ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ : ΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΤΗΣ 19ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΣΚΟΡΕΡ ΣΤΟΝ 2ο ΟΜΙΛΟ ΤΗΣ Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

2/05/2015 10:05:00 μ.μ.
Τέλος της 19ης αγωνιστικής με τα βλέματα όλων να συγκεντρώνονται στο ντέρμπι που διεξάχθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στο γήπεδο Παραλίας Καλλιθέας, ανάμεσα σε Ίκαρο Καλλιθέας και Οδηγήτρια.

Όλα έδειχναν ότι η Οδηγήτρια θα πάρει ένα τεράστιο διπλό, καθώς προηγούταν από το 10' με 0-1, με σκόρερ και πάλι τον Δημόπουλο, πόσο μάλλον όταν ο Ίκαρος έμεινε με 10 παίκτες με την απευθείας κόκκινη που αντίκρυσε ο Εμμανουήλ Ι. στο 89ο λεπτό του αγώνα.

Όμως, ο πρώτος σκόρερ των γηπεδούχων και τρίτος ολόκληρου του ομίλου, Θωμάς Μακρής, δεν είχε πει την τελευταία του λέξη.

Έτσι, στο 95' ισοφάρισε σε 1-1, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς εφτακοσίων και πλέον φιλάθλων που παρευρέθηκαν στο γήπεδο και έσωσε κυριολεκτικά την παρτίδα.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι δύο αυτές ομάδες βρίσκονται ισόβαθμες στην κορυφή με 51 βαθμούς(με διαφορά τερμάτων +35 για Οδηγήτρια και +34 για Ίκαρο), 15 βαθμούς μπροστά από τον τρίτο Αμπελακιακό, ο οποίος ηττήθηκε με 1-3 στην έδρα του από την τέταρτη της βαθμολογίας, ΑΕ Μοσχάτου.

Νίκες για τις γηπεδούχες ομάδες που ακολουθούν στη βαθμολογία, ΑΕ Αίγινας-Περαμαϊκός 2-0 και Ελλάς Ποντίων-ΑΕ Σαλαμίνας 5-0.

Ισόπαλο έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στον Ερμή Κορυδαλλού και στην ΑΕ Νίκαια, με 1-1.

Αίσθηση προκάλεσε η νίκη της Θύελλας Μοσχάτου με το ευρύ 4-0 επί της Αμφιάλης, με αποτέλεσμα να βγει έπειτα από αρκετό καιρό από τη ζώνη των play out.

Σημαντική νίκη και για την Ειρήνη 2005, η οποία επιβλήθηκε με 3-1 του Φαληρικού και πρόσθεσε έτσι 3 υπερπολύτιμους βαθμούς για τη συνέχεια.

Τέλος, μεγάλη ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο σημείωσε ο Ήφαιστος στην έδρα της Χαλκηδόνας, όπου με 2 προσωπικά τέρματα του Γκίλα στο 54' και στο 57', οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ανατρέψουν το εις βάρος τους σκορ.

Στους σκόρερ, 2 τέρματα σημείωσε ο Καραμανίδης και εισήλθε έτσι στην κορυφαία 10άδα και από 1 τέρμα πέτυχαν οι Ραπτόπουλος, Μακρής, Σάμιος και Δημόπουλος:

1. Χατζάκης Β.(Οδηγήτρια) 15 γκολ

2. Ραπτόπουλος Θ.(Αμπελακιακός-Προοδευτική) 12 γκολ

3. Μακρής Θ.(ΑΕ Ικάρου Καλλιθέας) 11 γκολ

4. Μπακομήτρος Ν.(ΑΕ Αίγινας) 10 γκολ

5. Σάμιος Χ.(Ερμής Κορυδαλλού) 9 γκολ

6. Δημόπουλος Β.(Οδηγήτρια) 8 γκολ

7. Καραμανίδης Χ.(Ελλάς Ποντίων) 8 γκολ

8. Κρίστο Σ.(ΑΕ Νίκαια) 8 γκολ

9. Μανουλίδης Χ.(Περαμαϊκός) 8 γκολ

10. Μιχαήλ Χ.(ΑΕ Νίκαια) 8 γκολ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top