ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015
0 σχόλια

Γ' ΕΘΝΙΚΗ : ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ, ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΟΥ 1ου ΟΜΙΛΟΥ

1/07/2015 11:37:00 π.μ.




Και τώρα πρωτάθλημα

Μπορεί το 2015 να έκανε αυλαία στο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ Εθνικής κατηγορίας με την διεξαγωγή των δύο εξ αναβολή για την 11η αγωνιστική, αλλά η κανονική επιστροφή για όλες τις ομάδες είναι για την προσεχή Κυριακή 11 Ιανουαρίου στις 3 μ.μ. έτσι όλοι στέφουν την προσοχή τους στα αγωνιστικά, αλλά και στην μεταγραφική ενίσχυση, με τα τελευταία νέα τους να είναι:


Έβρος Σουφλίου: «Παράπονα του Αραμπατζή για την διαιτησία»

Με πολλά παράπονα στη συνέντευξη τύπου για τις αποφάσεις του διαιτητή, εμφανίστηκε ο προπονητής του Έβρου Σουφλίου Γιώργος Αραμπατζής, ενώ ο κομοτηναίος προπονητής των Σερρών Κώστας Βασιλακάκης δήλωσε ικανοποιημένος από τη νίκη της ομάδας και το αποτέλεσμα.
Ο Γιώργος Αραμπατζής εξέφρασε τα παράπονά του για τις αποφάσεις των διαιτητών και την φάση του πέναλτι στο 57 του αγώνα: «Στο πρώτο ημίχρονο ο Πανσερραϊκός στάθηκε τυχερός με το γρήγορο γκολ που σημείωσε όμως, από εκεί και πέρα στο γήπεδο υπήρχε  μια ομάδα και αυτή ήταν ο Έβρος Σουφλίου. Έδωσα στους παίκτες μου πολλά συγχαρητήρια αλλά δεν πήραν αυτό που άξιζαν. Παλεύουμε με θεούς και δαίμονες για να υπάρχει ο Έβρος Σουφλίου στις Εθνικές κατηγορίες και έρχονται άνθρωποι  πως είναι ο σημερινός διαιτητής  και μας παίρνουν το ψωμί από το στόμα. Εύχομαι στον  Πανσερραϊκό να ανέβει κατηγορία και θα είμαι ο πρώτος που θα χαρεί, όμως θα πρέπει να σεβαστούν τον κόπο μας, σήμερα η τριπλέτα ήταν κάκιστη».
Από την πλευρά του, ο Κώστας Βασιλακάκης χαρούμενος από τη νίκη της ομάδας των Σερρών δήλωσε: «Πιστεύω ότι η νίκη μας ήταν δίκαιη σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο και οι δυο ομάδες θελαν την νίκη, ήταν ένα σπουδαίο αποτέλεσμα που μας δίνει το δικαίωμα να είμαστε κοντά στην κορυφή. Στο πρώτο ημίχρονο κυριαρχήσαμε χωρίς να μας δημιουργήσει ο αντίπαλος ευκαιρίες, εμείς σκοράραμε είχαμε και άλλες προϋποθέσεις όμως δεν καταφέραμε να πετύχουμε το δεύτερο γκολ. Στο δεύτερο μέρος ο Έβρος ανέβασε την απόδοση του μας πίεσε, η ομάδα αντέδρασε σωστά και πήραμε το τρίποντο που μας δίνει τη δύναμη και το κουράγιο να συνεχίσουμε».
Σε ερώτηση εάν ο Πανσερραϊκός μπορεί να πετύχει τον στόχο του να ανέβει κατηγορία απάντησε: «Ο Πανσερραϊκός μπορεί να ανέβει στην Β εθνική, με αυτό το στόχο ξεκινήσαμε όμως έχει δρόμο το πρωτάθλημα να έχουμε ετοιμότητα που χρειάζεται γιατί δεν υπάρχει εύκολο και δύσκολο παιχνίδι και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο…».

