ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ : ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Ο ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ Ο ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ 13ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

1/06/2015 01:57:00 μ.μ.




Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η 13η αγωνιστική της ΕΠΣ Δυτικής Αττικής με το θέαμα να επικεντρώνεται στην Α’ Κατηγορία και τη μάχη της παραμονής.
Νικηφόρα ξεκίνησε και τη φετινή σεζόν ο πρωτοπόρος Ακράτητος, που τρέχει το αήττητο σερί των 13 νικών σε ισάριθμα παιχνίδια, επικρατώντας αυτή τη φορά έστω και δύσκολα της μαχητικής Ελπίδας Ασπροπύργου. Δε το βάζει κάτω ο Άτταλος και παρά τη βαθμολογική διαφορά παλεύει να πλησιάσει τη κορυφή. Παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα διέλυσε με 4-0 τη Ζωφριά και μπήκε φουριόζος το 2015.
Με νίκη ξεκίνησε και ο ΠΑΟ Κουντούρων τις υποχρεώσεις του τη νέα χρονιά κλέβοντας τη νίκη στις καθυστερήσεις με τέρμα του  Δρούγου και παραμένει στη 3η θέση. Τίτλοι τέλους στα θετικά αποτελέσματα για την ομάδα του Θρασύβουλου, με τους ποδοσφαιριστές της Φυλής να παραχωρούν ισοπαλία 1-1 με αντίπαλο το Ζεφύρι και να χάνουν παράλληλα την ευκαιρία να πλησιάσουν τις πρώτες θέσεις.
Έχει πάρει φόρα ο Πυρρίχιος και δείχνει να ανεβάζει στροφές! Οι Πόντιοι έκαναν σεφτέ με νίκη και εδραιώνονται στη πρώτη 5αδα, ενώ αποδεικνύουν πως κάτι καλό φτιάχνεται στις τάξεις του συλλόγου. Το μόνο σίγουρο: Το ταλέντο ξεχειλίζει!
Τους 17 βαθμούς έφτασε η Ελπίδα Ασπροπύργου και ατενίζει με μεγαλύτερη αισιοδοξία τη συνέχεια καθώς ο στόχος της παραμονής γίνεται όλο και πιο εφικτός.
Μάχη στην ουρά του βαθμολογικού πίνακα με 6 ομάδες να βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής η μία από την άλλη με διαφορά ενός πόντου. Εθνικός Πανοράματος και Ειδυλλιακός έχουν την ευκαιρία να ξεφύγουν στο μεταξύ τους παιχνίδι το οποίο αναβλήθηκε λόγω του χιονιά.
Σε καλύτερη μοίρα Ασπρόπυργος, Νέα Πέραμος και Κριός που θα δώσουν μεγάλη μάχη για την παραμονή.
Νέα ήττα για τον Λέοντα το περασμένο Σαββατοκύριακο και η θέση του αρχίζει να χλομιάζει. Σε δυσμενή κατάσταση η Ζωφριά που δε λέει να σηκώσει κεφάλι και είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για υποβιβασμό.

ΠΗΓΗ  :pameballa.gr/Μαρία Μεθενίτη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top