ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ : ΚΟΜΒΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ ΒΟΥΛΑΣ 2-1 ΤΟΝ ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ

1/18/2015 01:12:00 μ.μ.




Νίκη κομβικής σημασίας σημείωσε ο Άρης Βούλας, με 2-1 σε βάρος του ΠΑΟ Καλυβίων, για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β΄ κατηγορίας της ΕΠΣΑΝΑ.
Οι γηπεδούχοι κατόρθωσαν, πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση στο β΄ μέρος, να ανατρέψουν την σε βάρος τους κατάσταση που διαμορφώθηκε στο πρώτο 45λεπτό. Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν και προηγήθηκαν με τον Καρελιώτη μόλις στο 8ο λεπτό της αναμέτρησης.
Τα Καλύβια διατήρησαν τον έλεγχο στο α΄ ημίχρονο, αλλά στην επανάληψη έχασαν την φρεσκάδα τους και υπέκυψαν στην ανωτερότητα του αντιπάλου. Στο 56ο λεπτό η ομάδα της Βούλας ισοφάρισε με τον Παπαγεωργίου και τελικά πήρε το ‘τρίποντο’ χάρη στο τέρμα του Μπολοβίνου στο 80΄.
Ο διαιτητής Σπίθας έδειξε κίτρινη κάρτα στους Παπαδημητρόπουλο, Σιδερόπουλο, Μινάι, Μπολοβίνο και Βεϊζάι από τον Αρη Βούλας και στους Γιάννη Δέδε, Γαλανάκη, Γκίνη, Γιώργο Δέδε και Χασουράκη από τον ΠΑΟ Καλυβίων.
ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ: Βασιλόπουλος, Σιδερόπουλος, Κωστόπουλος, Μπολοβίνος, Διακρούσης, Φώσκολος, Βεϊζάι, Μήτσιος (46΄ Τσιαγκάνης), Παπαγεωργίου (88΄ Τριανταφυλλίδης), Μινάι, Παπαδημητρόπουλος.
ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ: Παπαβασιλείου, Καραγιάννης, Γαλανάκης (71΄ Γκίνης), Τιμ. Τσομπανάκης, Λάζαρης, Γιάννης Δέδες (46΄ Χασουράκης), Γιώργος Δέδες, Μασουράκης (60΄ Σερμπενιάδης), Δ. Οικονομίδης, Καρελιώτης, Φ. Τσομπανάκης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top