ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ : ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑΝ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΚΑΙ ΠΑΟΔ

1/11/2015 06:57:00 μ.μ.



Ένα ιδιαίτερα όμορφο παιχνίδι και ανοιχτό σε όλη τη διάρκεια του, διεξήχθη σήμερα ανάμεσα στον Κεραυνό Ωραιοκάστρου και τον ΠΑΟΔ (1-1).
Σε γενικές γραμμές, ο ΠΑΟΔ είχε καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας και παρόλο που βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ, κατάφερε να ανακάμψει αγωνιστικά και να φτάσει αργότερα και στην ισοφάριση. Λυτρωτής των φιλοξενούμενων ήταν ο Κουτούλας στο 79΄. Με λίγη τύχη ίσως έφτανε ακόμα και στη νίκη αλλά θα μπορούσε να φύγει και χωρίς βαθμό.
Από την άλλη, ο Κεραυνός θα μπορούσε και αυτός να είχε πάρει την νίκη του, ωστόσο ο αρχηγός Ουσταμπασίδης ήταν ο μοιραίος παίκτης του αγώνα, χάνοντας δύο κλασσικές ευκαιρίες. Σε πολύ καλή μέρα βρέθηκε πάντως ο τερματοφύλακας Καζάντζης, ο οποίους στέρησε στους φιλοξενούμενους ένα δεύτερο γκολ. Το αρνητικό της υπόθεσης πάντως είναι ότι η ομάδα του Ωραιοκάστρου τελείωσε το παιχνίδι με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Καζάκου.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ – ΠΑΟΔ 1-1
Σκόρερ: Αλεξίου 7΄(αυτ.), Κουτούλας 79΄
Διαιτησία: Μπαλασάς (Παπαδόπουλος Π. – Κουφός)
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ: ΚΑΖΑΤΖΗΣ, Αναστασιάδης, Κόντος, ΜΑΡΚΙΔΗΣ, ΠΑΠΟΥΛΙΔΗΣ, Μπακταρασιάν, Ευσταθιάδης(56′ Μουρατίδης), ΚΑΖΑΚΟΣ, Ουσταμπασίδης, ΓΑΒΡΙΔΗΣ, Κέζος
ΠΑΟΔ: Ανθιμίδης, ΜΟΥΜΤΣΗΣ, Κράλης, ΓΕΡΟΜΑΝΩΛΗΣ, Αντάβαλης, Αλεξίου, Νικολαϊδης (32′ Ψωμάς), ΤΖΙΚΑΣ(68′ Δεμερτζής), ΚΟΥΤΟΥΛΑΣ, ΜΠΛΑΝΤΟΣ, ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ
Ρεπορτάζ: Σταύρος Μαυρίδης/epsm24.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top