ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015
0 σχόλια

ΜΕ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΜΟΝΟΣ ΠΡΩΤΟΣ Ο ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ

1/18/2015 09:08:00 μ.μ.



Μπορεί να μην κέρδισε στη Νέα Ιωνία ωστόσο σημασία για τον Κισσαμικό έχει ότι παρέμεινε στην κορυφή και πλέον βρίσκεται μόνος πρώτος.

Η ομάδα των Χανίων έμεινε στο ισόπαλο 1-1 με τον προσφυφικό σύλλογο ωστόσο εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την ήττα της Κηφισιάς στον Κρουσώνα και πλέον στρογγυλοκάθεται στην κορυφή. Οι γηπεδούχοι παρά τις απουσίες που αντιμετώπιζαν μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 42' με σουτ του Παναγιώτη Καραχάλιου. Στην επανάληψη, οι Μπαξεβάνος έκανε όσο πιο επιθετική γινόταν την ομάδα του, με τον Τσικουδάκη στο 74' να δικαιώνει τον Μακεδόνα τεχνικό για την επιλογή του να τον ρίξει στο παιχνίδι καθώς ισοφάρισε σε 1-1.
ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ: Καπούταγλης, Δημγκιόκας, Ρόππας, Σπαγγής, Αχμέτ, Τύρπος, Καραχάλιος Π. (60' λ.τρ. Χλωρός), Βογατσάς (85' Πρισιμιτζής), Μπάρκογλου (75' Όγκμποε), Καραχάλιος Α., Νησαριώτης
ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ: Λαζαρίδης, Φραγκουλάκης, Θωμάς, Τζανής, Κιπτίου, Κότσιας, Τσερκέζος (68' Λώττας), Σουμπασάκης, Μπερνιδάκης, Μποτωνάκης (68' Τσικουδάκης), Πασιαλής (77' Βιδάλης).
Πηγή: stoplekto.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top