ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ : ΑΝΤΕΞΕ ΣΤΟ ΠΕΡΑΜΑ Ο ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ , 1-1 ΜΕ ΤΗΝ ΑΕ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ

1/10/2015 09:24:00 μ.μ.


Παλικαρίσια ισοπαλία (1-1) απέσπασε ο Αίας Σαλαμίνας στο Πέραμα κόντρα στην ισχυρή ΑΕ Περάματος.
Οι φιλοξενούμενοι αν και αγωνίστηκαν με παίκτη λιγότερο για περισσότερο από ένα ημίχρονο βρήκαν τον τρόπο και έφυγαν αλώβητοι από μια πολύ δύσκολη έδρα, δημιουργώντας μάλιστα ευκαιρίες για να πάρουν ακόμα και το «τρίποντο». Ο Κωνσταντακόπουλος στο 9’ άνοιξε το σκορ εκμεταλλευόμενος λάθος συνεννόηση μεταξύ τερματοφύλακα και αμυντικού, ενώ στο 37’ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη ο Γκίνης, μιας και έπιασε τη μπάλα εκτός περιοχής.
Αυτή η φάση «ξύπνησε» τους νησιώτες που δεν το έβαλαν κάτω και στο 62’ ισοφάρισαν, με τον Λιάτο να εκτελεί το φάουλ, τη μπάλα να βρίσκει στον Τσαγκάρη και να ξεγελάει τον Ανδρεάδη που την είδε να καταλήγει στα δίχτυα του.  Στο τελευταίο ημίωρο δημιουργήθηκαν φάσεις εκατέρωθεν, ωστόσο το σκορ δεν άλλαξε και οι δυο ομάδες μοιράστηκαν από ένα βαθμό. Πολλά παράπονα από το διαιτητικό τρίο έχουν οι ιθύνοντες του Αίαντα Σαλαμίνα, που μεταξύ άλλων διαμαρτύρονται για τα δυο ακυρωθέν γκολ (ως οφσάιντ). Διαιτητής ήταν ο Χατζηγιάννης με επόπτες τους Γεωργακόπουλο και Σουγκλάκο.
ΑΕ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ: Ανδρεάδης, Παναγιωτάκης, Καλιακούδας, Κουτσογιαννόπουλος, Μαούνης, Βαλσαμίδης (68’ Αλμπάνης), Τσαγκάρης, Θεοδοσίου, Κωνσταντακόπουλος, Παπαδόπουλος, Χρόνης (62’ Πρέκας).
ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ: Γκίνης, Συριανός, Λιάτος, Δημητριάδης, Μπέλιας, Κοβιός, Ράμφος Ε., Φουρνάρης (38’ Χαλεπίδης), Παπαμιχαήλ (83’ λ.τρ. Καφούρος), Μούστα (75’ Γεωργαντόπουλος), Ράμφος Κ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top