ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015
0 σχόλια

ΔΥΣΚΟΛΕΥΤΗΚΕ ΑΛΛΑ ΝΙΚΗΣΕ Ο ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ 1-0 ΤΟΝ ΒΥΖΑ ΜΕΓΑΡΩΝ

1/11/2015 06:28:00 μ.μ.



Με τέρμα του Μπαρμπαρούση στο 59' ο Ζακυνθιακός κατέκτησε μία πολλή σημαντική βαθμολογικά νίκη με 1-0 κόντρα στον Βύζαντα Μεγάρων!

Το φιλμ του αγώνα
10΄: Ο Καραμαλίκης από δεξιά μπήκε στην περιοχή, σούταρε συρτά, αλλά η μπάλα κατέληξε ελάχιστα άουτ από τα δοκάρια της εστίας του Βύζαντα.
27΄: Σουτ του Μιχαλόπουλου, η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.
47΄: Τεράστια ευκαιρία για τον Ζακυνθιακό με τον Καραμαλίκη ο οποίος σούταρε απο πολύ καλή θέση, αλλά ο τερματοφύλακας του Βύζαντα απέκρουσε εντυπωσιακά.
59΄: ΓΚΟΛ! Ο Πέττας έβγαλε σε Καραμαλίκη, αυτός με κεφαλιά στον Μπαρμπαρούση, ο οποίος σούταρε με την μπάλα να καταλήξει στο δεξί "Γ" της εστίας του Τερεναχίδη.
62΄: Εκτέλεση φάουλ του Στρατάκη απέκρουσε με διπλή προσπάθεια ο Χαρακτινός.
67΄: Ευκαιρία για τον Ζακυνθιακό. Ο Σκοζάϊ έβγαλε ωραία σέντρα από δεξιά, κεφαλιά του Μπαρμπαρούση, η μπάλα περνάει ξυστά από το οριζότνιο δοκάρι της εστίας του Βύζαντα.
74: Φάουλ του Λιβέρη, απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ ο τερματοφύλακας.
75΄: Πολύ ωραίο σουτ του Λιβέρη, απέκρουσε ξανά ο Τερεναχίδης.
82΄: Σουτ του Διαμαντόπουλου απέκρουσε με διπλή προσπάθεια ο Χαρακτινός.

Ζακυνθιακός (Σ. Αντωνόπουλος): Χαρακτινός, Νίκου, Παυλίδης, Τσαλέκου, Κολοβάκης, Κωστάκης, Λιβέρης, Σκοζάϊ, Πέττας (76΄ Μαλλιάς), Καραμαλίκης (88΄ Σούρμπης), Μπαρμπαρούσης (82΄ Τόγιας).
Βύζας Μεγάρων (Β. Στασινόπουλος): Τερεναχίδης, Χουτσουλάκης, Τζιμάκος, Διαμαντόπουλος, Βασιλάκος, Αλεβίζος (63΄ Κολιόπουλος), Μιχαλόπουλος, Παπαδόπουλος, Μητρόπουλος, Στρατάκης, Βλάχος (78΄ Ντάτης).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top