ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ : ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΑΙ ΑΙΓΑΛΕΩ ΟΙ ΚΕΡΔΙΣΜΟΙ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ , Ο ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

1/05/2015 11:16:00 μ.μ.
Με αρκετό ενδιαφέρον κύλησε το πρώτο Σαββατοκύριακο του 2015 στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΑ.Ας τα δούμε αναλυτικά.....
                            Α'Κατηγορία(15η αγ.)
                            1ος όμιλος
Το Ηράκλειο πήρε 0-0 στο Καματερό και διατήρησε τη διαφορά των 7 βαθμών από την 2η θέση,όπου βρίσκεται το Χαϊδάρι πλέον,μετά από τη νίκη επί του Φωστήρα Ηλιούπολης με 2-0 και την ήττα του Χαλανδρίου εκτός έδρας από την Αγ.Ελεούσα με 2-1.
Ο Πανερυθραϊκός συνέχισε την ανοδική του πορεία κερδίζοντας μέσα στο Περιστέρι τον Ήφαιστο με 2-0,ενώ ο ΑΟ Περιστερίου νίκησε εύκολα εκτός έδρας 3-0 τον ουραγό Εθν.Αστέρα.
Η Ηλιούπολη νίκησε 1-0 τη Δάφνη Παλ.Φαλήρου, στο 2-2 έμειναν Θρίαμβος Αθηνών και Σούρμενα,ενώ ο Ολυμπιακός Λιοσίων νίκησε άνετα 4-1 τον Αγ.Δημήτριο και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα.

                             2ος όμιλος
Το Αιγάλεω πέρασε νικηφόρα από το Χολαργό με 2-1 και εκμεταλλευόμενο το 0-0 της Αγ.Παρασκευής στην Ηλιούπολη με τη Διάνα πέρασε στην κορυφή μαζί με τον ΓΣ Αργυρούπολης που νίκησε εύκολα την Ελπίδα Αγ.Αναργύρων με 2-0,ενώ διατήρησε το αήττητο.
Ο Χαραυγιακός πήρε σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί της Δόξας Βύρωνα με 1-0,ενώ ο Αγ.Ιερόθεος πήρε άκοπα τους 3 βαθμούς αφού ο Ακάδημος αποχώρησε από το πρωτάθλημα.
Η Θύελλα Αγ.Δημητρίου παραχώρησε 1-1 στον Ιάσονα,ενώ σημαντικές νίκες πέτυχαν οι Αγ.Ανάργυροι επί του παραπαίοντος Κολωνού με 5-2 και ο ΠΑΟ Ρουφ επί της Πεύκης με 3-1.
                          Β'κατηγορία(12η αγ.)
                          1ος όμιλος
Η Ειρήνη Πετρούπολης νίκησε στο ντέρμπι τον Αγ.Θωμά με 2-1 και ξέφυγε 4 βαθμούς από τον αντίπαλο της,μαζί με τον Άφοβο που νίκησε 3-1 εκτός έδρας τη Χρυσούπολη. Κορωνίδα και Αθηναϊκός έμειναν στο 1-1,ενώ τα Ιλίσσια 2004 νίκησαν 2-1 την ΑΕ Γλυφάδας.
1-1 έληξε το ματς Φοίνικας Περιστερίου-ΓΣ Καισαριανής,ενώ το Καλαμάκι παραχώρησε 2-2 στον Πήγασο Πατησίων. Ο Κένταυρος Βριλησσίων νίκησε 1-0 τον Ηρακλή Περιστερίου και το Κουκάκι 3-1 τον Ατλαντα Κυψέλης,που υποχώρησε στην τελευταία θέση.

                          2ος όμιλος
Η Λυκόβρυση νίκησε εύκολα εκτός έδρας 3-0 τον ουραγό Φωστήρα Καισαριανής και παρέμεινε στην κορυφή, ενώ ακολουθείται σταθερά από τα Πετράλωνα που επικράτησαν 1-0 εκτός επι της ΑΕ Περιστερίου.
Σημαντική εκτός έδρας νίκη για το Θρίαμβο Χαϊδαρίου με 1-0 επί του Απόλλωνα Χαλανδρίου, ενώ ο Αττικός συνέτριψε 5-1 τον Αγιαξ Ταύρου και η Αλσούπολη πήρε σπουδαίο διπλό από τον ΑΟΝ Αργυρούπολης με 3-1.
Μελίσσια και Αρμενική έμειναν στο 2-2,ο Αστέρας Εξαρχείων νίκησε 2-1 τον Κεραυνό Αγ.Βαρβάρας και ο Γκυζιακός επικράτησε στο τοπικό ντέρμπι του Κρόνου Αθηνών με 3-1.

                           3ος όμιλος
Χέρι- χέρι συνεχίζουν Μικρασιατικός και Παπάγος,με τον πρώτο να επικρατεί εύκολα 4-0 της Λαύρας και τον δεύτερο να κερδίζει πολύ δύσκολα του Ερμή Ηρακλείου. Από κοντά και ο εκπληκτικός Βοτανικός που πέτυχε την 7η συνεχόμενη νίκη του με 1-0 επί της Άμιλλας.
Ηττα-σοκ στις καθυστερήσεις μέσα στην έδρα της με 0-1 από τον Αστέρα Ζωγράφου, ενώ συνεχίζεται η κατρακύλα για τον Αρη Πετρούπολης που έχασε 2-1 εκτός από τον Παράδεισο.
Νίκη-ανάσα για την Ελευθερούπολη με 2-0 επί της Ανθούπολης,ενώ εντυπωσιακό πέρασμα έκανε ο Ατρόμητος Χαλανδρίου από την Πετρούπολη κερδίζοντας 4-0 τον Αίμο και η Δάφνη Παλ.Φαλήρου επικράτησε στο ντέρμπι της ουράς με 1-0 επί της Κηπούπολης.
                            Γ'κατηγορία
Σε εξ'αναβολής αγώνα για τον 4ο όμιλο,το Γαλάτσι νίκησε εκτός έδρας την Τόλμη Περιστερίου με 3-1 και πέτυχε την 11η νίκη του σε ισάριθμους αγώνες.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top