ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ : ΑΟ ΜΕΣΗΜΒΡΙΑΣ - ΑΙΑΝΤΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ 1-3 , ΑΡΝΗΤΙΚΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ

2/14/2015 06:39:00 μ.μ.
Σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι, ο Αίας Ευόσμου συνέχισε το νικηφόρο του σερί για τέταρτη φορά, κερδίζοντας με 1-3 τον ΑΟ Μεσήμβριας.
Μεγάλος πρωταγωνιστής για ακόμα μια φορά ήταν ο πρώτος σκόρερ του ομίλου Μανώλης Λαφτσίδης, o οποίος με τα δύο γκολ που πέτυχε στο 66΄και στο 88΄της αναμέτρησης, πρόσφερε τα μέγιστα στους Ευοσμίτες. Το άλλο γκολ σημείωσε ο Καραμουκίδης, με το οποίο άνοιξε το σκορ στο 9ο λεπτό ενώ για την Μεσήμβρια είχε ισοφαρίσει προσωρινά στο 18΄ο Νικολούλης. Σαν να μην έφτανε η ήττα για τους «κιτρίνους», ο ΑΟ Μεσήμβριας είχε και μια σημαντική απώλεια, αφού στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού αποβλήθηκε ο Γιάννης Κιρλής.
Τώρα, σχετικά με το εξωαγωνιστικό κομμάτι, αρνητικοί… πρωταγωνιστές ήταν οι «άγνωστοι» φίλαθλοι που μπούκαραν μετά το τέλος του αγώνα, προκειμένου να ζητήσουν τον λόγο από τον διαιτητή Μπάτζιο, από τον οποίο είχαν παράπονα. Αυτό μάλιστα στάθηκε αφορμή για να ξεκινήσει λίγα δευτερόλεπτα αργότερα γενικότερη σύρραξη στον αγωνιστικό χώρο με τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να έρχονται στα χέρια μαζί με άλλο κόσμο που βρέθηκε επίσης στο χορτάρι.
Πάντως, πάλι καλά που επενέβησαν και οι διοικούντες του ΑΟ Μεσήμβριας, οι οποίοι έκαναν τα πάντα για ηρεμήσουν τα πνεύματα, βοηθώντας την κατάσταση. Πριν από λίγη ώρα μάλιστα κατέφθασε και αστυνομική δύναμη για την ομαλοποίηση της ατμόσφαιρας, η οποία η αλήθεια είναι πως ήταν τεταμένη.
Τέλος, έπειτα από αυτήν την νίκη η διαφορά του Αίαντα παρέμεινε στους οκτώ βαθμούς από τον πρωτοπόρο ΠΑΟ Κουφαλίων ενώ παρέμεινε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας που οδηγεί στα play off.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top