ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015
0 σχόλια

Γ' ΕΘΝΙΚΗ : ΜΟΝΟΣ ΠΡΩΤΟΣ Ο ΠΑΝΣΕΡΑΪΚΟΣ , ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ

1/18/2015 08:57:00 μ.μ.



Μόνος πρώτος ο Πανσερραϊκός
 
Ο Πανσερραϊκός είναι ο ευνοημένος της 14ης αγωνιστικής, καθώς επικράτησε 2-1 του Εθνικού Αγιονερίου και σε συνδυασμό με την «λευκή» ισοπαλία (0-0) ανάμεσα στην Καβάλα και τον Άρη, βρίσκεται στη πρώτη θέση του 1ου ομίλου.
Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις ξεχώρισε η νίκη της Δόξας Δράμας στην έδρα του Βυζάντιου Κοκκινοχώματος με 4-0, ενώ στην Αλεξανδρούπολη ο Εθνικός κέρδισε 1-0 τον Ορφέα Ελευθερούπολής. Στον Έβρο, το Σουφλί έκαμψε χωρίς δυσκολία την αντίσταση της Καστοριάς επικρατώντας 3-0.
Επίσης, στην αναμέτρηση ανάμεσα στην Θύελλα Φιλώτα και τον Καμπανιακό οι γηπεδούχοι νίκησαν με 1-0, ενώ στα δυο τελευταία παιχνίδια Απόλλων Αρναίας και Αναγέννηση Γιαννιτσών παραχώρησαν «λευκή» ισοπαλία 0-0, απέναντι στον Ηρακλή Αμπελοκήπων και τον Άρη Ακροποτάμου αντίστοιχα.


Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ – ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ  0 – 0
 
«Χ»αμένοι και οι δύο
 
ΚΑΒΑΛΑ:
Την δυνατότητα, είτα να σκαρφαλώσει και πάλι η Καβάλα, είτε να μειώσει στον πόντο από την κορυφή ο Άρης Θεσσαλονίκης, έχασαν και δύο στο ντέρμπι του «Ανθή Καραγιάννη», μένοντας στο στείρο ο-ο και δίνοντας έτσι την δυνατότητα στον Πανσερραϊκό να μείνει μόνος πρώτος.
Ευκειρίες είχαν και οι δύο μονομάχοι για να πετύχουν τέρμα, με πιο σημαντική αυτή του12ου λεπτού όταν ο Παππάς είχε σουτ στο οριζόντιο δοκάρι, αλλά και άλλες περιπτώσεις που σταμάτησε ο έμπειρος Καρατζιοβαλής.
Φάσεις και γκολ
9’ Σουτ του Σουνά, η μπάλα πέρασε αρκετά πάνω από την εστία του Φυρινίδη
12’ Δοκάρι για την Καβάλα. Σέντρα του Παππά από τα αριστερά, η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Καρατζιοβαλή.
25’ Φάουλ του Σουνά, η κεφαλιά του Καπνίδη βρήκε αντίπαλο αμυντικό και πέρασε κόρνερ. Φάση διαρκείας στη συνέχεια οι γηπεδούχοι απομακρύνουν.
35’ Ο Γιαννίτσης πήρε την κεφαλιά σε κόρνερ του Παπαδόπουλου, αλλά κανείς παίκτης του Άρη δεν μπόρεσε να την στείλει στα δίχτυα.
39’ Εξαιρετική επέμβαση του Καρατζιοβαλή σε σουτ του Μπαρέτα μέσα από την μεγάλη περιοχή, σε δεύτερο χρόνο ο Φερνάντες απομάκρυνε.
50’ Το πρώτο σουτ του Μπρατσιάνι το απόκρουσε με υπερένταση ο Καρατζιοβαλής και στη συνέχεια της φάσης ο Παππάς σε κενή εστία και με τον τερματοφύλακα του Άρη εξουδετερωμένο έστειλε την μπάλα άουτ από το ένα μέτρο.
56’  Φάουλ του Σουνά, πιο ψηλά απ’ όλους ο Φερνάντες με την κεφαλιά του να περνάει ελάχιστα άουτ.
62’ Διαγώνιο σουτ του Καπνίδη, ο Φυρινίδης με διπλή προσπάθεια μπλόκαρε τη μπάλα.
64’ Ο Μπαρέτας απέφυγε τον Γιαννίτση, πλάσαρε, όμως ο Καρατζιοβαλής έπεσε ωραία στη γωνία του και απομάκρυνε.
74’ Και πάλι ο Φερνάντες δεν μπόρεσε με κεφαλιά σε κόρνερ του Παπαδόπουλου να νικήσει τον Φυρινίδη.
84’ Ο Καρατζιοβαλής απομάκρυνε παράλληλη σέντρα των γηπεδούχων με τον Φερνάντες να τελειώνει τη φάση.
85’ Δυνατό σουτ του Παππά, η μπάλα πολύ άουτ.
86’ Καλό σουτ του Παπαδόπουλου, μπλόκαρε ο Φυρινίδης
Διαιτήτευσαν οι κ. κ. Δραγάτης, Χριστάκογλου και Μαλανδρής (Χαλκιδικής).
Α,Ο, ΚΑΒΑΛΑ (Γ. Ισπυρλίδης): Φυρινίδης, Σταματόπουλος (82’ Ασημάκης), Βίτλης (87’ Παπαδόποθλος Αμβ.), Γκαρακλίδης (57’ Μπάτζιος), Ιορδανίδης, Γαβριηλίδης, Παππάς, Μπαρέτας, Μπρατσιάνι, Διαμαντίδης, Κανούλας.
ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (Π. Κάμπος): Kαρατζιοβαλής, Γκίνο, Γιαννίτσης, Λιόλιος, Φερνάντες, Λεμονής, Πόι, Προβατίδης, Καπνίδης (90+1’ Χιντασέλι), Σουνάς (80’ Σταυρόπουλος), Παπαδόπουλος (87’ Βασιλόπουλος).
  • Ο διαιτητής της συνάντησης κ. Δραγάτης, δεν επέτρεψε στον προπονητή του Άρη Πάολο Κάμπος να καθίσει στον πάγκο της ομάδας και τον «έστειλε» στην κερκίδα.
………………………………………………………………………………………..

