ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ : ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΣΚΟΡΕΡ ΤΗΣ Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΣΤΟ Pieriasport

2/14/2015 02:00:00 μ.μ.



Ο ταχύτατος Κατερινιώτης μεσοεπιθετικός Χρήστος Βεϊδαμενίδης λείπει εδώ και τρία χρόνια απο την περιοχή μας. Ο χαρισματικός Κατερινιώτης ποδοσφαιριστής αγωνίζεται στην ΑΠΕ Λαγκαδά που κάνει πρωταθλητισμό στην Α1 της ΕΠΣ Μακεδονίας και είναι το πρώτο φαβορί για την άνοδο στη Γ΄Εθνική κατηγορία.

Ο πρώτος σκόρερ του ομίλου με 19 γκολ Χρήστος Βεϊδαμενίδης μίλησε στο Pieriasport για την κοινή πορεία του σε ποδόσφαιρο και σπουδές, για τον ίδιο και τη νέα του ομάδα:

"Ειναι αλήθεια οτι εδω και 3 χρονια αγωνίζομαι σε ομαδες τις Θεσσαλονίκης αλλά νομιζω οτι το κλιμα εδω μου ταιριάζει περισσότερο. Φέτος αγωνιζομαι στην ΑΠΕ Λαγκαδά όπου βρίσκεται λιγο εξω απο την Θεσσαλονίκη.


 Ξεκίνησα να σπουδαζω εδω και απο τοτε δεν εχω στοχο να γυρίσω στην Κατερίνη εκτος απροόπτου φυσικα. Περνάω καλα εδω και νομιζω ολοι ξέρουμε λιγο πολυ την ομορφιά αυτης της πόλης. 

Στην ΑΠΕΛ στόχος φετος ειναι η άνοδος στη Γ΄ εθνικη οπως και καθε χρονια. Μέχρι στιγμής δεν θα μπορουσαμε να είμαστε καλύτερα βαθμολογικά, είμαστε 10 βαθμούς μπροστά απο τον 2ο και ολα πανε πολυ καλα. Εγω προσωπικά τωρα ειμαι πολυ ευχαριστημένος, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, ουτε οικονομικό, ουτε οργανωτικό. Ολα λειτουργούν αψογα και ακομα και οι κάτοικοι του χωριού ειναι κοντα στους παίκτες. 

Ο στοχος μου φέτος ειναι πρωτα απο ολα να βοηθήσω οσο μπορώ στην.προσπάθεια που γίνεται για την άνοδο και να τελειώσω ακομα μια χρονιά υγειης . Φέτος ειμαι στην.ευχάριστη θεση να ειμαι και 1ος σκορερ της.κατηγορίας με 19 γκολ οποτε θα ηταν ψέματα αν ελεγα πως δεν εχω στοχο την πρωτια στον πίνακα των σκορερ. 

 Παρακολουθώ τα νεα των ομάδων της Κατερίνης, εχω και πολλους φίλους φυσικά που αγωνίζονται εκει. Παρόλα αυτα δεν ειναι στα αμεσα σχεδια μου η επιστροφή στην Κατερίνη."


http://pieriasport.blogspot.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top