ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ : ΛΕΥΚΗ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟ ΚΑΙ ΑΓΙΟΥΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΥΣ

1/18/2015 08:36:00 μ.μ.


ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ – ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ 0-0

Απολύτως δίκαιη η «λευκή» ισοπαλία ανάμεσα στον Χαραυγιακό και τους Αγίους Αναργύρους. Ένα ματς με πολλά μαρκαρίσματα που πήγε πολύ στην τακτική και στη δύναμη, με συνέπεια οι δύο ομάδες να εξουδετερώσουν η μία την άλλη.

Στο να μην δούμε καλό ματς συνέλαβε πάντως και ο Κατοίκος. Μπορεί να μην έκανε κάποιο σημαντικό λάθος, όμως σφύριζε συνεχώς σπάζοντας τον ρυθμό της αναμέτρησης και φυσικά τα νεύρα των ποδοσφαιριστών. Στις καλύτερες στιγμές του αγώνα, ο Σαράντης έκανε δύο πολύ σπουδαίες αποκρούσεις στο 59' στο σουτ του Σκούρα λίγο έξω από την περιοχή, αλλά και ειδικότερα στο σουτ του Ντακόβ στο 70' από πλεονεκτική θέση. Από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι παραλίγο να «κλέψουν» τη νίκη στο 90'+2' αλλά το διαγώνιο σουτ του Καλογριά απέκρουσε εντυπωσιακά ο Δωριάδης.

***Από τον Χαραυγιακό διακρίθηκαν οι Γουσούλης, Τουγουντζόγλου και Μπιρμπιλής και από τους Αγίους Αναργυρους οι Μυστρίδης, Λόλο και Πλεξίδας.


Διαιτητές: Κατοίκος, Σαμοΐλης – Τουμπακάρης

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ: Δωριάδης, Γουσούλης, Τουγουντζόγλου, Ράμμος, Μπιρμπιλής, Σκούρας, Ντακόβ (89' Κουντουριώτης), Στασινόπουλος (74' Κατσούλας), Ζήσης, Μπίτιλης (90'+1' Ντότσικας), Κατσαμπάνης

ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ: Σαράντης, Δημαράς (73' Τούρλας), Κοκότης (56' Βυζανιάρης), Μυστρίδης, Λόλο, Βαλσάμος, Γκόρη (30' Καλογριάς), Σερδενές, Στραβοκέφαλος, Πλεξίδας, Παπανικολάου

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top