ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015
0 σχόλια

Γ' ΕΘΝΙΚΗ : ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

1/31/2015 03:24:00 μ.μ.



Κοντά στην απόκτηση ενός ακόμη ποδοσφαιριστή βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες ο Ρήγας Φεραίος.

Ο λόγος για τον 32χρονο επιθετικό Παύλο Περήφανο που έχει αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες της Βορείου Ελλάδος, αλλά και στη γειτονική Τουρκία.
Ο Περήφανος ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στον Απόλλωνα Καλαμαριάς και στη συνέχεια αγωνίστηκε στην ομάδα Νέων του Ηρακλή Θεσσαλονίκης. Ακολούθησε η θητεία του στον Καμπανιακό Χαλάστρας, αλλά και το πέρασμά του από τη Β' κατηγορία της Τουρκίας φορώντας τη φανέλα της Καρσίγιακα και της Σμύρνης. Στα πάτρια εδάφη επέστρεψε για λογαριασμό του Διγενή Λακκώματος για να ακολουθήσουν η Νίκη Πολυγύρου και η Ανθέμους Γαλάτιστας.
Από το καλοκαίρι ανήκε στο δυναμικό της ιστορικής Καστοριάς, αλλά πριν λίγες ημέρες έμεινε ελεύθερος, καθώς η Κυπελλούχος 1980 αντιμετωπίζει τεράστια διοικητικά και αγωνιστικά προβλήματα.

Πηγή: εφημερίδα "Θεσσαλία"


Μετά από ένα σύντομο πέρασμα από την Ζάκυνθο και τη Β' εθνική, ο Δήμος Νινιός άφησε την ομάδα του Ιονίου για τον Αστέρα Βάρης.

Η νέα του ομάδα αγωνίζεται στον 4ο όμιλο της Γ' εθνικής, είναι στην 5η θέση και προπονητής της είναι ο Φώτης Θανέλας. Ο Νινιός είχε λίγες συμμετοχές φέτος με τη Ζάκυνθο, όμως πέρυσι έκανε πολύ καλό πρωτάθλημα με τον Μεσσηνιακό στη Γ' εθνική (φωτό με τον Χρήστο Καλαντζή).

Πηγή: eleftheriaonline

Έλυσε το συμβόλαιό του με το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος ο 20χρονος άσος!

Νέα ποδοσφαιρική «στέγη» αναζητά ο Αλέξανδρος Μεντής! Σύμφωνα με πληροφορίες τηςmikriliga.com, ο 20χρονος άσος έλυσε το συμβόλαιό του με τους Καβαλιώτες, ύστερα από μισή σεζόν που άνηκε στο δυναμικό τους.
Υπενθυμίζεται πως αν και μικρός, ο Μεντής είναι ιδιαίτερα έμπειρος, έχοντας στο παρελθόν και παρουσία σε Εθνικό Σιδηροκάστρου, Εθνικό Γαζώρου.

Σπουδαία κίνηση απ’ την ομάδα του Πειραιά που έκανε δικό της τον πολύπειρο Γιώργο Γάλα με παρουσία σε Football League κι ενώ μέχρι πρότινος ήταν στον Άλιμο! Από την άλλη, ο Αργύρης Σάμιος αποτελεί παρελθόν για τους "κυανόλευκους".

Η ανακοίνωση: "Στον Εθνικό θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιώργος Γούλας. Ο έμπειρος μέσος αποτελεί  μία ακόμα  σπουδαία μεταγραφική ενίσχυση για την ομάδα μας. Ο γεννημένος στις 18-3-1981 αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην ομάδα του Αλίμου (πρώην Τράχωνες), ενώ έχει αγωνιστεί σε Σούρμενα, Ποσειδώνα Γλυφάδας, Γλυφάδα και όπως προείπαμε βρισκόταν μέχρι πριν λίγες ημέρες στον Άλιμο με τον οποίο πανηγύρισε την άνοδο στην Football League. O Γούλας, έχει πανηγυρίσει και άνοδο  με την Γλυφάδα και έρχεται σε μία κρίσιμη στιγμή για τον Εθνικό  στην προσπάθεια μας για παραμονή στην κατηγορία.
Στο μεταξύ, παρελθόν απο την ομάδα του Εθνικού αποτελεί ο ποδοσφαιριστής Αργύρης Σάμιος. Ο Σάμιος, στα δύο περίπου χρόνια που φόρεσε τη φανέλα της ομάδας του Πειραιά αποτέλεσε ένα υπόδειγμα όχι μόνο ποδοσφαιριστή, αλλά και  χαρακτήρα. Ο Εθνικός εύχεται στον ποδοσφαιριστή κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του. 

Στην απόκτηση του Γιουλιάν Γκίνη προχώρησε ο ΠΑΟ Κρουσώνα, λίγο πριν εκπνεύσει η μεταγραφική περίοδος.

Ο 20χρονος Αλβανός αμυντικός ήταν φέτος στο ρόστερ του Πανηλειακού αλλά μετά τη διάλυση της ομάδας της Ηλείας έμεινε ελεύθερος και μετά από κάποιες προπονήσεις που έκανε στον Κρουσώνα, τελικά θα ενταχθεί στο ρόστερ των «ασπρόμαυρων». Ο Γκίνη κατά το παρελθόν είχε αγωνιστεί και στην ομάδα Κ20 του Εργοτέλη.
Πηγή: Grandsport

Μεγάλη επιστροφή Δανόπουλου  στην νεοφώτιστη ομάδα της Γ’ Εθνικής, η οποία έκανε δικό της και τον τερματοφύλακα, Γιώργο Τσιλίγκο.

