ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΔΡΑΜΑΣ : ΤΟ ΠΑΛΕΨΕ Ο ΑΡΗΣ ΦΤΕΛΙΑΣ ,Α.Ε. ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥ – ΑΡΗΣ ΦΤΕΛΙΑΣ 3-1

1/13/2015 12:30:00 μ.μ.



      ΤΟ  ΠΑΛΑΙΨΕ  Ο ΑΡΗΣ  ΚΑΛΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ  ΑΦΗΣΑΝ  ΟΙ   ΝΕΟΑΠΟΚΤΗΘΕΝΤΕΣ
 
 Πολύ καλή παρουσία των φιλοξενουμένων παρά το 3-1 το οποίο διαμορφώθηκε στίς καθυστερήσεις του αγώνα. Καλές εντυπώσεις αφησαν οι νεοαποκτηθέντες παίκτες Ματζιώρης και Λεονταρίδης που ξεκίνησαν το παιχνίδι, ενώ αγωνίστηκε για λίγο ο νεαρός Στρατέλης Δανιήλ στο κοινό της γενέτειρας του. Στο 4΄λεπτό πλασέ του  Τζιβανάκη αποκρούει ο Παναγιωτόπουλος, η μπάλα φθάνει στον Φωτιάδη που επιχειρεί νέο πλασέ αλλά πάλι ο Παναγιωτόπουλος λέει οχι μπλοκάροντας  την μπάλα.  Στο 24΄δυνατό σουτ του Μαριάδη απο την δεξιά γωνία της μεγάλης περιοχής
βρίσκει τον Παναγιωτόπουλο σε ετοιμότητα που διώχνει σε κόρνερ. Στο 40΄ο Κωταϊδηςεκμεταλεύεται αδράνεια των αμυντικών και με ενα ωραίο πλασέ απο το υψος του πέναλτυ κάνει το1-0. Στο 58΄ο Γιάντσογλου εκτελεί κόρνερ απο δεξιά, σύγχηση των αμυντικών του Καλαμπακίου, οΚλόγκερι στην προσπάθειά του  να απομακρύνει στέλνει την μπάλα στα δίχτυα  και γίνεται το 1-1.Στο 78΄ ωραίο 1-2 του Φερσιζίδη Π. με τον Μίλο ο οποίος μέσα απο την περιοχή δεν πιάνει καλά το σουτ με την μπάλα να περνά πάνω απο το οριζόντιο δοκάρι. Στο 81΄καλό σουτ του Αραμπατζή η μπάλα κοντράρει σε αμυντικό και βγαίνει κόρνερ.Στο 82΄ο Παπαηλίας απο αριστερά βγάζει την σέντρα στην περιοχή και ο Αραμπατζής με προβολή στο πρώτο δοκάρι κάνει το 2-1. Στο 86΄σουτ του Μίλο απο καλή θέση η μπάλα βρίσκει σε αμυντικό, στην επαναφορά νέο σουτ του Λεονταρίδη με την μπάλα να βρίσκει σε νέο σώμα και να φεύγει κόρνερ. Στίς καθυστερήσεις του αγώνα  οΚωταϊδης με δυνατο σουτ στην δεξιά γωνία του Παναγιωτόπουλου διαμορφώνει το τελικό 3-1.
Μαμσάκος-Κοτανίδου-Κων/νου οι αρχοντες του αγώνα.
Κίτρινες κάρτες: Αραμπατζής-Μαριάδης-Κοπαράνης.
Α.Ε. ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥ (Κιοσές): Κελετζής-Πέτρο-Παπαηλίας-Αραμπατζής-Κλογκερι-Φωτιάδης-Λεονταρίδης-Μαριάδης-Κων/νίδης-Τζιβανάκης-Κωταϊδης-Ντόβας-Μαυροβασίλης-Κων/νίδης.
ΑΡΗΣ ΦΤΕΛΙΑΣ (Φιλίππου): Παναγιωτόπουλος-Ματζιώρης-Μίλο-Λεονταρίδης-Κοπαράνης-Ποιμενίδης-Χαρετίδης-Σαββίδης-Σωτηριάδης-Φερσιζίδης Π.-Ηλιάδης-Στρατέλης-Τάνιος-Γιάντσογλου.

Γιάννης Καραβάς
          (www.dramagoal.gr)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top