ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015
0 σχόλια

ΠΕΡΑΣΕ ΝΙΚΗΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΑΠΕΤΡΑ Ο ΙΩΝΙΚΟΣ

1/18/2015 08:30:00 μ.μ.




ο Ιωνίκος κατάφερε να δραπετεύσει από το Βουζουνεράκειο, κερδίζοντας την Αναγέννηση 1-2.

Μόλις στο 8ο λεπτό οι Νικαιώτες κέρδισαν πέναλτι, όταν ο Μαστοράκης ανέτρεψε μέσα στην περιοχή τον Σκαφτούρο. Την εκτέλεσή του την ανέλαβε ο Κυριακίδης, όμως ο Αλευράς έπεσε εκπληκτικά στη δεξιά γωνία αποκρούοντας τη μπάλα, η οποία κατέληξε στον Ντούλια, αλλά για δεύτερη φορά ο Γεραπετρίτης «πορτιέρο» αποσόβησε τον κίνδυνο στο σουτ που επιχείρησε ο επιθετικός των «μπλε». Σε διάστημα τριών λεπτών ο Ιωνικός έχασε άλλες τρεις καλές ευκαιρίες με τους Σιμιτζή (25’, 26’) και Κουσούρη (28’) να μην βρίσκουν δίχτυα. Η ομάδα από την Νίκαια όσο περνούσε η ώρα πίεζε περισσότερο για να ανοίξει το σκορ, αλλά η επιθετική δυστοκία των επιθετικών της (32’ Σιμιτζής, 39’, 41’ Ντούλιας) και ο Αλευράς, δεν επέτρεψαν στο να επιτευχθεί κάποιο τέρμα.
Στο δεύτερο ημίχρονο ναι μεν άνοιξε ο ρυθμός και για τις δύο ομάδες, αλλά δεν καταγράφηκαν φάσεις με αξιώσεις για 25 λεπτά. Στο 55’ ακυρώθηκε γκολ για τον Ιωνικό, με τον Κοντογουλίδη να καταλογίζεται σε θέση οφσάϊντ. Οι φιλοξενούμενοι παρουσιάστηκαν αγχωμένοι και βραχυκυκλωμένοι, καθώς προσπαθούσαν με βαθιές μπαλιές να επιτεθούν, με τους αμυντικούς της Αναγέννησης να μην ανησυχούν ιδιαιτέρως. Στο 77ο λεπτό τα «Λιοντάρια» έμειναν με δέκα παίκτες, όταν ο Χαρικιόπουλος αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα, υπό τις έντονες διαμαρτυρίες των Γεραπετριτών.
Από‘κει και πέρα οι «μπλε» αφυπνίστηκαν και κατάφεραν στο 83’ να ανοίξουν το σκορ με το κοντινό πλασέ του Μιχελή. Ο ίδιος παίκτης μετά από δύο λεπτά, ξανά με πλασέ από κοντινή θέση έκανε το 0-2. Στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού ο Κωνσταντίνου με όμορφο σουτ κρέμασε τον Αδαμόπουλο, διαμορφώνοντας το τελικό 1-2. Στα αξιοσημείωτα είχαμε την έντονη δυσαρέσκεια της Αναγέννησης για τη διαιτησία του κύριου Βισκαδούρου.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Αναγέννηση (Νίκος Δεδελετάκης): Αλευράς, Ζαμπετάκης, Μαστοράκης, Παϋσανίδης, Χατζάκης, Καρβούνης, Χρυσοφάκης Γ. (91’ Χρυσοφάκης Ρ.), Χαρικιόπουλος, Δεδελετάκης, Τσαμπανάκης (49’ Κωνσταντίνου), Λαμπράκης (63’ Μάρκου)
Ιωνικός (Σταύρος Ηλιόπουλος): Αδαμόπουλος, Κουσούρης, Αλεξανδρόπουλος (46’ Κοντογουλίδης), Παντελίδης, Κυριακίδης, Δάρρας, Ντούλιας, Λουϊζίδης (76’ Κατσικιάς), Σκαρτούφος, Μιχελής, Σιμιτζής (Αθανασόπουλος)
Πηγή: lasithisport.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top