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ – ΟΡΦΕΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ  1 – 0
 
Πιο δύσκολα απ’ ότι περίμενε

ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗ: (Σάκης Βασίλαρος)
Σημαντική βαθμολογικά νίκη πέτυχε ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, επικρατώντας του μαχητικού Ορφέα Ελευθερούπολης με σκορ 1-0, μετά από ένα αμφίρροπο παιχνίδι.
Οι γηπεδούχοι είχαν τον πρώτο λόγο σ’ όλη σχεδόν την διάρκεια του αγώνα, αλλά η καλά στημένη αμυντικά ομάδα του Ορφέα δεν έδωσε διαδρόμους για να δεχθούν τέρμα με το πρώτο μέρος να  λήγει ισόπαλο χωρίς τέρματα.
Στην επανάληψη οι παίκτες του Εθνικού έδειξαν πιο πεισμωμένοι για να πάρουν το «τρίποντο», πίεσαν και πέτυχαν το μοναδικό τους τέρμα στο 67’ όταν ο Φλώρος έπιασε το σουτ, ο Κοσμίδης απόκρουσε χωρίς να μπλοκάρει και ο επερχόμενος Τσαμουρλίδης από κοντά έκανε το 1-0. Σο 70’ αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο Τορεζάνι. Μέχρι την λήξη δεν είχαμε κάποια σημαντική ευκαιρία, με τους γηπεδούχους να προσέξουν περισσότερο την άμυνά τους, ενώ οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να απειλήσουν.
Διαιτήτευσαν οι κ. κ. Γκουγκούδης, Γκαϊτατζής και Καμπούρης (Σερρών).
ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ (Ν. Ουσταμπασίδης): Φυσέκης, Θάνος, Κατρανίτσας, Λειβαδίτης, Μπαρμπαγιάννης, Τορομανίδης, Μαμούτ (64΄Τσαμουρλίδης), Ελληνίδης (86’ Κοσκολιός), Γκαϊτατζής, Φλώρος, Αγγελακάκης (59΄Σιμιτσάκης).
ΟΡΦΕΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ (Δ. Μαγκαφίνης): Κοσμίδης, Κεχαγιάς, Τριανταφυλλίδης, Βραμέντζαλης (82΄Βακιρτζής), Σκέντος, Τσίτσης, Τορεζάνι, Χριστοδουλίδης (86’ Θεοδωρίδης), Αθανασόπουλος, Κερμενίδης, Κιγάης (46’ Παπουτσής).


ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ – Α.Γ.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑ  3 – 0
 
Τον προβλημάτισε μόνο στο 1ο ημίχρονο

ΣΟΥΦΛΙ: (Νίκος Γκούντλης)
Το αρνητικό σερί των τεσσάρων ηττών, διέκοψε ο Έβρος Σουφλίου, όταν στα πλαίσια της 14ης αγωνιστικής υποδέχθηκε την αδύναμη ομάδα της Καστοριάς, επικρατώντας με σκορ 3-0 και να προβληματίζεται μόνο στο 1ο ημίχρονο που ήταν ισόπαλο χωρίς τέρματα παρά τις ευκαιρίες που είχε και με τους φιλοξενούμενους να παίζουν ανοικτά. Να σημειωθεί ότι πάλι η Καστοριά παρατάχθηκε με μόλις 13 παίκτες.
Το φιλμ του αγώνα
14’ Σουτ του Αμέτ Ερκάν ο Μουρατίδης έδιωξε για να έρθει ο Τοπούζης να πιάσει το σουτ πάνω από την εστία η μπάλα.
22’ Σουτ από τον Μ. Παπαδόπουλο, η μπάλα λίγο άουτ.
23’ Σουτ του Τοπούζη, εύκολα μπλοκάρει ο Μουρατίδης.
49’ Παράλληλη πάσα από τον Αντωνιάδη, ο Αμέτ Ερκάν με πλασέ κάνει το 1-0.
51’ Δυνατό σουτ του Γωνιάδη αποκρούει σε κόρνερ ο Μουρατίδης.
60’ Με κοντινό πλασέ ο Τσαπάνης κάνει το 2-0.
75’ Μετά από απόκρουση με τις γροθιές του Μουρατίδη, ο Τοπούζης με απ’ ευθείας σουτ κάνει το 3-0.
Διαιτήτευσαν οι κ. κ. Κοναλάκης (Ξάνθης), Δημητριάδης (Θράκης) και Κούλα (Ξάνθης).
ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ (Γ. Αραμπατζής): Μπινόπουλος, Αντωνιάδης Μ. (65’ Ραφαήλ), Λαμπερνάκης, Κίτσος, Τσαπάνης, Δραγανίδης, Μεμέτ Εμρέ, Ναθαναηλίδης, Αμέτ Ερκάν, Γωνιάδης, Τοπούζης (76’ Μπάμνιος).
Α.Γ.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑ (Μ. Παπαδόπουλος): Μουρατίδης, Καρανάσιος, Τσόπρας, Παπαδόπουλος Δ., Μπαϊρακτάρης, Μηλιάτης, Ντάμζι, Δημητριάδης (88’ Γεωργαντζάς), Γανόλης, Παπαδόπουλος Μ., Γεωργιάδης.

