ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΠΕΙΡΑIA : ΜΕ ΔΙΟΝΥΣΟΠΟΥΛΟ ΧΘΕΣ ΤΟ Α.Π.Ο ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ – ΝΙΚΗ ΡΕΝΤΗ 5-0

1/08/2015 06:06:00 μ.μ.

ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΔΙΟΝΥΣΟΠΟΥΛΟΥ

ΑπόαΠΟ  το πρώτο λεπτό του αγώνα η παρουσία του Δημήτρη Διονυσόπουλου έγινε αισθητή και στον αγωνιστικό χώρο και στην εξέδρα.
Αυτό το κάτι παραπάνω που για άλλους έλειπε από την ομάδα και για εμάς τους υπόλοιπους χρειαζόταν για να ψηλώσει κι άλλο τον πήχη από τον δεύτερο διεκδικητή ήρθε . Δεν χρειάστηκε ούτε χρόνος προσαρμογής ούτε πολλές προπονήσεις ήταν σαν να μην είχε περάσει ούτε μια μέρα από εκείνες της ιστορικές εποχές που μαζί με το Νικήτα Τουρνά σκόραραν κατά ριπάς , πιάνοντας ασύλληπτους αριθμούς των 50 και των 60 γκολ ανά περίοδο .Κάτι τέτοιο προμηνύει και το σημερινό σκορ που θα μπορούσε να ήταν κατά πολύ υψηλότερο αν δεν έμπαινε φρένο χάρη του σεβασμού προς τον αντίπαλο από όλα τα παιδιά της ομάδας μας γιατι σημασία έχει το παιχνίδι και η νίκη και όχι το σκορ.O
Στο πρώτο ημίχρονο μετά από φάση διαρκείας ο Λαμπρινάτος ανοίγει το χορό των τερμάτων με όμορφο πλασέ από κοντά μέσα από την μεγάλη περιοχή και το σκορ γίνεται 1-0 στο 19΄.
Στο 31′ ο Διονυσόπουλος με πάσα από τα αριστερά βρίσκει με κλειστά τα μάτια το Τουρνά στο ύψος του πέναλτι και με αριστοτεχνικό βολέ διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας μας .
Στο 36΄ο Τουρνάς περναει όποιον βρήκε μπροστά του και ανατρέπεται μέσα στη μεγάλη περιοχή . Το πέναλτι αναλαμβάνει και εκτελεί ο Διονυσόπουλος κάνοντας το σκορ 3-0.Καλή Αρχή.
Στο 44΄ ο Λαμπρινάτος  σεντράρει , πάρε βάλε , στο Διονυσόπουλο και εκείνος σημειώνει το 4-0 για το Κερατσίνι.
Κι ενώ όλα έδειχναν ότι το ημίχρονο τελείωσε στο 47′ ο πολύ καλός Γιάννης Ξενιός με πάσα διαβήτη βρίσκει το Φούντα μεσ” τη μικρή περιοχή και εκείνος πλασάρει το τερματοφύλακα της Νίκης Ρέντη και το σκορ γράφει 5-0 .
Στο Δεύτερο ημίχρονο έγιναν και οι τρεις αλλαγές τη θέση του Σίμου Φούντα πήρε ο Φώτης Μπάχο με το Νο 16 απο το 45 “ και στο 60′ έγιναν και οι άλλες δυο με το Τάσο Λακάϊ με το 17 να παίρνει τη θέση του Νικήτα Τουρνά και ο Νίκος Μαριόλης με το Νο 18 τη θέση του Δημήτρη Διονυσόπουλου.
Το παιχνίδι πήρε διαδικαστικό χαρακτήρα και το μυαλό όλων ήταν στη Κυριακή που έρχεται ένα δύσκολο ματς με τη Δόξα Πειραιά .
Κάθε παιχνίδι από εδώ και μπρος είναι εξόχως σημαντικό , κάθε παιχνίδι μας φέρνει ποιο κοντά στο όνειρο ….O
MVP ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΙΟΝΥΣΟΠΟΥΛΟΣ .
Η ΕΝΔΕΚΑΔΑ
  1. ΦΡΑΤΖΕΣΚΑΚΗΣ  ΓΙΑΝΝΗΣ
  2. ΦΟΥΝΤΑΣ ΣΙΜΟΣ (45′ ΜΠΑΧΟ ΦΩΤΗΣ )
  3.  ΞΕΝΙΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
  4. ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ
  5. ΒΑΤΤΗΣ ΧΑΡΗΣ
  6. ΡΩΜΑΝΤΖΗΣ ΜΠΑΜΠΗΣ   
  7.  ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΙΟΝΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ( 60′ ΜΑΡΙΟΛΗΣ ΝΙΚΟΣ )
  8. ΓΚΙΑΤΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ
  9. ΙΟΥΛΙΟΣ ΛΑΜΠΡΙΝΑΤΟΣ  
  10. ΤΟΥΡΝΑΣ ΝΙΚΗΤΑΣ  ( 60′ ΛΑΚΑΪ ΤΑΣΟΣ )
  11. ΒΑΡΟΥΞΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΑΝΑΠΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ
12. ΜΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
13. ΣΦΥΡΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ  ΓΙΩΡΓΟΣ
14. ΚΟΥΡΚΟΥΤΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ 
15. ΜΠΑΛΑΦΟΥΤΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
16.  ΜΠΑΧΟ ΦΩΤΗΣ
17. ΛΑΚΑΪ ΤΑΣΟΣ
18. ΜΑΡΙΟΛΗΣ ΝΙΚΟΣ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
ΣΠΥΡΟΣ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ
 Διαιτητής       ,           Βοηθοί Διαιτητή
ΜΗΤΣΗ ΕΥΘΑΛΙΑ      ΣΓΑΝΤΖΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ   ,  ΚΟΡΩΝΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
        Παρατηρητής Αγώνα:  ΠΡΟΒΑΤΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top