AOK: Παρελθόν ο Ζουνίνιο

Έγινε τόσος ντόρος μέχρι να έρθει, να βγει το δελτίο του ώστε να μπορέσει να
παίξει αλλά…Ο Μοντέιρο Ζουνίνιο αποτελεί από το πρωί της Δευτέρας (5/1) παρελθόν από το ρόστερ του ΑΟ Καβάλας  Ο Βραζιλιάνος σκόραρε στο εξ αναβολής ντέρμπι με το Βυζάντιο (έκανε το 3-1) και στη συνέχεια λύθηκε κοινή συναινέσει η συνεργασία με το σύλλογο. O έμπειρος μεσοεπιθετικός είχε συνολικά τρία τέρματα με την φανέλα των «Αργοναυτών».  Άμεσα αναμένονται μετεγγραφικά νέα από την διοικούσα επιτροπή του ΑΟΚ καθώς η ομάδα είναι κοντά στην κορυφή και έχει στόχο να πατήσει σ” αυτήν.

ΑΡΗΣ ΑΚΡΟΠΟΤΑΜΟΥ: Πρωτιά στο τουρνουά αγάπης για τον μικρό Σπύρο

Το 2ο τουρνουά αγάπης με σύνθημα «Όλοι μαζί για τον μικρό Σπύρο»
πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής (4/1) στο γήπεδο του Λευκώνα με
διοργανωτή τον τοπικό Ολυμπιακό και τη συμμετοχή άλλων πέντε συλλόγων. Παρών
στην προσπάθεια και ο Άρης Ακροποτάμου που μάλιστα κατέκτησε την πρώτη θέση.
Οι ομάδες χωρίστηκαν σε δύο ομίλους. Ο Άρης Ακροποτάμου κέρδισε τον Ηρακλή
Αμμουδιάς με 1-0 (κόρνερ του Μπάμπη Προβατίδης) και την Θύελλα Άννω Βροντούς με  2-0 με δύο γκολ του Δούμπλατζη. Στον τελικό συναντήθηκε με την ομάδα Κ16 του ΠΑΟΚ που ήταν πρώτη στον όμιλο της, με αντιπάλους τον Ολυμπιακό Λευκώνα και τη Νίκη Χριστός. Η εκπρόσωπος της Καβάλας πήρε τη πρώτη θέση με 1-0 με γκολ του Β. Παπαδόπουλου.
Ο στόχος που ήταν η συγκέντρωση χρημάτων για τον μόλις τεσσάρων μηνών Σπύρο,
στον οποίο διαγνώστηκε καρκίνος στη σπονδυλική στήλη και χρειάζεται να υποβληθεί σε σειρά χειρουργικών επεμβάσεων επετεύχθη.


ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: «Κλείνει» τον Ναουμτσέφσκι

Πολύ κοντά σε μια ακόμη μεταγραφική κίνηση βρίσκεται ο Πανσερραϊκός. Οι «κόκκινοι» σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκονται μια… ανάσα από την απόκτηση του Φιλίπ Ναουμτσέφσκι ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Αιγινιακό. Ο Σκοπιανός μεσοεπιθετικός, φαίνεται να έχει δεχθεί την πρόταση από τους ανθρώπους των «λιονταριών» και εντός της μέρας αναμένεται να πει το «ναι» και  να γίνει μέλος του Πανσερραϊκού.
Ο 22χρονος (26/10/1992) ποδοσφαιριστής, ήρθε στην Ελλάδα το περασμένο καλοκαίρι για λογαριασμό της ΠΑΕ Σέρρες, συμμετέχοντας στην προετοιμασία της ομάδας, ενώ λίγο πριν έναρξη της αγωνιστικής σεζόν της Football League, αποχώρησε (δεν μπορούσε να αποκτηθεί) για να μετακινηθεί στον Αιγινιακό με τον οποίο αγωνίστηκε σε τέσσερα ματς πρωταθλήματος (176 λεπτά) και τρία κυπέλλου Ελλάδας (150 λεπτά).
Ο Ναουμτσέφσκι πριν έρθει στη χώρα μας, αγωνίστηκε επίσης στην πατρίδα του με την φανέλα της Οριζόντ, στην Πολωνία με την Σπάρτακ Μπρόντνιτσα και στην Σερβία για λογαριασμό της ΦΚ Μλαντένοβατς.