ΘΥΕΛΛΑ ΦΙΛΩΤΑ – ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ  1 – 0
 
«Τρίποντο» τετράδας

ΦΛΩΡΙΝΑ: (Ηλίας Βίτκας)
Ακόμη πιο κοντά στην υπόθεση σωτηρίας, βρέθηκε η ομάδα της Θύελλας Φιλώτα, που την έφερε στην τετράδα της βαθμολογίας, μετά τη νίκη που πέτυχε για την 14η αγωνιστική με σκορ 1-0 επί του δυνατού και φέτος Καμπανιακού.
Το παιχνίδι ήταν αρκετά ενδιαφέρον, με τους γηπεδούχους να πετυχαίνουν το νικητήριο τέρμα τους στο πρώτο μέρος και να αντιδρούν πολύ καλά όταν στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι πίεσαν για να ισοφαρίσουν έστω το σε βάρος τους σκορ.
Φάσεις και γκολ
14΄Ο Ανδρεάδης βρέθηκε μόνος μετά από πάσα του Κόλα, το σουτ του μπλοκάρει ο Κηπουρός.
43΄Μπάσιμο του Μαρκόπουλου, ο Δουρμούσης τον ανατρέπει μέσα στην περιοχή, το πέναλτι εκτελεί ο Ζηνόβιος και κάνει ο 1-0.
87’ Σουτ από τον Χατζόπουλος φεύγει άουτ.
90+2’ Αποβάλλεται με 2η κίτρινη κάρτα ο Μισαηλίδης του Φιλώτα.
Διαιτήτευσαν οι κ. κ. Βλιώρας, Τσαπράζης και Ακρίβος (Λάρισας).
ΘΥΕΛΛΑ ΦΙΛΩΤΑ (Ν. Παπανώτας): Κοντογουλίδης, Σιμηχανίδης (66’ Σιδηρόπουλος Γ.), Γετίμης, Μπαμπάρης, Κλάζογλου, Μισαηλίδης, Ανδρεάδης (55΄Χαϊτίδης), Σιδηρόπουλος Χ. (88’ Ζαρογιάννης), Ζηνόβιος, Κόλα, Μαρκόπουλος.
ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ (Λ. Υφαντίδης): Κηπουρός, Κουντουράς, Πόπτσης, Δουρμούσης, Ρακαβίνας, Χατζόπουλος, Υψηλός, Αντωνιάδης, Χρήστου, Σαπανίδης (71’ Γερόπουλος), Προβατίδης.


ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ – ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ  0 – 0
 
Μοίρασαν βαθμούς, όχι εντυπώσεις

ΑΡΝΑΙΑ:
Χωρίς νικητή έληξε το παιχνίδι στην Αρναία ανάμεσα στον τοπικό Απόλλωνα και στον Ηρακλή Αμπελοκήπων, αφού οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με 0-0, παρά το γεγονός ότι έχασαν σωρεία ευκαιριών. Πιο χαρακτηριστικές για τους φιλοξενούμενους, που είχαν την υπεροχή των κινήσεων, ήταν αυτές στο β΄ ημίχρονο με τον Χιονίδη στο 60’, 68’ και 72’, αλλά και μία του Μπατμά – που έκανε την παρθενική του εμφάνιση φέτος με τα «κυανόλευκα» – στο 82’. Στην αντίπερα όχθη, οι Χαλκιδικιώτες παρά λίγο να «κλέψουν» τη νίκη στο 95’, όταν σε μακρινή μπαλιά στην πλάτη της άμυνας των παικτών του Ηρακλή Αμπελοκήπων, η μπάλα κατέληξε στον Γεωργίου, ο οποίος βγήκε σε τετ-α-τετ με τον Ζιάκα, αλλά δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
Διαιτήτευσαν οι κ. κ. Παρχαρίδης, Ζήρδας (Δράμας) και Μηναδάκης (Καβάλας).
ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ (Γ. Τζιφόπουλος): Καραβελίδης, Μαυριδόγλου (60’ Μπιμπισίδης), Μενιγκάλι, Σαλέπης, Tζιότζιος, Κεφαλάς (78’ Γεωργούλας), Μπουλγουρίδης (68’ Ιορδανίδης), Κουκουλέκης, Μέτσι, Γεωργίου, Φωτιάδης.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Απ. Κομπόλιας): Ζιάκας, Βόσδου, Γκιαούρης, Κοτέντσης, Κουρδάκης, Γιαξής, Παπαϊωάννου, Σαράφογλου (85’ Μετάι), Χιονίδης, Σαπιασβίλι (68’ Μπατμάς), Καρατζάογλου.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ – ΑΡΗΣ ΑΚΡΟΠΟΤΑΜΟΥ  0-0
 
