ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ : ΟΙ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ , 21/1, ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΓΙΑ ΜΟΙΡΕΣ ΛΕΥΚΗ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΜΪΝΩΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΑ

1/22/2015 01:37:00 μ.μ.




Με τις δύο αναμετρήσεις της ημιτελικής φάσης  ολοκληρώθηκε αγωνιστική δράση της Τετάρτης 21 Ιανουαρίου. 
Στου αγώνες των ημιτελικών, μόνο η ομάδα των Μοιρών κατάφερε να πάρει προβάδισμα επικρατώντας με 1-0 του Αθλόπολις στις Μοίρες, ενώ στο Πανεπιστήμιο, Μινωική και ΠΟΑ έμειναν στο 0-0 και πλέον η προσοχή όλων είναι στραμμένη στους επαναληπτικούς που θα γίνουν την ερχόμενη Τετάρτη(28/1).


Η ομάδα των Μοιρών επικράτησε με 1-0 στον πρώτο επαναληπτικό της ημιτελικής φάσης ανάμεσα στις Μοίρες και το Αθλόπολις με γκολ του Νικηταρά και πλέον θα πάνε στο γήπεδο του Αλμυρού την ερχόμενη Τετάρτη(28/1) στον επαναληπτικό έχοντας παρακαταθήκη το 1-0 του πρώτου αγώνα, το οποίο δεν δίνει σαφές προβάδισμα, αλλά δίνει ένα πλεονέκτημα στην ομάδα των Μοιρών.
Χωρίς ιδιαίτερες φάσεις κύλησε το πρώτο ημίχρονο με την μπάλα να «κινείται» κυρίως στον χώρο της μεσαίας γραμμής και σπάνια βρέθηκε με αξιώσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Στο 10′ μία καλή φάση για το Αθλόπολις με τον Ιωάννη Ρομπάκη όμως ο Φούλγκερ κράτησε το μηδέν, όπως και στο 15′ για τις Μοίρες με τον Νικηταρά αυτήν την φορά με τον Καλαιτζάκη να κρατάει το μηδέν.
Στην επανάληψη, οι Μοίρες, άνοιξαν γρήγορα το σκορ, καθώς στο 49′ ο Νικηταράς με ωραίο σουτ άνοιξε το σκορ με τις Μοίρες να είναι ανεβασμένες στην επανάληψη και το Αθλόπολις να έχει οπισθοχωρήσει. Καλύτερες οι Μοίρες στην επανάληψη, πέραν του γκολ, έχασαν και δύο καλές στιγμές με τους Ταβερναράκη – Τσάινη όμως ο Καλαιτζάκης βρέθηκε σε καλή μέρα.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Μοίρες: Φούλγκερ, Μόντι, Χατζηδάκης, Μερντάνι, Λεμονάκης, Κοτσυφάκης(79′ Μπαιόνι), Χαλκιαδάκης(51′ Ταβερναράκης), Σουλτάτος, Τσαίνης, Νικηταράς, Προβιδάκης(66′ Φανουράκης)
Αθλόπολις: Καλαιτζάκης, Ντόκα, Κυραλάκης, Φωτάκης, Ρομπάκης Γ., Ρουμπάκης, Τσούνι, Στρατιδάκης(60′ Μιχελουδάκης), Ρομπάκης Ι., Βρυσανάκης, Βιλανάκης