Απόλλων Αρναίας: Στη λίστα ο… Λάζαρ

Με στόχο το… πάνω ράφι της μεταγραφικής αγοράς φαίνεται πως καταστρώνουν τα μεταγραφικά τους πλάνα στον Απόλλωνα Αρναίας. Οι ιθύνοντες του συλλόγου που συμμετέχει στον… μαραθώνιο του πρώτου ομίλου της Γ’ Εθνικής φέρεται να έχουν εντάξει στο «στόχαστρό» τους τον Κοστίν Λάζαρ.
Ο 33χρονος Ρουμάνος ανασταλτικός χαφ, που είναι γνωστός στους Έλληνες φιλάθλους από την θητεία του στον ΠΑΟΚ από το 2011 ως το 2014, δεν έχει βρει ακόμα τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα του «apollonarneasfc.blogspot.gr» αν ο έμπειρος μέσος δεν βρει σύντομα ομάδα από την «μεγάλη» κατηγορία τότε το… φλερτ με τον Απόλλωνα θα ενταθεί και το πιθανότερο είναι πως θα οδηγηθεί σε «γάμο».

Καστοριά: Παρελθόν και ο Γιώργος Σαββίδης

Έπειτα από τρεις ώρες ολοκληρώθηκε το Δ.Σ. του συλλόγου στο οποίο συζητήθηκαν δύο προτάσεις για το μέλλον και τη λειτουργία της ομάδας.
Αρχικά το λόγο πήρε ο κ. Δημήτρης Αφεντούλης που έθεσε επί τάπητος τα πλάνα του ώστε να ηγηθεί της προσπάθειας, αναλαμβάνοντας άμεσα όλες τις οικονομικές υποχρεώσεις του συλλόγου.
Εν τέλει υπερίσχυσε η άποψη των υπόλοιπων μελών να αγωνιστεί η ομάδα σύμφωνα με τα υπάρχοντα δεδομένα στηριζόμενη σε Καστοριανά παιδιά, που θα βάλουν σε γερά θεμέλια τις βάσεις για την επόμενη χρονιά.
Επιπρόσθετα το Δ.Σ. έκανε δεκτή τη παραίτηση του προπονητή της ομάδας Γιώργου Σαββίδη ευχαριστώντας τον για τη προσφορά του και από αύριο οι προπονήσεις ξεκινούν υπό την επίβλεψη του Μίμη Παπαδόπουλου.
Η αναζήτηση του νέου τεχνικού αποτελεί άμεσα προτεραιότητα και εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα θα ανακοινωθεί ο νέος τεχνικός που θα καθοδηγήσει τους «ερυθροκίτρινους» ως το φινάλε της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Αναβλήθηκε το φιλικό με Κοζάνη

Οι άσχημες καιρικές συνθήκες που πλήττουν τη Κοζάνη, σε συνδυασμό με την ακαταλληλότητα του Δημοτικού Σταδίου θέτουν σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητας των ποδοσφαιριστών, γεγονός που οδήγησε στην οριστική ματαίωση του φιλικού ανάμεσα στα δύο γειτονικά σωματεία.


Γ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – 1ος ΟΜΙΛΟΣ
 
Βυζάντιο Κοκκινοχώματος: Ο Γιάννης Τσεβρετζής στον πάγκο

Η βαριά ήττα με 5-1 από την Καβάλα την Κυριακή στο εξ αναβολής παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής έφερε εξελίξεις στο Βυζάντιο Κοκκινοχώματος
Ο Διονύσης Μουτάκης, που είχε αναλάβει το τιμόνι των «κιτρινόμαυρων» μετά την αποχώρηση του Νίκου Καραμπιμπέρη, θα επιστρέψει σε θέση βοηθού, με τον ρόλο του πρώτου προπονητή να δίνεται στον Γιάννη Τσεβρεζή. Ο 60χρονος τεχνικός έχει αγωνιστεί σε Πανδραμαϊκό και Δόξα Δράμας, ενώ έχει διατελέσει προπονητής και στις δύο ομάδες. Πέρυσι εργάστηκε στους Φίλιππους Δοξάτου.