Άβολη μοιρασιά

ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ: (Γιώργος Χατζηχρήστος)
Χωρίς νικητή  έληξε το παιχνίδι της Αναγέννησης με τον Ακροπόταμο, δύο ομάδες που ήθελαν τη νίκη για να κυνηγήσουν με περισσότερες αξιώσεις  την παραμονή τους στην κατηγορία έμειναν στο στείρο σκορ που τους κρατά κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Το παιχνίδι από πλευράς της τοπικής Αναγέννησης ήταν κακό, ίσως το χειρότερο ματς που έδωσε στο φετινό πρωτάθλημα, οι φιλοξενούμενοι στον πρώτο ημίχρονο  ήταν ανύπαρκτοι και δεν απείλησαν σε καμία φάση  στο πρώτο σαραντπεντάλεπτο με την Αναγέννηση θεωρητικά να ελέγχει το ματς χωρίς να απειλήσει ιδιαίτερα στο διάστημα αυτό.
Στην επανάληψη το σκηνικό άλλαξε κυρίως   μετά το 55’ όπου οι φιλοξενούμενοι είδαν την  φλύαρη υπεροχή της Αναγέννησης πίστεψαν στο παιχνίδι, βγήκαν μπροστά,  πίεσαν και έχασαν κλασικές ευκαιρίες για να πάρουν τη νίκη.
Αν μια ομάδα δικαιούταν τη νίκη στο παιχνίδι και αισθάνεται αδικημένη από το αποτέλεσμα αυτή θα πρέπει να είναι η ομάδα του Ακροποτάμου που χωρίς να έχει κάτι το ιδιαίτερο  σαν ομάδα δικαιούταν  τη νίκη.
Στην Αναγέννηση η αγωνιστική κατάσταση είναι πραγματικά άσχημη σίγουρα η διοίκηση , ο προπονητής θα πρέπει να πάρουν σημαντικές αποφάσεις  για  να σώσουν την ομάδα, να κάνουν τις  απαραίτητες κινήσεις που χρειάζεται ώστε η ομάδα να φύγει από μια κατάσταση βαλτωμένη που μόνο καλό δεν της κάνει .
Και πάλι στο γήπεδο λίγο θεατές δεν περνούσαν τους 100 οι φίλαθλοι που είδαν το ματς.
Το φιλμ του αγώνα
Στο 31’  σουτ του Αγτσίδη από αριστερά πέρασε άουτ.
Στο 38’ φάουλ εκτέλεσε λίγο έξω από την περιοχή ο Σάρρος η μπάλα πέρασε σίρριζα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Ακροποτάμου.
Στο 48’ σουτ του Μπάρμπα μέσα από την περιοχή απέκρουσε σε κόρνερ ο Κωνσταντάκος.
Στο 59’ καλό σουτ του Προβατίδη μέσα από την περιοχή πέρασε άουτ.
Στο 63’ καλό σουτ του Σπας μέσα από την περιοχή σωτήρια απέκρουσε ο Συμψερής.
Στο 64’ ο Γιαλαμής πρόλαβε την άστοχη έξοδο του Συμψερή πλάσαρε όμως ο Σιδηρόπουλος έδιωξε πριν περάσει η μπάλα την γραμμή.
Στο 69’ σουτ του Γιαλαμή απέκρουσε ο Συμψερής.
Στο 90’ κόκκινη ο Κωνσταντινίδης για σκληρό μαρκάρισμα  στον Γκιόρτση.
Διαιτήτευσαν οι κ. κ. Μπαϊραμίδης, Τζιουβάρας και Παπαδόπουλος (Κοζάνης).
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ (Β. Ασλανίδης): Συμψερής, Μπαμπαλής, Αγτσίδης, Σιδηρόπουλος, Ουζούνης, Σάρρος (81’ Μπίνας) (75’ Αποστολίδης), Κιόρτσης, Καπουσούζης (70’ Κάρτσιος), Χατζηστεφάνου, Μπάρμπας (85’ Καραδήμος), Καρακάσογλου.
ΑΡΗΣ ΑΚΡΟΠΟΤΑΜΟΥ (Α. Βάβαλης): Κωσταντάκος, Κουάνγκ, Προβατίδης, Καμπερίδης, Σεφερίδης, Κωνσταντινίδης, Βλάχος (75’ Αποστολίδης), Σπας (82’ Γιόζεφ), Γιαλαμάς (88’ Μόνιος), Παπαδόπουλος, Χασανισβίλι.


