Α.Γ.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑ – ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ  0 – 1
 
Δύσκολη λόγω γηπέδου νίκη των «κίτρινων»

ΚΑΣΤΟΡΙΑ:
Κάτω από ιδιαίτερα δύσκολες καιρικές συνθήκες, σ’ ένα πού βαρύ αγωνιστικό χώρο, υπό συνεχή βροχή κύρια στο 2ο ημίχρονο, ο Άρης Θεσσαλονίκης κατάφερε να αποδράσει με τους τρεις βαθμούς της νίκης επικρατώντας με σκορ 0-1 την Καστοριά, η οποία και πάλι εμφανίστηκε μόνο με 14 παίκτες στην αποστολή. Ο διαιτητής της συνάντησης πριν την έναρξη ήθελε να αναβάλλει το παιχνίδι, αλλά μετά από πιέσεις και των δύο ομάδων αποφάσισε να το ξεκινήσει και να το τελειώσει.
Φάσεις και γκολ
3’ Ο Ν Λουντούλου βρήκε τον Παπαδόπουλο, ο οποίος με πλάτη στην εστία, γύρισε και πλάσαρε εύστοχα τον Κοκκινίδη για το 0-1.
21’ Συρτό σουτ του Καπνίδη εκτός μεγάλης περιοχής, μπλόκαρε ο Κοκκινίδης.
33’ Ο Παπαδόπουλος πλάσαρε με το δεξί, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή.
36’ Σέντρα του Ν’ Λουντούλου ο Πόι έκανε την προβολή φάτσα με την κενή εστία άλλα δεν μπόρεσε να την βρει και να την στείλει στα δίχτυα.
38’ Ο Πόι μόνος του απέναντι στον Κοκκινίδη τον προσπέρασε, αλλά το πλασέ του απομακρύνθηκε πάνω στη γραμμή από αμυντικό.
55’ Ψιλοκρεμαστό πλασέ του Πόι η μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι των γηπεδούχων. Στη συνέχεια ο Καπνίδης ζήτησε το πέναλτι με τον διαιτητή να μην υποδεικνύει κάποια παράβαση.
58’ Πλασέ του Πόι με το αριστερό η μπάλα, λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Κοκκινίδη.
61’ Σέντρα του Σουνά, ο Καρανάσιος με κεφαλιά παραλίγο να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.
Διαιτήτευσαν οι κ. κ. Τσέτσιλας, Μωυσιάδης (Γρεβενών), Ιωαννίδης (Κοζάνης)
Α.Γ.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑ (Δ. Ζαρογιάννης): Κοκκίνης, Καρανάσιος, Δημητριάδης, Παπαδόπουλος Δ., Σιανής, Μηλιάτης, Γεωργουτζάς, Σολομωνίδης, Γανόζης, Παπαδόπουλος Μ., Ντάμζι.
ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (Σ. Ντρομπρασίνοβιτς): Φυσέκης, Λιόνης, Σαμαράς, Λιόλιος, Φερνάντεζ, Λεμονής, Πόι, Ν` Λουντούλου (90+1’ Σταυρόπουλος), Καπνίδης, Σουνάς, Παπαδόπουλος  (81΄Ντούνγκα).

Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ – ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΑΓΙΟΝΕΡΙΟΥ  2 – 2
 
«Πέταξαν» δύο βαθμούς οι «Αργοναύτες»

