ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ : ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΛΑΣΤΟΠΡΟΣΩΠΙΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ

1/13/2015 05:08:00 μ.μ.




Ένα τεράστιο πρόβλημα το οποίο απασχολεί και διαιωνίζεται σε όλα τα ερασιτεχνικά σωματεία της Ελλάδος, αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου, μέσα από τις εικόνες και τα τρομακτικά στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας, στη χθεσινοβραδυνή εκπομπή "Πάμε Μπάλα" στην Εγνατία Τηλεόραση.

Γιάννης Μαυρόπουλος και Κώστας Σπυράκης δημοσιοποίησαν ντοκουμέντα φωτογραφικού κυρίως υλικού, αναδεικνύοντας τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν πολλά σωματεία στις ποδοσφαιρικές Ενώσεις της χώρας. Πρέπει να τονίσουμε, ότι όπως ο θυμόσοφος λαός μας "ο κόσμος το είχε τύμπανο κι εμείς κρυφό καμάρι" (Ενώσεις). Αλλά ποτέ κανείς, είτε για πελατειακούς λόγους, είτε για λόγους εκφοβισμού, δεν τόλμησε να βάλει το μαχαίρι στο κόκαλο. Είτε οι φιλικές σχέσεις των σωματείων με τους παράγοντες των Ενώσεων, είτε ο τρόμος κάποιας απειλής, δυστυχώς οδήγησε το ποδόσφαιρο της χώρας μας (όπως και την κοινωνία) στην παρακμή και τη "λοβιτούρα".

Τελικά όμως, ποια κοινωνία και ποιο ποδόσφαιρο θέλουμε να έχουμε σ' αυτόν τον τόπο; Το "Πάμε Μπάλα" έκανε την αρχή! Τόλμησε, αποκάλυψε και δίνει στα χέρια των υπευθύνων στοιχεία και όχι λόγια. Από εδώ και πέρα, οι αποφάσεις είναι άλλων…

Παρακάτω, δείτε καρέ – καρέ τα στοιχεία που έχουν να κάνουν με την παρουσία του ποδοσφαιριστή κ. Μουσταφάογλου με τη φανέλα του ΑΟ Θράκης στις 15.00 με το Ν.10 (Α' ημίχρονο), 


Στη συνέχεια το φύλλο αγώνα με το Ν.10 με το οποίο αναγράφηκε, χωρίς να γνωρίζουμε αν αντιστοιχεί ο ίδιος στο δελτίο αυτό ή αν πρόκεται για συνωνυμία:

Στη συνέχεια, το αποκλειστικό βίντεο μέσα από τα αποδυτήρια την ώρα που ο ποδοσφαιριστής έφυγε από τον αγώνα ΑΟ Θράκης – ΑΟ Θεσσαλονίκης στο ημίχρονο και βρέθηκε στο γήπεδο της Μενεμένης, να αλλάζει φανέλα για να παίξει με την Αστραπή Δενδροποτάμου:

Μετά, ακολουθεί το φύλλο αγώνα στο οποίο αναγράφημε με το Ν.17 και εικόνες από την αλλαγή του και την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο:


Υ.Γ.
Η εκπομπή "Πάμε Μπάλα" και η δημοσιογραφική ομάδα, πρέπει να ξεκαθαρίσει πως δεν έχει κάτι προσωπικό, ούτε με τον κ. Μουσταφάογλου, πολύ δε περισσότερο με τις ιστορικές ομάδες του ΑΟ Θράκης και της Αστραπής Δενδροποτάμου. Ήταν και εξακολουθεί να βρίσκεται δίπλα σε ευπαθείς ομάδες της κοινωνίας μας και το έχει αποδείξει στο πρόσφατο παρελθόν πολλές φορές, καθώς είμαστε οι μόνοι που τολμήσαμε να πλησιάσουμε και να αναδείξουμε τον ζήλο, το μεράκι και την αγάπη που έχουν αυτοί οι άνθρωποι για το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό. Σε κάθε όμως περίπτωση, δεν μπορούμε να γίνουμε συμμέτοχοι στην παραβατικότητα, στην παρατυπία και την παρανομία. Ήρθε η ώρα, να κάνουμε τομές και αλλαγές, αν αγαπάμε το ποδόσφαιρο…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top