ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ : ΠΡΟ ΚΡΙΣΗ ΣΤΑ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΟΙΝΙΚΑ ΠΟΛΙΧΝΗΣ

1/21/2015 06:52:00 μ.μ.
Χωρίς να πιάσει μεγάλα στάνταρ απόδοσης, ο Φοίνικας Πολίχνης κατάφερε να επικρατήσει με 2-0 του ΠΑΟ Δορκάδας, στην παράταση.
Αυτό ήταν το 4ο από τα πέντε συνολικά παιχνίδια, όπου ο Φοίνικας πήρε ακόμα μια πρόκριση στον έξτρα χρόνο, δείχνοντας όμως παράλληλα το «πείσμα» που διαθέτει μέχρι το τελευταίο λεπτό του κάθε παιχνιδιού. Τα δύο γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Σάββας Καμενίδης.
Πάντως στο αγωνιστικό κομμάτι, το παιχνίδι περιελάμβανε αρκετή ένταση και νευρικότητα από τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων, μιας και το παιχνίδι πήγε στη δύναμη και στα σκληρά μαρκαρίσματα, με αποτέλεσμα να ανεβαίνουν τα… αίματα σε αρκετές περιπτώσεις. Πέρα από το πρώτο δεκαπεντάλεπτο του Φοίνικα, όπου οι Πολιχνιώτες έχασαν δύο κλασσικές ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ, ο αγώνας ισορρόπησε στη συνέχεια, με τους γηπεδούχους να δείχνουν πιο αποφασισμένοι στην παράταση, κερδίζοντας με 2-0.
Αξίζει να αναφερθεί πάντως ότι η ομάδα του Διονύση Χασιώτη, θα μπορούσε να ανοίξει από πιο νωρίς το σκορ, όταν ο Αρμάντο Στέπια έστειλε την μπάλα στο δοκάρι από τα 11 βήματα.
Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Μαργαρίτη Κεχαγιά έδειξε πάθος και δύναμη στο παιχνίδι, σε ένα ματς όπου κατέβηκε με δεκατετραμελή αποστολή.

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΟΛΙΧΝΗΣ – ΠΑΟ ΔΟΡΚΑΔΑΣ 2-0
Σκόρερς: Καμενίδης 101΄, 112΄
Διαιτησία: Αντωνίου (Παπαδόπουλος Παν. – Τσιότσιος)
Χαμένο πέναλτι είχε ο Φοίνικας με τον Αρμάντο
ΦΟΙΝΙΚΑΣ (Χασιώτης): Παρασκευόπουλος, Δαμιανίδης, Χαραλαμπίδης, Βαλκάνης, Σαρηγιαννίδης, Δεδούσης, Χατζησάββας, Καμενίδης, Αβραμίδης, Κλόντι, Τσιώκας
Αγωνίστηκαν επίσης οι: Αρμάντο, Τσελεπίδης και Θεοδωρίδης
ΔΟΡΚΑΔΑ (Κεχαγιάς): Καούρης, Μυλωνάς, Κόβο, Προβατίδης, Παππάς, Κιουλής, Παλαμίδης, Καρτερόπουλος, Παντελιάδης, Ταραμάς
Αγωνίστηκαν επίσης οι: Πατσούλας και Κυριακίδης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top