Ιδανικός αυτόχειρας αποδείχθηκε ο ΑΟΚ. Δεν πέτυχε τρίτο γκολ στις αρχές του β` μέρους για να καθαρίσει το ματς στις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν και δέχθηκε την ισοφάριση στο τέλος. Ήταν μια απρόσμενη εξέλιξη. Ουδείς το περίμενε. Ο ΑΟΚ που ξεκίνησε με 2-0, να έχει απώλεια βαθμών στο τέλος. Λίγοι φίλαθλοι, καμία σχέση με αυτό που είδαμε κόντρα στον Άρη.
Φάσεις και γκολ
5` Παράλληλη συρτή σέντρα  του Μπρατσιάνι, ο Κανούλας με πλασέ το 1-0.
11` Φάουλ Διαμαντίδη, κεφαλιά του Μπρατσιάνι από κοντά,  άουτ.
28` Ο Μπαρέτας βρήκε τον  Παππά αυτός έστρωσε στον Μπρατσιάνι που  με σουτ μέσα από την περιοχή,  το 2-0.
37` Κόρνερ του Πεχλιβάνη, δύσκολη απόκρουση του Αθανασίου.
43` Φάουλ του Καρασίμου, κεφαλιά του Γκέρτσου το 2-1, ύστερα από άστοχη έξοδο του Αθανασίου.
47` Πάσα του Κανούλα σε κενό χώρο, φεύγει μόνος του ο Μπρατσιάνι, που αστοχεί με σουτ, φάτσα κάρτα με την εστία.
53` Ωραία πάσα του Μπαρέτα, σουτ του Μπρατσιάνι, απόκρουση του Καλογεράκη, η μπάλα βρίσκει το αριστερό κάθετο δοκάρι.
62 `Διαμαρτυρίες για πέναλτι, σε μαρκάρισμα του Μπουζούρα στον Μπρατσιάνι.
65` Σέντρα Διαμαντίδη, κεφαλιά του Γαβριηλίδη στο οριζόντιο δοκάρι.
90`)1’ Ο Ιορδανίδης από πλάγια θέση, δε βρίσκει στόχο.
90+2` Αδράνεια στην άμυνα με τον Πτηνόπουλο να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα ενώ η μπάλα βρήκε και πόδια αμυνομένων.
Διαιτήτευσαν οι κ. κ. Μελιτζανίδης, Γιάντσης, Κελεσίδης (Ημαθίας)
Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ (Γ. Ισπυρλίδης): Αθανασίου, Σταματόπουλος, Βιτλής, Γκαρακλίδης, Ιορδανίδης, Γαβριηλίδης, Παππάς (88` Α. Παπαδόπουλος), Μπαρέτας (82` Γρ. Παπαδόπουλος), Κανούλας, Διαμαντίδης, Μπρατσιάνι.
ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΑΓΙΟΝΕΡΙΟΥ (Β. Τραϊανόπουλος): Καλογεράκης, Μπουζούρας (72` Καζάνας), Γκέληνος, Μιλκούδης, Αποστολάς, Καρασίμος, Παπαδόπουλος, Γαλάνης (69` Πτηνόπουλος), Γκέρτσος, Πεχλιβάνης, Δημητρακόπουλος (56` Χ. Λουϊζίδης).
* Στην κερκίδα του «Ανθή Καραγιάννη» βρέθηκε ο προπονητής της Δόξας Δράμας Ανδρέας Παντζιαράς για να «κατασκοπεύσει» την ομάδα  της Καβάλας την οποία αντιμετωπίζει στην Δράμα της επόμενη αγωνιστική, μετά και την αναβολή στο Σουφλί.