Όλα τα αποτελέσματα της 14ης αγωνιστικής

Α.Ο. Καβάλα  -           Άρης Θεσσαλονίκης                      0-0
Εθνικός Αλεξαν.       -           Ορφέας Ελευθερ.                 1-0
Έβρος Σουφλίου      -           Α.Γ.Σ. Καστοριά                   3-0
Θύελλα Φιλώτα         -           Καμπανιακός                          1-0
Πανσερραϊκός           -           Εθνικός Ν. Αγιονερίου        2-1
Απόλλων Αρναίας    -           Ηρακλής Αμπελοκήπων     0-0
Βυζάντιο Κοκκιν.      -           Δόξα Δράμας                            0-4
Αναγέννηση Γιαν.     -           Άρης Ακροπόταμου             0-0

Η Βαθμολογία

                                                         ΤΕΡΜ.            Β.
1. Πανσερραϊκός                             25-12  31
2. Α.Ο. Καβάλα                                23-8    29
3. Άρης Θεσσαλονίκης                 21-10  28
4. Καμπανιακός                              21-11  23
5. Δόξα Δράμας                            21-15  23
6. Θύελλα Φιλώτα                         16-11  23
7. Εθνικός Αλεξαν.                        15-10  23
8. Έβρος Σουφλίου                       17-13  19
9. Ηρακλής Αμπελοκήπων         12-12  18
10. Εθνικός Ν. Αγιονερίου          13-13  17
11. Βυζάντιο Κοκκιν.                      16-24  15
12. Ορφέας Ελευθερ.                     15-18  14
13. Αναγέννηση Γιαν.                  9-18    13
14. Άρης Ακροπόταμου                14-28  13
15. Απόλλων Αρναίας                    9-22    8
16. Α.Γ.Σ. Καστοριά                       10-32  6

Η Επόμενη Αγωνιστική (Τετάρτη 28.01.15 – 3 μ.μ.)

Άρης Θεσσαλονίκης            -           Ορφέας Ελευθερ.                
Α.Γ.Σ. Καστοριά        -           Α.Ο. Καβάλα             
Καμπανιακός            -           Εθνικός Αλεξαν.                  
Εθνικός Ν. Αγιονερίου        -           Έβρος Σουφλίου                 
Ηρακλής Αμπελοκήπων     -           Θύελλα Φιλώτα                    
Δόξα Δράμας            -           Πανσερραϊκός                      
Άρης Ακροπόταμου -           Απόλλων Αρναίας               
Αναγέννηση Γιαν.     -           Βυζάντιο Κοκκιν.

Οι σκόρερ

Μαρκόπουλος           Βυζάντιο Κοκκινοχ.  10
Μουδούρογλου         Δόξα Δράμας            9
Αμέτ Ερκάν    Έβρος Σουφλίου      7
Γαϊδαρτζής    Πανσερραϊκός           7
Πόι      Άρης Θεσσαλονίκης            7
Υψηλός          Καμπανιακός            6
Ζηνόβιος        Θύελλα Φιλώτα         5
Κανούλας      Α.Ο. Καβάλα                       5
Μπρατσιάνι   Α.Ο. Καβάλα                     5
Προβατίδης   Καμπανιακός                    5
Καπνίδης       Άρης Θεσσαλονίκης            4
Μήτσικας       Εθνικός Ν. Αγιονερίου        4
Παπαστεργίου          Πανσερραϊκός           4
Σιάκκας          Πανσερραϊκός                         4
Στόϊκος           Δόξα Δράμας                             4
Φλώρος         Εθνικός Αλεξανδ.                     4
Χιονίδης         Ηρακλής Αμπελοκ.   4
Αυτογκόλ: Βοσκόπουλος (Πανσερραϊκός), Γιαξής (Ηρακλής Αμπελοκήπων), Αϊβάζης (Ορφέας Ελευθερούπολης).                                               
   

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top