Δεν αναδείχθηκε νικητής στον πρώτο ημιτελικό ανάμεσα στην Μινωική και τον ΠΟΑ για το Κύπελλο της ΕΠΣΗ με το 0-0 να είναι και το πιο δίκαιο αποτέλεσμα με βάση την εικόνα των δύο ομάδων. Στον επαναληπτικό της επόμενης Τετάρτης(28/1) που θα γίνει στο Ατσαλένιο ο ΠΟΑ θα έχει το προβάδισμα της έδρας, αν και η Μινωική για ακόμα ένα παιχνίδι έδειξε πως μπορεί να κοντράρει τον κάθε αντίπαλο και πλέον αναμένεται ο δεύτερος αγώνας με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.
δίκαιο το 0-0 με τις δύο ομάδες να μην έχουν πολλές ευκαιρίες αλλά να έχουν καλές ευκαιρίες, και άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς για την επόμενη τετάρτη στο ατσαλένιο όπου ασφαλώς ο ΠΟΑ λόγω έδρας έχει το προβάδισμα, αλλά η Μινωική έδειξε και σήμερα ότι είναι μία πολύ δυνατή ομάδα που μπορεί να κοντράρει στα ίσα κάθε αντίπαλο ενδιαφέρουσα ρεβάνς στο ατσαλένιο.
Στο πρώτο 20λέπτο το παιχνίδι δεν υπήρχαν ιδιαίτερες καλές στιγμές για τις δύο ομάδες, με τον «χρόνο» να καταναλώνεται σε δυνατές μονομαχίες και σε δυνατά μαρκαρίσματα. Μετά το 20′ ο ΠΟΑ απέκτησε την εδαφική υπεροχή, πήρε τον έλεγχο του αγώνα, είχε ένα εξαιρετικό τρίλεπτο στο 25′ με καλές στιγμές. Αρχικά μετά από σέντρα του Ρουμπάκη, ο Σαλταπίδας δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα με τον ΠΟΑ να κερδίζει κόρνερ, μετά το κόρνερ οι Πετράκης – Βρεττός Νίκος δεν προσπάθησαν να στείλουν την μπάλα προς την εστία όμως απομακρύνθηκε από σώματα αμυντικών ενώ λίγο αργότερα, με ένα καλό φάουλ ο Μπουτσάκης βρήκε τον Φραγκιαδάκη στην καρδιά της περιοχής όμως η μπάλα κατέληξε ελάχιστα άουτ.
Στην επανάληψη, η Μινωική είχε την πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι, μετά από φάουλ του Χελά, η μπάλα «τράνταξε» το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του ΠΟΑ με την Μινωική να πατάει καλύτερα και στην συνέχεια χωρίς κάτι ιδιαίτερο όμως. Στο 77′ ο ΠΟΑ έχασε εξαιρετική φάση με τον Φραγκιαδάκη να βρίσκει ωραία τον Σαλταπίδα, αυτός με το κεφάλι σημάδεψε την γωνία του Ψαρουλάκη όμως ο τερματοφύλακας της Μινωικής απέκρουσε εκπληκξτικά. Στο 88′ η Μινωική έχασε την μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα, όταν μετά από αδράνεια της άμυνας του ΠΟΑ, ο Δεληθωμαίδης βρέθηκε εντελώς μόνος του στην πλάτη της άμυνας αλλά το διαγώνιο σουτ του κατέληξε άουτ.
Στο 92′ καταγράφηκε η τελευταία στιγμή του αγώνα, μετά από κόρνερ του Χατζηανδρέου, ο Γιώργος Γιακουμάκης με το κεφάλι έστειλε την μπάλα άουτ με το 0-0 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Μινωική: Ψαρουλάκης, Βιτσαράς, Ντελία, Χελά, Ρουμελιώτης, Γουργιώτης(74′ Αποστολάκης), Λέσι, Δεληθωμαίδης, Καστελιανάκης(91′ Κουτσάκης), Κουτουλάκης, Γιαπεντζάκης
ΠΟΑ: Ματαλιωτάκης, Βρεττός Κ., Ρουμπάκης, Πετράκης, Γιακουμάκης Γ., Γιακουμάκης Μ.(68′ Βαλαβανόπουλος), Φραγκιαδάκης, Χατζηανδρέου, Σαλταπίδας(90′ Μερτίρι), Μπουτσάκης, Βρεττός Ν.(85′ Λυκούδης)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top