ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015
0 σχόλια

ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ , ΣΤΟΝ ΜΗΔΕΝ ΚΑΒΑΛΑ ΚΑΙ ΑΡΗΣ

1/18/2015 05:41:00 μ.μ.



Μετά τον... κοινό αποκλεισμό τους στο Κύπελλο, Άρης και Καβάλα... κόλλησαν στο 0-0 κι έδωσαν την ευκαιρία στον Πανσερραϊκό να αισθάνεται πιο άνετος στην κορυφή!

Ούτε τώρα κατάφερε να συνέλθει ο Άρης. Μετά τον αποκλεισμό απ’ το Κύπελλο Γ’ Εθνικής οι «κιτρινόμαυροι» έμειναν για δεύτερη σερί αγωνιστική κολλημένοι στην ισοπαλία, αυτή τη φορά με 0-0 κόντρα στην Καβάλα στο «Κλεάνθης Βικελίδης», με τον Πανσερραϊκό να… χαμογελάει!
Κι αυτό γιατί η ομάδα του Πάουλο Κάμπος απομακρύνθηκε πλέον τρεις βαθμούς απ’ τον πρωτοπόρα λιοντάρια, ενώ οι αργοναύτες -που είχαν εξίσου ευκαιρίες να πάρουν το ματς- συνεχίζουν δύο βαθμούς πίσω απ’ την κορυφή.

Το ματς ουσιαστικά μοιράστηκε για τις δύο ομάδες, με την Καβάλα να έχει τις μεγάλες ευκαιρίες στο πρώτο μισό, με την μεγαλύτερη απ’ αυτές στο δοκάρι του Παππά στο 14’.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης ανέβηκε, με τον Φερνάντες να τα βάζει με την… τύχη του δις, χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες στο 56’ και 74’ και την εστία του Φυρινίδη να μένει ανέπαφη.
Καβάλα (Ισπυριλίδης): Φυρινίδης, Σταματόπουλος (82’ Ασημάκης), Βίτλης (86’ Παπαδόπουλος Αμβ), Γκαρακλίδης (57’ Μπάτζιος), Ιορδανίδης, Γαβριηλίδης, Παππάς, Μπαρέτας, Μπρατσιάνι, Διαμαντίδης, Κανούλας 
Άρης (Κάμπος): Kαρατζιοβαλής, Γκίνο, Γιαννίτσης, Λιόλιος, Φερνάντες, Λεμονής, Πόι, Προβατίδης, Καπνίδης (90’+1 Χιντασέλι), Σουνάς (80’ Σταυρόπουλος), Παπαδόπουλος (86’ Βασιλόπουλος) 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top