Παραιτήθηκε ο προπονητής του ΑΟΚ
Ο Γιάννης Ισπυρλίδης παραιτήθηκε σήμερα το απόγευμα από τη θέση του προπονητή του ΑΟΚ. Αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης με το Ν. Αγιονέρι (2-2) αποδοκιμάστηκε από μερίδα φιλάθλων, με τους οποίους φάνηκε να έχει διάλογο.
Κεραυνός εν αιθρία αποτέλεσαν οι δηλώσεις του Ισπυρλίδη μετά το τέλος του αγώνα.
Είπε συγκεκριμένα: «Ένα παιχνίδι που θα έπρεπε το σκορ να είναι 5-2, δυστυχώς έληξε 2-2.
Από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό, ήμασταν κυρίαρχοι στο παιχνίδι, χάνοντας πολλές ευκαιρίες. Δυστυχώς έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Με δυο κρύες φάσεις, δεχθήκαμε δυο γκολ. Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη για αυτή την ισοπαλία και δηλώνω την παραίτηση μου, στη διοίκηση. Με στεναχωρεί το γεγονός ότι τα παιδιά κάνουν μια μεγάλη προσπάθεια σε ένα τέτοιο παιχνίδι και κυριαρχούν κατά κράτος και υπάρχει αυτή η πίεση από διάφορους παράγοντες, αυτό οδηγεί τον προπονητή να κάνει λάθη. Επομένως ο προπονητής επειδή πιστεύει σε αυτή την ομάδα που έχει παρόν και μέλλον και επειδή αισθάνεται ότι δε μπορεί να τη βοηθήσει άλλο, υποβάλει την παραίτηση του.
Το παιχνίδι σήμερα το έχασε ο… προπονητής. Ο προπονητής δεν αισθάνεται καλά, δε μπορεί να λειτουργήσει όπως αυτός θέλει. Εγώ αγαπώ τον ΑΟΚ και ήρθα να βοηθήσω. Είναι αχάριστο αυτό στο πρόσωπο μου, από κάποια άτομα.
Δε μιλάω για τους ανθρώπους της διοίκησης. Υπάρχουν άτομα που δημιουργούν καταστάσεις απέξω. Το πρόβλημα, ίσως να είναι ο Ισπυρλίδης.  Δε μπορώ να λειτουργήσω. Όταν παραιτούμαστε… παραιτούμαστε. Δε μπορούν 4-5 άτομα να χαλάνε τα πάντα. Εδώ ρίχνω τις ευθύνες στη διοίκηση».
*Τραϊανόπουλος(προπονητής Αγιονερίου): « Τι να κάνει ο άνθρωπος; Η ομάδα δεν έπαιξε μπάλα; Δεν είχε ευκαιρίες; Αυτό συμβαίνει σε όλες τις ομάδες. Κρίμα γιατί ο ΑΟΚ έχει μια φοβερή ομάδα. Δημιούργησε 7-8 ευκαιρίες με λασπώδες γήπεδο. Είχε δοκάρια η ομάδα σας. Είναι άδικο. Ήμασταν τυχεροί. Ο ΑΟΚ έχει παίκτες πολύ καλούς παίκτες με προσωπικότητα  και είναι η καλύτερη ομάδα. Το είπα και στις Σέρρες, στην πατρίδα μου. Σας μιλάω ειλικρινά. Είναι κρίμα και άδικο για το συνάδελφο. Ξέραμε τι θα συναντούσαμε στην Καβάλα, κάναμε λάθη και ήμασταν τυχεροί που πήραμε την ισοπαλία».



ΟΡΦΕΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ – ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ  1 – 2
 