Η ανακοίνωση για τον Δανόπουλο:
Η διοίκηση του Πυράσου ανακοινώνει με χαρά την επιστροφή στην ομάδα του Γιώργου Δανόπουλου, του Αγχιαλίτη ποδοσφαιριστή που τίμησε τη φανέλα του Πυράσου για παραπάνω από μία δεκαετία και έχει κατακτήσει το πρώτο πρωτάθλημα Α” ΕΠΣΘ το 2008 και το πρώτο Κύπελλο ΕΠΣΘ το 2010 με την κυανόλευκη φανέλα. Τον καλωσορίζουμε στο αγωνιστικό τμήμα του Πυράσου, καθώς ο Γιώργος Δανόπουλος από το καλοκαίρι ανήκει στο προπονητικό επιτελείο των τμημάτων υποδομής του συλλόγου.
Και η ανακοίνωση για τον Τσιλίγκο:
Η διοίκηση του Πυράσου ανακοινώνει την τρίτη μεταγραφή στην περίοδο του Ιανουαρίου και είναι ο τερματοφύλακας Γιώργος Τσιλίγκος. Επιστρέφει στην ομάδα μας ύστερα από τρία χρόνια. Αγωνίστηκε με τον Πύρασο στη Δ” Εθνική την τριετία 2008-2011, ενώ ακολούθως έπαιξε στη Β” Κατηγορία της Κύπρου και στη Γ” Εθνική της χώρας μας με τη Λαμία. Καλωσορίζουμε ξανά στον Πύρασο τον Γιώργο και του ευχόμαστε υγεία και καλή επιτυχία.

Μετά τον Νάκα, οι κίτρινοι έκαναν δικό τους και τον υψηλόσωμο επιθετικό που αποχώρησε απ’ τη Δόξα Δράμας. «Ανυπομονώ να αγωνιστώ μπροστά στον κόσμο της ομάδας», είπε!

Δεύτερο «χτύπημα» (και όγδοο συνολικά στη χειμερινή περίοδο) μέσα σε μια μέρα για τονΆρη. Λίγη ώρα, λοιπόν, μετά την απόκτηση του Νάκα, οι Θεσσαλονικείς ανακοίνωσαν και την προσθήκη του 28χρονου επιθετικού, Βασίλη Κωνσταντινίδη.
Η ανακοίνωση: «Το Ποδοσφαιρικό Τμήμα του ΑΡΗ ανακοινώνει την απόκτηση του Βασίλη Κωνσταντινίδη. Ο 28χρονος επιθετικός βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ομάδας μας και, μετά την συνάντηση που είχε με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη, συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στον ΑΡΗ».
Who is who
Ο Βασίλης Κωνσταντινίδης γεννήθηκε στις 21/04/1986 στην Μελβούρνη της Αυστραλίας, έχει ύψος 1,91 και βάρος 84 κιλά.
Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας ξεκίνησε την καριέρα του στην Αυστραλία (Richmond Soccer Club) το 2000. Πρώτος σταθμός στην καριέρα του στην Ελλάδα ήταν η Βέροια (2004-2006). Ακολούθησαν ο Ναυπακτιακός Αστέρας (2007), η Λαμία (2007-’08), η Νίκη Βόλου (2008-2010), ο Πιερικός (2010-’11), ο Ηρακλής (2012-’13), ο Εθνικός Γαζώρου (2013), ο Πανσερραϊκός (2013-’14, 27 συμμετοχές και 14 γκολ) και η Δόξα Δράμας (2014-’15), όπου αγωνίζονταν μέχρι πρότινος.   
«Ανυπομονώ για τη στιγμή που θα αγωνιστώ μπροστά στον κόσμο του ΑΡΗ»
Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας, ο Βασίλης Κωνσταντινίδης, δήλωσε είπε στις πρώτες του δηλώσεις: «Είναι τιμή μου που θα φορέσω την φανέλα του ΑΡΗ. Ήρθα σε μια μεγάλη ομάδα. Ανυπομονώ για τη στιγμή που θα αγωνιστώ μπροστά στον κόσμο του ΑΡΗ. Θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να βοηθήσω τη νέα μου ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του ΑΡΗ που πίστεψαν σε μένα και θα κάνω τα πάντα για να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης τους».


Σε μια πολύ σημαντική μεταγραφή κίνηση προχωρά ο Αιολικός, καθώς έχει συμφωνήσει με τον Σταμάτη Καλαμιώτη για να "δέσει" ανασταλτικά την ομάδα της Μυτιλήνης και να προσδώσει μεγαλύτερη σιγουριά στα μετόπισθεν.

Ο 24χρονος αμυντικός αγωνιζόταν φέτος στον Αχαρναϊκό, με τον οποίο έπαιξε δέκα ματς στη Football League σκοράροντας ένα γκολ. Αποτελούσε συμπαίκτη του Δήμου Μανουσάκη, με τον οποίο θα σμίξουν ξανά στη Μυτιλήνη. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που μπορεί με την ίδια ευκολία να παίξει και ως αμυντικός χαφ, κάτι που τον κατατάσσει στα "πολυεργαλεία" ενός προπονητή.

Πηγή: sportlesvos



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top