεν θα έχει στη διάθεση τους τους Δημήτρη και Σωτήρη Παπαδόπουλο που είναι τραυματίες, ενώ επιστρέφει ο Άρης Πετικόπουλος που αποθεραπεύτηκε. Από την άλλη πλευρά, ο Γιάννης Γιάννου θα δει την τελευταία στιγμή αν μπορεί να υπολογίζει στους Σότι και Κακκάνη που νιώθουν ενοχλήσεις από πρόσφατο τραυματισμό, ενώ εκτός για επαγγελματικούς λόγους παραμένει ο Παναγιώτης Γατόπουλος.
δείτε εδώ το ρεπορτάζ του αγώνα του πρώτου γύρου και εδώ τα στιγμιότυπα


Το pre game της 23ης αγωνιστικής είναι μία προσφορά του «Ανθέων Τέχνη», ένα κατάστημα με εντυπωσιακές επιλογές όσον αφορά παντός είδους ανθοστολισμούς και δώρα στα αγαπημένα μας πρόσωπα.
Άτλας Ζερβοχωρίου (12) – ΦΑΣ Νάουσα (2)  [0-5]
Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας (11) – Φίλιππος Μελίκης (8)  [1-0]
ΑΕ Καψόχωρας (14) – Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων  (3)  [2-5]
Εθνικός Κλειδιού (13) – Φίλιππος Μέσης (15)  [1-1]
ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας (4) – ΠΑΟΚ Κουλούρας (16)  [3-0]
Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου (9) –  Ατρόμητος Διαβατού (6)  [0-2]
ΑΕ Χαρίεσσας (5) – ΓΑΣ Ροδοχωρίου  (10)  [4-0]
Αχιλλέας Νάουσας (7) – ΑΣ Ειρηνούπολης (1)  [1-4]
δείτε εδώ τη στατιστική εικόνα της Α1 Ερασιτεχνικής

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top