ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ : ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΜΕ 3-0 ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΜΕ ΠΑΙΚΤΗ ΛΙΓΟΤΕΡΟ

1/17/2015 09:54:00 μ.μ.



Σε ένα παιχνίδι που όλα…. ήταν τριπλά, η ΑΕΚ παρ’ότι βρέθηκε από πολύ νωρίς με παίχτη λιγότερο κατάφερε να πάρει την νίκη με 3-0 επί της Ανάληψης για την 16η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ.
Στο 7′ ο Ζουρλαντώνης σε ένα μαρκάρισμα στον χώρο του κέντρου δέχτηκε την κόκκινη κάρτα, αφήνοντας πολύ νωρίς τους συμπαίκτες του με παίχτη λιγότερο με το 0-0 όμως να είναι το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου. Στην επανάληψη η ΑΕΚ μπήκε καλά, ο Αθουσάκης στο 55′ άνοιξε το σκορ με ωραίο σουτ ενώ στο 63′ παρά την αριθμητική υπεροχή της Ανάληψης, η ΑΕΚ και πάλι σκόραρε με τον Τζέρτζι να κάνει το 2-0 και τον Καρβουνάκη της Ανάληψης να αποβάλλεται.
Για μόλις πέντε λεπτά, ΑΕΚ και Ανάληψη είχαν από δέκα παίχτες κάθε ομάδα, καθώς στο 68′ ο Τζιράκης αποβλήθηκε για διαμαρτυρία αφήνοντας την ομάδα του με εννέα παίχτες κια στο 86′ ο Καραντινός διαμόρφωσε το τελικό 3-0 για την ΑΕΚ η οποία ήταν καλύτερη και ιδιαίτερα μετά το 60′ όταν και έχασε αρκετές ευκαιρίες.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΑΕΚ: Αλνασάν, Ανδρεαδάκης, Σιδηρόπουλος, Βασιλάκης, Ζουρλαντώνης, Τζέρτζι, Τζιώτης(85’ Αφεντόπουλος), Μπέης, Γεωργαλής, Καζάκος, Αθουσάκης(73’ Καραντινός)
Ανάληψη: Ρουμπελάκης, Αποστολάκης(77’ Κολιούκος), Καρβουνάκης, Ουζούνης, Μηλάκης, Γιακουμάκης, Μπαντούνας, Περβολαράκης(77’ Μηλάκης), Μαραβελάκης(57’ Ευαγγελόπουλος), Τζιράκης, Μανιουδάκης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top