ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ : ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΟΧΡΟΝΟ Ο ΠΡΩΤΕΑΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ ΝΙΚΗΣΕ 2-0 ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΛΑΥΡΙΟΥ

2/01/2015 02:05:00 μ.μ.

Πρωτέας Π. Φώκαιας – Ολυμπιακός Λαυρίου 2-0


Πρωτάθλημα ΕΠΣΑΝΑ
Α΄Κατ.- 21η Αγων.
Ο πολύ δυνατός άνεμος που επικρατούσε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης δεν επέτρεψε στις δύο ομάδες να παίξουν καλό ποδόσφαιρο.
Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι και απείλησαν δύο φορές την εστία του Θωμόπουλου, αλλά ο έμπειρος πορτιέρο ήταν σε ετοιμότητα και αποσόβησε τον κίνδυνο.
Στην επανάληψη ήταν η σειρά των γηπεδούχων να έχουν καλή απόδοση έχοντας Μαραγκό πολύ δραστήριο στον οργανωτικό τομέα. Ο ίδιος παίκτης παραλίγο να χρισθεί σκόρερ στο 60΄, αλλά η μπάλα σε σουτ που εξαπέλυσε, βρήκε τη συμβολή των δοκών του Καραμολέγκου.
Η ανεξήγητη καθίζηση του Ολυμπιακού σε όλες τις γραμμές συνεχίστηκε και σε δύο φάσεις στο 70΄και 87΄ η άμυνα έκανε παιδαριώδη λάθη τα οποία εκμεταλλεύτηκαν οι έμπειροι επιθετικοί του Πρωτέα, Παπατζίμας και Μαμάκος και με κοντινά πλασέ πέτυχαν τα δύο γκολ της αναμέτρησης.
Διαιτητές: Βλάχος, Γουρνιάς-Πανούτσος
ΠΡΩΤΕΑΣ Π.ΦΩΚΑΙΑΣ
ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΑΚΡΟΔΗΜΗΤΡΗΣ(92΄ΔΙΑΚΟΡΩΝΑΣ), ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, ΜΠΟΥΣΚΟΣ, ΠΟΣΤΟΛΗΣ, ΚΑΤΣΟΥΛΑΣ, ΜΑΚΡΥΠΙΔΗΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΥ(58΄ΜΠΟΝΙΑΚΟΣ), ΜΑΡΑΓΚΟΣ(85΄ΛΕΚΚΑ), ΠΑΠΑΤΖΙΜΑΣ, ΜΑΜΑΚΟΣ.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ
ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ, ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ(73΄ΖΟΥΜΑΣ), ΚΟΥΡΤΑΝΟΒΙΤΣ, ΜΟΥΡΓΟΣ, ΜΠΕΡΓΙΑΝΝΗΣ, ΠΑΝΟΥ, ΧΥΚΑ, ΚΟΥΙΜΤΖΗΣ(46΄ΠΑΡΑΣΧΟΣ), ΤΣΙΚΛΟΣ(53΄ΜΠΟΥΝΤΖΑΪ), ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΕΛΕΝΑΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top