ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ : ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ Ο ΕΡΜΗΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΠΟΥ ΝΙΚΗΣΕ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΟΝ ΙΚΑΡΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

1/12/2015 12:08:00 μ.μ.




Έσπασαν καρδιές στο γήπεδο του Κορυδαλλού στην αναμέτρηση που βρήκε τον Ίκαρο Καλλιθέας να λυγίζει στην τελευταία φάση τον Ερμή και να παίρνει την πολύτιμη νίκη με 2-1.
Ένα «τρίποντο» που διατηρεί την ομάδα του Κώστα Αρζένη στην κορυφή μαζί με την Οδηγήτρια και που ήρθε με τον πλέον… χιτσκοκικό τρόπο που θα μπορούσε να υπάρξει. Οι γηπεδούχοι παίζοντας πιο παθιασμένα «πατούσαν» καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, ωστόσο κόντρα στην ροή του ματς, ο Ίκαρος πήρε το προβάδισμα.
Στο 24’ ο Εμμανουήλ έκανε μια σέντρα… ξυράφι και στην προσπάθεια που έκανε ο Φραγκουλάκης για να κόψει τη μπάλα την έστειλε με εντυπωσιακό μονοκόμματο σουτ στα δίχτυα του Μαυράκη. Ο Ερμής είδε τους κόπους του να καρποφορούν στο 47’ μιας και ισοφάρισε με προβολή του Σάμιου. Από εκείνο το σημείο οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν στροφές, αλλά αδυνατούσαν να παραβιάσουν για δεύτερη φορά την εστία του πορτιέρο των γηπεδούχων.
Στο τελευταίο πεντάλεπτο πίεσαν ασφυκτικά και στο 90’ είδαν το πλασέ του Γεωργίου να απομακρύνεται πάνω από την γραμμή από τον Γιαννακόπουλο, αλλά και την κεφαλιά του Φέκου στο 93’ να εξοστρακίζεται στο δοκάρι.
Τελικά η λύτρωση για τον Ίκαρο ήρθε από το σημείο του πέναλτι, μιας και ο Γιαννακόπουλος έδιωξε σαν τερματοφύλακας τη μπάλα από την κεφαλιά του Μακρή που θα κατέληγε στα δίχτυα και αντίκρισε την κόκκινη κάρτα. Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε εύστοχα ο Μακρής που πνίγηκε στις αγκαλιές των συμπαικτών του. Διαιτητής ήταν ο Πουλόπουλος με επόπτες τους Φαγκρίδα και Σγαντζο.
ΕΡΜΗ ΚΟΡ.: Μαυράκης, Σιδηρόπουλος, Πέτρο, Φραγκουλάκης, Πούλιας, Αγγέλου (14’ λ.τρ. Κουϊμάνης), Βικάτος (86’ Σατάλογλου), Γιαννακόπουλος, Σάμιος, Τσατσατωνάκης, Αϊντινάι (68’ Σταύρου).
ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛ.: Αθανασόπουλος, Εμμανουήλ, Κουντουράς (88’ Σκούρτας), Ταράτσας, Λάλα (24’ λ.τρ. Φέκος), Ομεράι, Ατματσίδης, Παπαϊωάννου (52’ Γεωργίου), Μακρής, Στούπης, Μυλωνάς.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top