ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ : ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΟΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΓΑΣ ΣΒΟΡΩΝΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΓΟΡΑ ΣΕΒΑΣΤΗΣ

1/28/2015 08:31:00 μ.μ.


ΓΑΣ Σβορώνου-Διαγόρας Σεβαστής 0-0 Άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς

ΓΑΣ Σβορώνου και Διαγόρας Σεβαστής, έμειναν στο ισόπαλο 0-0 που αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς των δυο ομάδων για την ημιτελική φάση του κυπέλλου της ΕΠΣ Πιερίας.


Οι φιλοξενούμενοι είχαν τις φάσεις με το μέρος τους στο πρώτο ημίχρονο και θα μπορούσαν αν ήταν πιο εύστοχοι να ανοίξουν το σκορ, με την επανάληψη να ανήκει στους γηπεδούχους που έχασαν λίγες μεν αλλά σημαντικές δε ευκαιρίες να πετύχουν κάποιο τέρμα και να αποκτήσουν προβάδισμα για τον επαναληπτικό στην Σεβαστή.

Το σίγουρο είναι ότι σύμφωνα με την εικόνα του παιχνιδιού, απομένει ένα ακόμη (90λεπτο) ημίχρονο για να λύσουν τις αγωνιστικές τους διαφορές οι δυο ομάδες της περιοχής μας, ώστε να μάθουμε ποια θα είναι στον τελικό της διοργάνωσης.


Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του ΓΑΣ είχαν τη διάθεση και το πάθος να πετύχουν το θετικό αποτέλεσμα, απέναντι στους έμπειρους και ικανούς ποδοσφαιριστές του Διαγόρα που είχαν αρχικά την πρωτοβουλία κινήσεων.

Στο 17΄ο Μυστρίδης βγήκε ωραία από αριστερά και έβγαλε σέντρα στο πρώτο δοκάρι που πέρασε ελάχιστα επάνω από το κεφάλι του Ανδρονικίδη ο οποίος ήταν σε θέση για γκολ.
Στο 18΄ και πάλι ο Μυστρίδης από δεξιά, περνάει και σεντράρει αυτή τη φορά στο δεύτερο δοκάρι, για να πλαγιάσει το κορμί του ο μόνος και ανενόχλητος Καμπερίδης και με βολ-πλανέ να στείλει την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Δασκαλόπουλου.

Στο 25΄σουτ του Παπαδόπουλου θα περάσει άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του ΓΑΣ και έτσι θα περάσει το πρώτο ημίχρονο με τον Διαγόρα να αναζητά το γκολ, το οποίο όμως δε μπόρεσε να πετύχει.

Στην επανάληψη το σκηνικό άλλαξε. Ο ΓΑΣ βγήκε πιο μπροστά και δημιούργησε αυτός τις φάσεις για να πάρει το θετικό αποτέλεσμα. Αυτό έγινε ακόμη πιο έντονο, με την είσοδο του Δημόπουλου.

Στο 50΄σουτ του Μπλιούμη μετά από κόρνερ του Βούλγαρη περνάει άουτ και η μεγάλη ευκαιρία χάνεται για τους γηπεδούχους στο 55΄. Ο νεαρός Νίκος Βούλγαρης θα μπεί από δεξιά και θα σπάσει την μπάλα στον Αυριωνίδη που με ανοιχτή την εστία δε θα προλάβει για να την σπρώξει στο βάθος των διχτύων του Γκιλιάβα που είχε βγεί σωστά να κλείσει τον Βούλγαρη στα πλάγια.

Στο 71΄ ο Μπαμίχας λίγο έλλειψε να σκοράρει για τον Διαγόρα μετά από εκτέλεση κόρνερ του  Παπαδόπουλου, αλλά τον πρόλαβε τελευταία στιγμή και έδιωξε ο Μπλιούμης από το ύψος της μικρής περιοχής του Δασκαλόπουλου.

Στο 75΄ όμορφο και δυνατό σουτ από τα πλάγια του Βαρβαρέζου πέρασε ελάχιστα επάνω από την εστία του Γκιλιάβα για να γίνει η μεγαλύτερη φάση του αγώνα στις καθυστερήσεις για τον ΓΑΣ.
Ο Βούλγαρης εκτέλεσε στο πρώτο δοκάρι το κόρνερ που κέρδισε έξυπνα ο Δημόπουλος. Εκεί στην πορεία της μπάλας βγήκε ο Τριανταφύλλου που σούταρε με μια για να περάσει αυτή ελάχιστα δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του τερματοφύλακα του Διαγόρα.
Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Φώτη Πολυχρόνη και των βοηθών του Διονύση Ατματζίδη και Λάμπρο Ντασίπουλο. Τέταρτος ήταν ο Ντράγκαν Νίκολιτς.

ΓΑΣ Σβορώνου (Γιάννης Βαρβούτης): Δασκαλόπουλος, Βαρβαρέζος (88΄Μπιτσάνης), Σαμαλής, Τριανταφύλλου, Μπλιούμης, Ρέμα, Βούλγαρης, Συρόπουλος, Αβρωνίδης (61΄Δημόπουλος), Πιατίδης (80΄Γούτσιος), Βροχαρίδης.

Αποστολή ήταν και οι: Βούλγαρης Χρ., Δούλιας, Μπίνιας, Τσιρίμπασης.

Διαγόρας Σεβαστής (Νίκος Θεοδοσιάδης): Γκιλιάβας, Ζανέτας, Φορτομάρης, Μπαμίχας, Καλουσίδης, Νατσλιδης, Καμπερίδης (67΄Τζιάμας), Εφραιμίδης, Μυστρίδης, Παπαδόπουλος (82΄Χρ. Τερζίδης), Ανδρονικίδης (89΄Μπάλαρης).


Αποστολή ήταν ακόμη και οι: Τερζίδης Περ., Παπαδόπουλος Κ., Τσιλεγκερίδης, Γάκης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top