ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ : ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΑΗΤΤΟ ΤΟΥ ΠΑΟ ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ , ΠΡΩΤΗ ΗΤΤΑ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟ

1/12/2015 02:15:00 μ.μ.



Την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα γνώρισε ο ΠΑΟ Κουφαλίων, ο οποίος ηττήθηκε με 1-2 από τον ΑΟΚ Αγίου Αθανασίου.Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους. Εκτέλεση φάουλ με τον Τανταλίδη και το 1-0 στο 10ο λεπτό. Στη συνέχεια όμως ο ΑΟΚ ανέβασε στροφές και χτυπώντας δύο φορές με τον Μπιτσικόπουλο και ακόμα μία με τον Καρπούζη κατάφερε να κάνει την μεγάλη ανατροπή και να φύγει με την νίκη από τα Κουφάλια. Οι φιλοξενούμενοι πέρα από τους τρεις βαθμούς της νίκης, αξίζει να αναφερθεί ότι πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση και η νίκη τους ήταν κάθε άλλο δίκαια.
Εκτός της ενδεκάδας των Κουφαλίων ήταν πάντως ο επιθετικός Τζιβελέκης, ο οποίος φημολογείται πως μιλάει με ομάδες των γύρω περιοχών. Τέλος, η διοίκηση του ΠΑΟ Κουφαλίων, μετά το τέλος του αγώνα, έδωσε συγχαρητήρια στην διαιτησία του διαιτητικού τρίου Σαουλίδη- Βελούδη- Δεμερτζή για την εμφάνιση τους.
Παρά το «στραβοπάτημα» του ΠΑΟ Κουφαλίων, η απόσταση από την δεύτερη παρέμεινε στους 11 βαθμούς και σίγουρα αυτή η γκέλα αναμένεται να αποτελέσει ένα καλό μάθημα για τους Κουφαλιώτες, ενόψει της συνέχειας. Το περσινό «φάντασμα» της ΑΕ Ευόσμου, περνάει από τα μυαλά των ανθρώπων των Κουφαλίων, οι οποίοι την επόμενη αγωνιστική πάνε στον Εύοσμο για την νίκη απέναντι στον τοπικό Αίαντα.
Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Αγίου Αθανασίου κατάφερε μετά από πολύ καιρό να διώξει τα… μαύρα σύννεφα των τελευταίων αγωνιστικών, αφού μετά από πέντε αγώνες χωρίς νίκη και δίχως γκολ (!), πήρε μια σπουδαία νίκη και πλέον έπιασε ξανά την δεύτερη θέση και απέκτησε ξανά ψυχολογία.

ΠΑΟ ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ – ΑΟΚ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ 1-3
Σκόρερ: Τανταλίδης 10΄/ Μπιτσικόπουλος 41΄, 50΄, Καρπούζης 70΄
Διαιτήσια: Σαουλίδης (Βελούδης – Δεμερτζής)
ΠΑΟ ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ (Γιαρικάνης): Σαρηγιαννίδης, Βλάχας, Γάκης Α., Χούτας, Καραγιάννης (57΄ Ψαρράς), Γάκης Δ., Τανταλίδης, Τουλγαρίδης (20 λ.τ Παπαεμανουήλ) Μίσκου, Γιαννουπλάκης, Αβραμίδης
ΑΟΚ (Ζαμπρόπουλος):  Χατζόπουλος, Μπουλανίτης, Φιγκούρι, Αρβανίτης, Καραλιόλιος, Βέλλιος, Χατζημιχαήλ, Μπαρντούσι, Μπιτσικόπουλος (80΄Σπυριδόπουλος), Κωσταντινίης (86΄Μιμικόπουλος)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top