ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ : ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ ΝΙΚΗ ΤΙΤΛΟΥ ΜΕ ΚΟΡΩΠΙ

1/31/2015 10:07:00 μ.μ.



Η Θύελλα Ραφήνας ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι κορυφής της Α' ΕΠΣΑΝΑ!

Η ομάδα του Πέτρου Τσιγκούλη το μεσημέρι του Σαββάτου (31/1) επικράτησε 2-1 του Α.Ο. Κορωπίου για την 18η αγωνιστική και ξέφυγε στο +10, με τον Α.Ο.Κ πάντως να έχει ματς λιγότερο.

Αυτό το τρίποντο σαφώς και καθιστά μεγάλο φαβορί τους Λιγνιτωρύχους για την κατάκτηση της πρωτιάς και του τίτλου στην πρώτη κατηγορία της ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής.

Η Θύελλα Ραφήνας άνοιξε το σκορ στο 24' με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Χαρακτίδη, ενώ το Κορωπί στο 51' απάντησε με τον ίδιο τρόπο και με τον Χανιώτη από τα 11 βήματα να ισοφαρίζει σε 1-1.

Το ματς τελικά κρίθηκε στο 63' από την μεγάλη κλάση του Καζάντζη!

Συγκεκριμένα στο 63' σε μια επίθεση, ο Καζάντζης δέχθηκε τη μπάλα πλάγια και δεξιά απο την εστία του Μιχάλη και με ένα τρομερό σουτ έγραψε το τελικό 2-1 υπέρ της Θύελλας.

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Πέτρος Τσιγκούλης) : Κατσιούλης, Αράπης, Οικονόμου, Γεραγωτέλλης, Ντούνης, Ντόσκας, Χαρακτίδης (89΄Μουλάκης), Καζαντζής, Αθανασόπουλος, Κατσούγκρης (87΄Τσέλιος), Δημοσπύρος (48΄Τασόπουλος)

Α.Ο. ΚΟΡΩΠΙΟΥ  (Γιώργος Παπαιωάννου): Μιχάλης, Λυμπερόπουλος (80΄Χαρίτος), Πάντου, Πριονίδης, Ματσάγγος-Πετροβάι, Ρεντζής, Βελλής (46΄Αλεξίου), Πλάτανος, Χανιώτης, Γιαχάεβ, Erciu (75΄ Σπηλιόπουλος).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top