ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ : ΧΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΘΕΑΜΑ ΑΠΟ ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΑ ΚΑΙ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

1/11/2015 11:45:00 μ.μ.



ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΑ – ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2-2

Ήταν ένα ματς που δεν χορταίναμε να το βλέπουμε και πραγματικά στεναχωρηθήκαμε όταν τελείωσε! Ένα παιχνίδι βγαλμένο περισσότερο από αυτά που διεξάγονται στις επαγγελματικές κατηγορίες αποδεικνύοντας περίτρανα την ποιότητα που διαθέτει το αθηναϊκό ποδόσφαιρο.

Στο ντεμπούτο του Λάκη Σμύρνη στον πάγκο της Δόξας οι Βυρωνιώτες αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 κόντρα στη «Σάντα» η οποία και είδε το Αιγάλεω και τον ΓΣ Αργυρούπολης να αυξάνουν τη διαφορά στο +3. Το πρώτο ημίχρονο ανήκε στην Αγία Παρασκευή που πήγε προηγούμενη στα αποδυτήρια με 1-2 και ενώ είχε προηγηθεί με 0-2, με το κοντινό πλασέ του Πασά στο 7' και το πλασέ του Κράσι στο 15' που εκμεταλλεύτηκε το λάθος γύρισμα του Ψωμά. Όμως οι γηπεδούχοι μείωσαν αμέσως με τον Σαλέμ στο 19'με πλασέ μετά από σέντρα του Ψωμά στο ντεμπούτο του νεαρού επιθετικού με τη φανέλα της Δόξας Βύρωνα.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι πίεσαν τη «Σάντα» ασφυκτικά φτάνοντας τελικά στη δικαίωση στο 74' όπου και ο Λέσι εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα του Ψωμά και με κεφαλιά έκανε την ανατροπή για την ομάδα του φτάνοντας στο 2-2.

Από εκείνο το σημείο και μετά το ματς έγινε. . . ροντέο και κάθε λεπτό «μύριζε» γκολ με την Αγία Παρασκευή να έχει τις πιο κλασσικές ευκαιρίες αλλά να τη . . . σταματούν τα δοκάρια στη φάση του Κράσι στο 79' και του Πασά στο 90'+3' με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά στην οποία παρενέβη και ο Μουκέας.

Καλύτεροι από τους γηπεδούχους οι Μουκέας και Μπεκατώρος και από πλευράς φιλοξενούμενων οι Τσώνης και Κράσι.

Πολλή καλή η διαιτησία των Τριτσώνη, Δόση και Φωτόπουλου, αν και ο Αθηναίος ρέφερι κράτησε μάλλον αδικαιολόγητα έξι λεπτά καθυστερήσεις στο δεύτερο ημίχρονο.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι στο 38' διεκόπη το ματς για 5 λεπτά επειδή τραυματίστηκε ο Τριτσώνης σε ανύποπτη στιγμή (στραβοπάτησε) και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

ΔΟΞΑ: Μουκέας, Αγγελακόπουλος, Ψωμάς, Γκουντελίτσας, Τσακιράκης, Ρόγκας, Μπεκατώρος, Βασιλογιάννης (90' Καλύβας), Σαλέμ (77' Λεβέντης), Λέσι, Κάιδος (71' Ζάκα)

ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Γιαννόπουλος, Τζίτζης, Κωνσταντίνου (58' Κουστουμπέκης), Καραπιπέρης, Σκόνδρας, Τσώνης, Καρβούνης, Σιούτης (67' Μουλάκης), Κράσι, Πασάς, Κουτσογιαννόπουλος (78' Παπάζογλου)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top