Άρης: Επίσημα… Κάλας και Εθνικός Αλεξανδρούπολης

Το… τιμόνι του ποδοσφαιρικού τμήματος του Άρη αναλαμβάνει και… επίσημα ο Άλεξ Κάλας, όπως ανακοινώθηκε από τον Ερασιτέχνη, τη στιγμή που οι «κίτρινοι» στρέφονται στον αγώνα με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.
Όπως σας έχουμε ενημερώσει και με προηγούμενο άρθρο, το βράδυ της Δευτέρας (6/1) πραγματοποιήθηκε σύσκεψη όλων των φορέων του συλλόγου και αποφασίστηκε να δοθεί το… χρίσμα του ποδοσφαιρικού τμήματος στον ομογενή επιχειρηματία. Μάλιστα, ο Ερασιτέχνης εξέδωσε ανακοίνωση για την… ανάθεση.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Μετά από πολύωρη σύσκεψη όλων των θεσμικών φορέων του Άρη και έπειτα από ενδελεχή εξέταση των προτάσεων που κατατέθηκαν σχετικά με την ανάληψη του Ποδοσφαιρικού Τμήματος, ο Α.Σ. Άρης, με την σύμφωνη γνώμη των φορέων, ανακοινώνει την ανάθεση του Ποδοσφαιρικού Τμήματος στον κ. Άλεξ Κάλας.
Η συνολική απόφαση πάρθηκε με γνώμονα το συμφέρον του Συλλόγου μας και έχει ως στόχο την απρόσκοπτη και εύρυθμη λειτουργία του τμήματος και την επιστροφή της ομάδας μας εκεί που το επιβάλλει η ιστορία της».

Με… προβλήματα κόντρα στον Εθνικό

Από εκεί και πέρα, ο Πάουλο Κάμπος προσπαθεί να… κρατήσει τους ποδοσφαιριστές του σε αγωνιστικούς ρυθμούς, μια και οι εξελίξεις στα διοικητικά, όπως είναι εύκολα αντιληπτό, έχουν επηρεάσει άπαντες στην ομάδα. Ωστόσο, την Κυριακή (11/1) οι «κίτρινοι» αντιμετωπίζουν στο «Κλ. Βικελίδης» τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.
Ο Βραζιλιάνος τεχνικός κάνει τα πλάνα του για την αναμέτρηση του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, χωρίς να μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Πόι, τον τραυματιών Γκόλια και Χιντασέλι, αλλά και του Ατματσίδη που δεν επέστρεψε.