Έβδομη ήττα και παραίτηση Μαγκαφίνη

Την έβδομη διαδοχική του ήττα γνώρισε χθες στην Ελευθερούπολη ο Ορφέας, αυτή τη φορά με 1-2 από τον ελλιπή, αλλά μαχητικό, Καμπανιακό. Η νέα βαθμολογική απώλεια των «κυανολεύκων» έφερε και τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Δημήτρη Μαγκαφίνη, ο οποίος είχε συνάντηση αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τη διοίκηση, όπου και αποφασίστηκε να χωρίσουν οι δρόμοι τους, ώστε να αλλάξει η ψυχολογία στην ομάδα. Το πρώτο όνομα που ακούστηκε για την αντικατάστασή του είναι αυτό του Παντελή Στυλιανού, ο οποίος κάθεται στον πάγκο του Μ.Α. Αντιφιλίππων, ενώ βρέθηκε χθες στις κερκίδες του γηπέδου της Ελευθερούπολης.
Σε ότι αφορά το αγωνιστικό μέρος, ο Ορφέας μπήκε δυνατά στο ματς, χάνοντας τρεις ευκαιρίες για να προηγηθεί, κάτι που δεν κατάφερε και στην πρώτη του φάση, ο Καμπανιακός εκμεταλλεύτηκε λάθος του Τσίτσι και κακή τοποθέτηση της άμυνας, παίρνοντας κεφάλι με τον Προβατίδη. Το γκολ αυτό αύξησε ακόμη περισσότερο το άγχος στους γηπεδούχους, οι οποίοι διαμαρτύρονται και για δύο περιπτώσεις πέναλτι στο α” μέρος.
Στο β” ημίχρονο, ο Μαγκαφίνης έκανε γρήγορα δύο αλλαγές, έφτασε στην ισοφάριση με τον Τορεζάνι και ενώ τα λεπτά κυλούσαν και ο Ορφέας αύξανε την πίεσή του, σε μια ανύποπτη φάση, ο Προβατίδης με τη βοήθεια και του τερματοφύλακα Κοσμίδη έγραψε το τελικό και οδυνηρό, 1-2.
Το φιλμ του αγώνα
1′ Μπαλιά Βανστάιν και σουτ Θεοδωρίδη, μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Κηπουρός.
8′ Μεγάλη φάση για τον Ορφέα. Κεφαλιά-πάσα Σαβελίδη, ο Κερμενίδης σουτάρει δυνατά, η μπάλα φεύγει από τον Κηπουρό, ο Θεοδωρίδης την προβολή και μπλοκάρει σωτήρια ο τερματοφύλακας του Καμπανιακού.
10′ Σέντρα Κερμενίδη, κεφαλιά Τορεζάνι άουτ.
18′ Σουτ Κουντουρά μέσα από την περιοχή, ψηλά άουτ.
23′ Λάθος Τσίτσι, ο Σαπανίδης κάθετα για τον Προβατίδη, αυτός περνάει τον Κοσμίδη και με πλασέ γράφει το 0-1.
27′ Απευθείας φάουλ του Σαπανίδη από αριστερά, σε κόρνερ ο Κοσμίδης.
37′ Σέντρα Κεχαγιά, ο Θεοδωρίδης θα πέσει από τράβηγμα του Δουρμούση, ο διαιτητής Δραγάτης δείχνει «παίζετε».
45′ Σέντρα Κεχαγιά, απόκρουση Υψηλού, ο Σαβελίδης από καλή θέση θα σουτάρει ψηλά άουτ.
50′ Σουτ Σαβελίδη από το ημικύκλιο της περιοχής, στην αγκαλιά του Κηπουρού.
51′ Λάθος πάσα Αϊβάζη, ο Χρήστου το δυνατό σουτ, μπλοκάρει ο Κοσμίδης.
60′ Σέντρα Κερμενίδη, κεφαλιά-πάσα του Θεοδωρίδη ο Τορεζάνι (με υποψία χεριού) από κοντά το 1-1. Στη φάση αυτή αποβλήθηκε για διαμαρτυίες ο τεχνικός του Καμπανιακού, Λεωνίδα Υφαντίδης.
62′ Απευθείας φάουλ Σαπανίδη, μπλόκαρε ο Κοσμίδης.
83′ Ο Σαρίδης βρίσκει τον Προβατίδη μέσα στην περιοχή και αυτός πριν τη γραμμή του άουτ, θα σουτάρει, ο Κοσμίδης θα κάνει κακό υπολογισμό και 1-2.
Διαιτήτευσαν οι κ. κ. Δραγάτης, Μαλανδρής, Χριστάκογλου (Χαλκιδικής).
ΟΡΦΕΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ (Δ. Μαγκαφίνης): Κοσμίδης, Κεχαγιάς, Κυγάης, Βραμέντσαλης (46’ Αϊβάζης), Σκέντος, Τσίτσι (84’ Βακιρτζής), Βανστάιν (56’ Χριστοδουλίδης), Τορεζάνι, Θεοδωρίδης, Κερμενίδης, Σαβελίδης.
ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ (Λ. Υφαντίδης): Κηπουρός, Φοιτάς (70’ Σαρίδης), Πόπτσης, Δουρμούσης, Σαπανίδης, Χατζόπουλος, Υψηλός (90’ Βαρότσης), Αντωνιάδης, Χρήστου, Κουντουράς, Προβατίδης (90+2’ Γιαννακόπουλος).

Διαζύγιο Ορφέα – Μαγκαφίνη
Η νέα απώλεια και μάλιστα μέσα στης Ελευθερούπολη, έκανε αναγκαστική την λύση συνεργασίας ανάμεσα στην ομάδα του Ορφέα με τον προπονητή Δημήτρη Μαγκαφίνη με απόφαση της διοίκησης αμέσως μετά την λήξη του αγώνα με τον Καμπανιακό, η οποία πλέον αναζητεί τον επόμενο από αύριο. Υποψήφιος αντικαταστάτης του ο Παντελής Στυλιανού.




ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ – ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ  1 – 4
 
Ήττα σοκ για τους Εβρίτες

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ: (Σάκης Βασίλαρος)
Κάτω από δυνατό αέρα και σ’ ένα βαρύ γήπεδο, πραγματοποιήθηκε η αναμέτρηση του Εθνικού Αλεξανδρούπολης με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων, με τους Θεσσαλονικείς να παίρνουν σπουδαία βαθμολογικά νίκη με το ευρύ σκορ 1-4.
Οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο τον ευνοϊκό στο 1ο ημίχρονο γι αυτούς αέρα, προηγήθηκαν με 0-2 και στην επανάληψη με αντεπιθέσεις κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα με 0-4, όταν οι γηπεδούχοι ανοίχθηκαν για ανατρέψουν το σε βάρος σκορ στην αρχή της επανάληψης, αλλά το μόνο που πέτυχαν ήταν μόνο να μειώσουν σε 1-4.
Φάσεις και γκολ
25’ Σουτ από τον Παπαϊωάννου μπλοκάρει ο Συριτούδης.
28’ Εκτέλεση φάουλ από τον Πολίτη λίγο άουτ.
29’ Δυνατό σουτ από τον Πολίτη έξω από την περιοχή και με την βοήθεια του αέρα γίνεται το 0-1.
32’ Πίεση από τον Ηρακλή που φέρνει αποτέλεσμα και ο Σαπιασβίλι με νέο σουτ κάνει το 0-2.
47’ Ο Γιαξής μετά από ασταθή απόκρουση του Συριτούδη με πλασέ κάνει το 0-3.
53’ Νέα αντεπίθεση του Ηρακλή που εκμεταλλεύεται τα κενά της Αλεξανδρούπολης που βγήκε επιθετικά και με τον Μαυρίδη κάνει το 0-4, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου για του Θεσσαλονικείς, ενώ αρχικά ο βοηθός διαιτητή είχε υποδείξει τον ακόρερ σε θέση οφσάιντ.
57’ Απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ του Κατρανίτσα και το 1-4.
Διαιτήτευσαν οι κ. κ. Κουναλάκης, Κούλα (Ξάνθης), Δημητριάδης (Θράκης).
ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Αντ. Τσικάκης): Συριτούδης, Αμπραχαμιάν (49’ Καραπατσιάς), Κατρανίστας, Λειβαδιώτης, Μπαρμπαγιάννης, Τορομανίδης, Πελτέκης (58’ Σιββούδης), Κόσκολος, Γκαϊδατζής, Φλώρος, Μαμούτ.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Πολυχρονίδης Κ. – Ψωμάς Ηλ.): Τσιλιγγίρης, Βόσδου, Παπαϊωάννου, Κραγιόπουλος, Κουρδάκης, Γιαξής, Πολίτης, Χαψάς, Χιονίδης, Σαπιασβίλι, Μαυρίδης.


ΘΥΕΛΛΑ ΦΙΛΩΤΑ – ΑΡΗΣ ΑΚΡΟΠΟΤΑΜΟΥ  1 – 1
 
Μοίρασαν βαθμούς, στο τέλος η ισοφάριση

ΦΛΩΡΙΝΑ: (Γιώργος Βίτκας)
Σε ένα πολύ βαρύ γήπεδο, ο αγώνας της Θύελλας με τον Άρη Ακροποτάμου, έληξε 1-1, χάρη σε δύο στημένες φάσεις.
Ο αγώνας δεν είχε να επιδείξει πολλές καλές στιγμές στα δύο καρέ, με τους φιλοξενούμενους να έχουν την πιο κλασική ευκαιρία στο πρώτο μέρος (26’) και στο 41’ να ανοίγουν το σκορ, από το σημείο του πέναλτι με τον Αποστολίδη.
Στην επανάληψη, η Θύελλα πίεσε τους φιλοξενούμενους, χωρίς κάποια καλή ευκαιρία και στην εκπνοή του αγώνα, από μία εκτέλεση φάουλ του Ζαρογιάννη, οδήγησε το σκορ στο 1-1.
Φάσεις και γκολ
26’ σέντρα του Κωνσταντινίδη, ο Αποστολίδης έπιασε το σουτ από το ύψος του πέναλτι το οποίο σταμάτησε στο σώμα του Κιοσκερίδη, πάνω στην γραμμή
30’ φάουλ του Μπαμπάρη από δεξιά, κεφαλιά πάσα του Κλάζογλου και ο Μουρατίδης από καλή θέση σούταρε ψηλά άουτ
41’ ο διαιτητής της συνάντησης δίνει πέναλτι σε χέρι του Μισαηλίδη, μετά από εκτέλεση πλάγιου άουτ των φιλοξενούμενων, στην προσπάθειά του να κοντρολάρει την μπάλα. την εκτέλεση ανέλαβε ο Αποστολίδης κάνοντας το 0-1
90’ απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ζαρογιάννη, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε στα δίχτυα του Κωνσταντάκου
Διαιτήτευσαν οι κ. κ. Βουρνέλης, Ντάβελας, Λιάρης (Μακεδονίας).
ΘΥΕΛΛΑ ΦΙΛΩΤΑ (Ν. Παπανώτας): Αμπατζίδης, Σιδηρόπουλος Γ. (68’ Χ. Σιδηρόπουλος), Κιοσκερίδης (42’ λτρ Ζαρογιάννης), Μπαμπάρης, Κλάζογλου, Μισαηλίδης, Θεοδουλίδης (51’ Χαραλαμπίδης), Μουρατίδης, Ζηνόβιος, Κόλα, Μαρκόπουλος.
ΑΡΗΣ ΑΚΡΟΠΟΤΑΜΟΥ (Α. Βάβαλης): Κωνσταντάκος, Κουάνε, Καμπερίδης, Ζωγραφάκης (10’ λτρ Χιζανασβίλι), Σεμερίδης, Σολακίδης, Βλάχος (79’ Γιόβτσεφ), Γκεοργκίεφ, Αποστολίδης (89’ Μονιός), Παπαδόπουλος, Κωνσταντινίδης.


ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΜΑΤΟΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ  3 – 0
 
Επιτέλους νίκη

ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΝΑ:
Το Βυζάντιο χρειαζόταν τη νίκη στην κόντρα με τον Απόλλωνα Αρναίας για την 16η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ” Εθνικής για να πάρει. ανάσα και την πέτυχε με 3-0. Ήταν η πρώτη του στο 2015 και κάνει νέο ξεκίνημα.
Η ομάδα του Κοκκινοχώματος είχε την υπεροχή και στο 20λεπτο είχε ήδη κάνει το 2-0. Στο β” ημίχρονο οπισθοχώρησε και πρόσεξε τα νώτα της και οι φιλοξενούμενοι δημιούργησαν κάποιες ευκαιρίες χωρίς αποτέλεσμα. Στο 76ο λεπτό το Βυζάντιο έμεινε με παίκτη λιγότερο και στο 85 «κλείδωσε» τη νίκη για το τελικό 3-0.
Τα γκολ του αγώνα
Νωρίς-νωρίς στο 10ο λεπτό ο Μαρκόπουλος με πλασέ έκανε το 1-0. Στο 22ο λεπτό τραυματίστηκε ο Γ. Ελευθεριάδης και έγινε αναγκαστική αλλαγή. Στο ίδιο λεπτό ο νεοαποκτηθείς Μουσικάκης έκανε το 2-0. Στο 76 αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο Τριανταφυλλίδης. Στο 85 ο Μαρκόπουλος διαμόρφωσε το τελικό 3-0.
Διαιτήτευσαν οι κ. κ. Τσαπάρας, Γκαϊταντζής, Καμπούρης (Σερρών).
ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΝΑΤΟΣ (Γ. Ιωαννίδης): Παπαδόπουλος, Δαγκούλης, Τριανταφυλλίδης, Ελευθεριάδης (20 λ.τ. Φωτόπουλος), Ποπτσής (54 Μπατάκογλου), Μουσικάκης, Κεφαλάς, Μουρατίδης, Μαρκόπουλος, Τσίλογλου, Ταχματζίδης (85 Κουμπρόγλου),
ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ (Γ. Τζιφόπουλος): Καραβελίδης, Σπανός, Μενιτσάλιε, Σαλέπης, Τζότζιος, Τσαμασλίδης (46 Καρκατζάνης), Μπουλγκουρίδης, Φωτιάδης (56 Ιορδανίδης), Μέσι, Γεωργίου, Αποστολάκης (79 Γεωργούλας).
**Στο 20ο λεπτό τραυματίστηκε ο Γ. Ελευθεριάδης και διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας όπου διαπιστώθηκε ότι έσπασε τον αστράγαλο. Του τοποθετήθηκε γύψος και σε 10 μέρες θα γίνουν νέες εξετάσεις.
**Απόντες από το επόμενο παιχνίδι του Βυζαντίου θα είναι οι τιμωρημένοι Τριανταφυλλίδης, Μαρκόπουλος και Ταχματζίδης.


