ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015
0 σχόλια

ΑΦΗΣΕ ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ Ο ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ , 1-1 ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟ ΒΑΡΔΑ

1/18/2015 05:50:00 μ.μ.



Μια στιγμή και ένα λάθος από τον Ψυχογιό που συνεχίστηκε από τον Πετρόπουλο στοίχισαν στον Παναρκαδικό, ο οποίος έμεινε στο 1-1 με τον ΠΑΟ Βάρδας στην Τρίπολη.

Ένας... διαφορετικός από πλευράς διάταξης Παναρκαδικός παρουσιάστηκε κόντρα στον ΠΑΟ Βάρδας. Με διάταξη 4-2-3-1, τον Κώτσιρα πίσω από τον Τριμπώνια και τους Δήμο και Αρδάμη τα δύο αμυντικά χαφ, οι "πράσινοι" κυκλοφορούσαν με μεγαλύτερη ευκολία την μπάλα, έχοντας μάλιστα και τον Καδά με τον Δήμο σε καλή ημέρα. Αμυντικά δεν απειλούνταν, ενώ αποτέλεσμα της καλής κυκλοφορίας και της πίεσης ψηλά δημιούργησαν και κάποιες φάσεις.

Ωστόσο, το γκολ δεν ήρθε σε αυτές, το 0-0 παρέμενε, όπως και η σταθερότητα με την οποία ο Παναρκαδικός κρατούσε τη μπάλα. Ο Δήμος στο 16', ο Καδάς στο 18' και ο Αρδάμης, στην καλύτερή του κίνηση στο πρώτο ημίχρονο, έφτασαν κοντά στο γκολ, με τον Καπετανάκη να αντιδρά εξαιρετικά και να κρατάει την ομάδα του στο παιχνίδι. Η Βάρδα, ξαφνιασμένη από την πίεση ψηλά του Παναρκαδικού δεν μπορούσε να βρει λύσεις και σε πολλές περιπτώσεις έψαξε τις φάσεις με βαθιές μπαλιές, που είχαν ως στόχο τον δυνατό στις μονομαχίες Σαραντόπουλο.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκινάει με τον Σταθουλόπουλο να παίρνει τη θέση του Αρδάμη, τον Αρώνη να γίνεται αμυντικό χαφ και το σύστημα να γίνεται και πάλι 4-3-3. Ο Καδάς μένει αριστερά, ο Κώτσιρας κορυφή και ο Τριμπώνιας αριστερά. Ελάχιστα αργότερα από την έναρξη του δεύτερου μερους, ο Παναρκαδικός φτάνει στο γκολ με τον Δήμο. Ο Καδάς κάνει ωραία ενέργεια, γυρνάει στον επερχόμενο αρχηγό των "πρασίνων" και εκείνος με μια βολίδα ανοίγει το σκορ. Τα πράγματα κυλούσαν ομαλά, ωστόσο ένα λάθος έκανε τα πράγματα δύσκολα.

Σε ένα από τα γεμίσματα των φιλοξενούμενων, ο Ψυχογιός κάνει λάθος, ο Τριγάζης κάνει μια κεφαλιά, η μπάλα πάει στα δίχτυα, ο τερματοφύλακας δεν συννενοείται με τον Πετρόπουλο και ο τελευταίος πιάνει τη μπάλα με το χέρι. Ο διαιτητής δίνει πέναλτι και κόκκινη κάρτα στον νεαρό μπακ, ο Σαραντόπουλος κάνει το 1-1 και βάζει τα πράγματα στην αρχή και πάλι. Και επειδή ενός κακού μύρια έπονται, ο Κώτσιρας ζήτησε αλλαγή και ο Αλπίν πέρασε στη θέση του, θέλοντας ο Καλογιαννίδης να εκμευταλλευτεί την ταχύτητά του. Αυτό δεν έγινε, λίγο αργότερα τον απέσυρε και πέρασε τον Νάνο, όμως στις φάσεις που έγιναν στο φινάλε δεν άλλαξε κάτι, με το 1-1 να είναι το τελικό σκορ.

Οι συνθέσεις:

Παναρκαδικός: Ψυχογιός, Πετρόπουλος, Μπούτας, Αρδάμης (46' Σταθουλόπουλος), Κωστάκης, Κυριακόπουλος, Αρώνης, Δήμος, Τριμπώνιας, Καδάς, Κώτσιρας (71' λ.τ. Αλπίν 85' Νάνος).

ΠΑΟ Βάρδας: Καπετανάκης, Γαλανόπουλος, Ζέλιος, Βραχνής, Σιδέρης, Ανδριέλος, Λολίτης (84' Γκούτρας), Νικολόπουλος, Φωτόπουλος, Σαραντόπουλος (81' Οικονομόπουλος), Σωτηρόπουλος (56' Τριγάζης).
Πηγή: Arcadiasports

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top