Καμπανιακός: Φιλική νίκη, 1-0 τον Αγροτικό Αστέρα

Πρώτο παιχνίδι, φιλικό, για τον καινούργιο χρόνο για τον Καμπανιακό έστω και σε φιλικό ξεκίνησε με το δεξί αφού επικράτησε του Αγροτικού Αστέρα με 1-0.
Στο ξεκίνημα του παιχνιδιού ο ΛεωνίδαςΥφαντίδης παρέταξε την βασική ομάδα με προσθήκες των δυο καινούργιων στην ομάδα Σιδηρόπουλο και Σαπανίδη.
Μάλιστα ο Σιδηρόπουλος δεν ήταν να ξεκινήσει το ματς αλλά ο τραυματισμός του Λεωνίδα Χρήστου (ελπίζουμε όχι σοβαρός)στην προθέρμανση ανάγκασε τον προπονητή του Καμπανιακού σ αυτή την αναγκαστική αλλαγή.
Στο πρώτο δεκάλεπτο οι ομάδες προσπαθούσαν να βρουν τον ρυθμό τους και να εγκλιματιστούν στης συνθήκες του παιχνιδιού καθώς ο δυνατός αέρας δυσκόλευε της κινήσεις των ποδοσφαιριστών. Στο 13΄ ο Καμπανιακός ανοίγει το σκορ με σουτ του Δ. Υψηλού από το ύψος της μεγάλης περιοχής. Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που κερδίζοντας τον χώρο κέντρου έφταναν πιο εύκολα στην εστία του Κηπουρού. Ο γκολκίπερ των γηπεδούχων έδειξε για άλλη μια φορά την μεγάλη του κλάση  όταν σε εκτέλεση φάουλ των φιλοξενούμενων πετάχτηκε στο Γ και έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και στην συνέχεια σε κόρνερ. Άλλη μια σχεδόν παρόμοια φάση και για τον Καμπανιακό οταν σε σουτ του Τρικαλινού ο αντίπαλος τερματοφύλακας απέκρουσε εντυπωσιακά.
Πολλές αλλαγές με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου για τον Καμπανιακό με την συμμετοχή πολλών ποδοσφαιριστών που δοκιμάζονται στην ομάδα της Χαλάστρας.
Κακό παιχνίδι και από τις δυο ομάδες. Γενικά στην μετριότητα όλοι όσοι αγωνίστηκαν στο δεύτερο ημίχρονο και από της δυο ομάδες. Και δεύτερος τραυματισμός για τον Καμπανιακό ο Βασιλείου που αναγκάστηκε να αποχωρίσει.


Αναγέννηση Γιαννιτσών : Κοντά στον Χατζηστεφάνου

Κοντά στην πρώτη μεταγραφή βρίσκεται η ομάδα της Αναγέννησης Γιαννιτσών που βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον 22χρονο επιθετικό 17-06-1992 Κώστα Χατζηστεφάνου.
Ο ποδοσφαιριστής που ξεκίνησε από την Ακαδημία Γιαννιτσών αγωνίστηκε στην Κ20 του Ηρακλή όταν έπαιζε στην Α´ εθνική , στη συνέχεια αγωνίστηκε στον Ν. Μυλότοπο Δ´ εθνική και πέρσι στην Αναγέννηση Γιαννιτσών Β´ εθνική με 14 συμμετοχές και 1 γκολ. Το καλοκαίρι πήγε στο Ν. Αγιονέρι όπου έπαιξε ως το Νοέμβριο. Ο παίκτης συμφώνησε προφορικά και αναμένεται να υπογράψει αυτή την εβδομάδα. Η διοίκηση της ομάδας είναι σε προχωρημένες συζητήσεις και με άλλον παίκτη ενεργό Γ εθνικής που πριν 2 χρόνια έπαιξε με επιτυχία στην Αναγέννηση στη Β´ εθνική.


Πανσερραϊκός: Στα «κόκκινα» ο Ναουμτσέφσκι

Μια ακόμα μεταγραφική κίνηση ολοκλήρωσε τη Δευτέρα (5/1) ο Πανσερραϊκός. Με τα «λιοντάρια» θα αγωνίζεται μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου ο Φιλίπ Ναουμτσέφσκι. Ο Σκοπιανός μεσοεπιθετικός, που έμεινε ελεύθερος από τον Αιγινιακό (7 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο) έδωσε τα χέρια με τους διοικούντες της σερραϊκής ομάδας και αναμένεται να βοηθήσει την επιθετικής της γραμμή.


Καστοριά: Επιστροφή στις προπονήσεις

Τη πρώτη προπόνηση για το νέο έτος πραγματοποίησαν την Δευτέρα οι «γουναράδες» που επέστρεψαν δυναμικά στις προπονήσεις.
Η μεσημεριανή λοιπόν προπόνηση που διεξήχθη στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δισπηλιού έδωσε έμφαση στη βελτίωση της φυσικής κατάστασης μετά το πολυήμερο εορταστικό ρεπό που προηγήθηκε.
Η προετοιμασία ενόψει του ερχόμενου παιχνιδιού με το Πανσερραϊκό συνεχίστηκε και σήμερα – παρά το γεγονός που είναι αργία- μέσω πρωινής προπόνησης που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top