ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ : ΦΙΝΑΛΕ ΘΡΙΛΕΡ ΚΑΙ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ΜΕ 3-2 ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΘΗΝΑΪΚΟΥ

1/18/2015 02:51:00 μ.μ.




ΕΙΡΗΝΗ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ – ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 3-2

Φινάλε θρίλερ είχε το μεγάλο ντέρμπι του 1ου ομίλου της Β' ΕΠΣΑ ανάμεσα σε Ειρήνη και Αθηναϊκό, με την ομάδα της Πετρούπολης να χάνει πέναλτι στο 90'+1', με τον Κατσίπη να «σημαδεύει» το δοκάρι, αλλά στην τελευταία φάση να παίρνει τεράστια νίκη με 3-2, με σκόρερ τον πολύπειρο Γιάννη Πούλιο! Έτσι, έμεινε μόνη στην 1η θέση μετά την γκέλα του Άφοβου και κατέκτησε τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα.

Το ματς, που ήταν πραγματική μάχη, στιγματίστηκε από τις αντεγκλήσεις ανάμεσα σε ποδοσφαιριστές της γηπεδούχου ομάδας και φιλάθλους των «λόρδων», που είχαν ως αποτέλεσμα την αποβολή των Λάμπρου και Συρίγου (από τον πάγκο) με απευθείας κόκκινη! Παράλληλα, στον αγωνιστικό χώρο έπεσαν… ψιλές μεταξύ ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων.

Το παιχνίδι είχε δύο ανατροπές, με την Ειρήνη να προηγείται στο 6' με τον Παναγιωτάκη, τον Αθηναϊκό να γυρνάει το ματς με τους Κοίλια στο 12' και τον Κιουτάκ στο 30' και με τους γηπεδούχους να φτάνουν τελικά στη σπουδαία νίκη, με τον Παναγιωτάκη να σκοράρει στο 45' με πέναλτι και στο 90'+3 ο Πούλιος με κεφαλιά.

Αποβολές: 94' Λάμπρου (απευθείας κόκκινη για εξύβριση των φιλάθλων) 45' Κοίλιας (απευθείας κόκκινη)

Διαιτητές: Χαρίτος, Σαμοϊλης-Γεωργής

ΕΙΡΗΝΗ: Αλεξόπουλος, Κόντης, Μακρής (65. Δ. Βαφειάδης), Χαρισάκης, Πούλιος, Κατσίπης, Μουρίκης (76' Τσολάνης), Αλιφτήρας (56' Λάμπρου), Παπαδόπουλος, Παναγιωτάκης, Γουδέλης

ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Αθανασόπουλος, Παναγιωτακόπουλος (67' Πραμάτιας (80' λ. τρ. Γκουγκούλης)), Κορδογιάννης (46' Γώγος), Πουρνάρας, Γιακουμέλος, Μοροσάνου, Μπουσάι, Βοτσαϊτης, Κοίλιας, Σούλας, Κιουτάκ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top