ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕΣΩ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ ΓΙΑΤΟΝ ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟ

1/05/2015 07:50:00 μ.μ.



Τον Μαυροβούνιο επιθετικό απέκτησαν οι νησιώτες! Ποιο το προφίλ του νεοαποκτηθέντα παίκτη.

Την πρώτη του μεταγραφή μέσα στην περίοδο του Ιανουαρίου οριστικοποίησε η Ζάκυνθος, που απέκτησε το Μαυροβούνιο επιθετικό Ράντοσλαβ Σέκουλιτς, ο οποίος θα ενισχύσει με την παρουσία του τη γραμμή κρούσης της ομάδας του Ντάνι Ακίνο.
Πρόκειται για παίκτη με σημαντική εμπειρία, όντας γεννημένος στις 27 Σεπτεμβρίου 1985στο Τίτογκραντ (σημερινή Ποντγκόριτσα). Έχει ύψος 1.81 και ζυγίζει 78 κιλά. Με αυτή τη μεταγραφή κλειδώνουν οι θέσεις ποδοσφαιριστών άνω των 24 ετών, λόγω της μη αδειοδότησης. Οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια εδώ και δέκα μέρες, απλώς σήμερα έφτασε στο νησί ο 29χρονος άσος, λόγω των γιορτών.
Ποδοσφαιρικά αναπτύχθηκε στην σημερινή πρωταθλήτρια του Μαυροβονίου (Μπούντουτσνοστ Ποντγκόριτσα), όντας από την ηλικία των 12 ετών στις ακαδημίες. Το 2002 έπαιξε στην πρώτη ομάδα, όπου και παρέμεινε για μια 7ετία. Από εκεί έπαιξε και σε άλλες ομάδες της πατρίδας του (Μόγκρεν, Πούντονγκ Ζομπόν, Μλάντοστ), για να δοκιμάσει την τύχη του και στο εξωτερικό σε χώρες όπως η Ουγγαρία (Χόνβεντ) και η Κίνα (Σανγκάη Πούντονγκ), για να συνεχίσει στην Σερβία για λογαριασμό της Μπεζάνια και τηςΤσουκαρίτσκι (Σούπερ Λίγκα).
Εκεί μάλιστα υπήρξε και συμπαίκτης με το Νίκολα Κριτσμάρεβιτς, με τον οποίο θα ξανασμίξουν στο νησί. Στο αεοδρόμιο Μακεδονία τον υποδέχθηκε το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Νίκος Γιαννούλης, με τον  οποίο έβγαλαν και αναμνηστική φωτογραφία κρατώντας τη φανέλα της ομάδας.
Μάλιστα ήδη βρίσκεται στο ξενοδοχείο που διαμένει η αποστολή, όπου και και γνωρίζει τους νέους συμπαίκτες του.
Πηγή: Ioniansports.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top