ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ : ΜΠΟΥΝΙΕΣ ΚΑΙ ΚΛΟΤΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ, ΙΑΤΡΟΣ ΑΓΩΝΑ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ

1/11/2015 09:47:00 μ.μ.



Απίστευτες καταστάσεις συνέβησαν σήμερα στην Χαλκηδόνα, εκεί όπου κόσμος που βρέθηκε στον αγωνιστικό χώρο μεταξύ αυτών και ο γιατρός του αγώνα (!), την έπεσε στους ποδοσφαιριστές του Μέγα Αλέξανδρου Καλοχωρίου!
Μετά και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Γιώργου Κωσταντινίδη, όπου βρήκε νικητή τον πρωτοπόρο Μέγα Αλέξανδρο Καλοχωρίου με 1-2 επί της Αναγέννησης Χαλκηδόνας, τα μέλη του Μεγαλέξανδρου Καλοχωρίου δεχθήκαν επίθεση με μπουνιές και κλωτσιές εν ψυχρώ! Στον αγωνιστικό χώρο επικράτησε πανικός.

Χαρακτηριστικά, ο ποδοσφαιριστής του Καλοχωρίου, Χρήστος Στατερούδης, δέχθηκε επίθεση από αρκετά άτομα που βρέθηκαν στον αγωνιστικό χώρο ενώ μέσα σε αυτούς ήταν και ο γιατρός του αγώνα που κατάγεται από την περιοχή της Χαλκηδόνας! Αμέσως μετά το περιστατικό ο γιατρός εξαφανίστηκε, με αποτέλεσμα οι Καλοχωρίτες να αναζητούν έναν γιατρό για να δώσει τις πρώτες βοήθειες στον πεσμένο Στατερούδη. Τελικά, όμως επειδή άλλος γιατρός δεν υπήρχε, επέστρεψε ο «δράστης» και έδωσε τις πρώτες βοήθειες στον παίκτη που προηγουμένως είχε χτυπήσει κλωτσιά την ώρα που βρισκόταν στο έδαφος!

Για τα γεγονότα μίλησε μετά το τέλος του αγώνα ο πρόεδρος του Καλοχωρίου Παναγιώτης Στατερούδης, λέγοντας τα εξής: «Λυπάμαι ειλικρινά. Μετά από διαμάχη που είχε ο γιατρός του αγώνα με το προπονητή μας για το αν η ομάδα έπρεπε να πανηγυρίσει ή όχι, την νίκη της στο κέντρο του γηπέδου, ο συγκεκριμένος κύριος αντέδρασε στο γεγονός και μπροστά στα μάτια μου, χτύπησε ποδοσφαιριστή μας που βρισκόταν στο έδαφος χτυπημένος. Αφού τον κλώτσησε και εξαφανίστηκε προς στιγμής, ήμουν στην δυσάρεστη θέση να τον καλέσω ξανά για να δώσει τις πρώτες βοήθειες στον παίκτη μου.» 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top