ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ : ΑΠΟΣΠΑΣΤΗΚΕ Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΝΕΩΝ ΠΟΡΩΝ ΣΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1/22/2015 12:03:00 μ.μ.



Καταιγιστικός ο Ποσειδώνας Νέων Πόρων (βίντεο)

Του Κολίτση Νίκου
Eξάσφαιρος ο Ποσειδώνας Νέων Πόρων μετέτρεψε σε υγιεινό περίπατο (6-1) το υποτιθέμενο ντέρμπι με τη Δόξα Λιτοχώρου στο Λιτόχωρο, για τη 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ' κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.

Η πρωτοπόρος ομάδα του ομίλου αποσπάστηκε πλέον εννιά βαθμούς από τους συνδιεκδικητές της και προβάλλει ως το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση της προνομιούχου θέσης για την άνοδο στη Β' κατηγορία. Καθοριστικό σημείο του αγώνα στάθηκε το πρώτο γκολ του Ρουμπιέ στο πρώτο τέταρτο του αγώνα, με πέναλτι, που αμφισβήτησαν πολύ έντονα οι γηπεδούχοι, καθώς προκάλεσε και την αποβολή του τερματοφύλακα του Λιτοχώρου με κόκκινη κάρτα.


Το αριθμητικό πλεονέκτημα επέδρασε καταλυτικά στην εξέλιξη του αγώνα, τη στιγμή που ο Ποσειδώνας είχε αρχίσει ήδη να κερδίζει μέτρα στη μεσαία γραμμή, να πλαγιοκοπεί και να δημιουργεί προϋποθέσεις και ευκαιρίες για γκολ, ενώ η Δόξα Λιτοχώρου έχασε την αυτοσυγκέντρωση και την αυτοπεποίθησή της και περιόρισε τις επιθετικές της πρωτοβουλίες.

Ο αγώνας δεν αντέχει σε περαιτέρω αναλυτική κριτική, καθώς στο υπόλοιπο διάστημα η υπεροχή των φιλοξενούμενων ήταν κυρίαρχη, με σαφή ανωτερότητα στο ψηλό παιχνίδι, δημιουργία ευκαιριών, αλληλοκαλύψεις και συνεχείς εναλλαγές θέσεων, χωρίς να κατεβάσει ταχύτητες, γεγονός που έδωσε και το δικαίωμα στην αθλητική ομάδα του Λιτοχώρου να ξεδιπλώσει αρετές ανάπτυξης στο μεγάλο χώρο, με νεαρούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, με τεχνική κατάρτιση, χωρίς όμως να πατήσουν ιδιαίτερα μεγάλη περιοχή, με εξαίρεση το γκολ στις αρχές του 2ου ημιχρόνου με τον Φελώνη και τη μείωση σε 3-1.

Highlights: το νέο χατ τρικ του Ρουμπιέ που ήταν ασταμάτητος για άλλη μία φορά, οι καταπληκτικές μπαλιές-διαβήτη του χαρισματικού αριστεροπόδαρου Αποστολιού Γ., ασίστ στα περισσότερα γκολ και οι εμπνεύσεις του,  οι φίλαθλοι και των δύο ομάδων που υποστήριξαν τις ομάδες τους, οι διαμαρτυρίες των παικτών του Λιτοχώρου στην υπόδειξη του πέναλτι-αποβολή τερματοφύλακα, η «νέα ντρίπλα της χρονιάς» του Καντζιούρη Γ. του Λιτοχώρου σε αντίπαλό του.

Man of the match: Με τους περισσότερους, αν όχι όλους, τους παίκτες των φιλοξενούμενων να κινούνται σε πολύ υψηλά επίπεδα, Γεροθανάσης Μ. και Στούμπος Β. ξεχώρισαν για τη σταθερότητα και την απολεσματικότητά τους, με πολλά τρεξίματα σε όλους τους χώρους, ενώ μαγική τριπλέτα στους σκόρερ (3-2-1 γκολ) συνέθεσαν Ρουμπιές Κ., Τζίκας Ι. και Μακρίδης Τ., ως αλλαγή.

Σε επαγγελματική ποιότητα εικόνας και ήχου.



http://www.metrosport.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top