Όλα τα αποτελέσματα της 16ης αγωνιστικής

Α.Γ.Σ. Καστοριά        -           Άρης Θεσσαλονίκης            0-1
Ορφέας Ελευθερ.     -           Καμπανιακός            1-2
Α.Ο. Καβάλα  -           Εθνικός Ν. Αγιονερίου        2-2
Εθνικός Αλεξαν.       -           Ηρακλής Αμπελοκήπων     1-4
Έβρος Σουφλίου      -           Δόξα Δράμας                        (ανεβλήθη)
Θύελλα Φιλώτα         -           Άρης Ακροπόταμου 1-1
Πανσερραϊκός           -           Αναγέννηση Γιαν.     6-0
Βυζάντιο Κοκκιν.      -           Απόλλων Αρναίας    3-0


Η Βαθμολογία

                                   ΤΕΡΜ. Β.
1. Πανσερραϊκός      31-12  35
2. Άρης Θεσσαλονίκης        25-11  34
3. Α.Ο. Καβάλα         30-10  33
4. Καμπανιακός        24-12  29
5. Θύελλα Φιλώτα    19-14  25
6. Δόξα Δράμας        21-15  24
7. Εθνικός Αλεξαν.   16-15  23
8. Ηρακλής Αμπελοκήπων 18-15  22
9. Εθνικός Ν. Αγιονερίου    19-15  21
10. Έβρος Σουφλίου            17-17  19
11. Βυζάντιο Κοκκιν.            21-27  18
12. Αναγέννηση Γιαν.          12-26  16
13. Άρης Ακροπόταμου       16-30  15
14. Ορφέας Ελευθερ.           17-23  14
15. Απόλλων Αρναίας         10-26  9
16. Α.Γ.Σ. Καστοριά 10-38  6
* Αγώνα λιγότερο έχουν Έβρος Σουφλίου και Δόξα Δράμας

Η Επόμενη Αγωνιστική (08.02.15 – 3 μ.μ.)

Άρης Θεσσαλονίκης            -           Καμπανιακός                       
Εθνικός Ν. Αγιονερίου        -           Α.Γ.Σ. Καστοριά                   
Ηρακλής Αμπελοκήπων     -           Ορφέας Ελευθερ.                
Δόξα Δράμας            -           Α.Ο. Καβάλα             
Άρης Ακροπόταμου -           Εθνικός Αλεξαν.                  
Αναγέννηση Γιαν.     -           Έβρος Σουφλίου                 
Βυζάντιο Κοκκιν.      -           Θύελλα Φιλώτα                    
Απόλλων Αρναίας    -           Πανσερραϊκός                      


Οι σκόρερ

Μαρκόπουλος           Βυζάντιο Κοκκινοχ.  12
Μουδούρογλου         Δόξα Δράμας            9
Γαϊδαρτζής    Πανσερραϊκός           8
Μπρατσιάνι   Α.Ο. Καβάλα  8
Πόι      Άρης Θεσσαλονίκης            8
Αμέτ Ερκάν    Έβρος Σουφλίου      7
Προβατίδης   Καμπανιακός            7
Ζηνόβιος        Θύελλα Φιλώτα         6
Κανούλας      Α.Ο. Καβάλα  6
Παπαστεργίου          Πανσερραϊκός           6
Υψηλός          Καμπανιακός            6
Χιονίδης         Ηρακλής Αμπελοκ.   6
Γκέρτσος        Εθνικός Ν. Αγιονερίου        5
Καπνίδης       Άρης Θεσσαλονίκης            5
Αποστολίδης Άρης Ακροπόταμου 4
Μήτσικας       Εθνικός Ν. Αγιονερίου        4
Μπάρμπας    Αναγ. Γιαννιτσών     4
Σιάκκας          Πανσερραϊκός           4
Στόϊκος           Δόξα Δράμας            4
Φλώρος         Εθνικός Αλεξανδ.     4
Αυτογκόλ: Βοσκόπουλος (Πανσερραϊκός), Γιαξής (Ηρακλής Αμπελοκήπων), Αϊβάζης (Ορφέας Ελευθερούπολης), Προβατίδης (Άρης Ακροπόταμου).